Win een full body spray-tan bij Natural Glow!

Categoriën Winacties

Look Birthday Girl

Jongens, wat een regen de laatste tijd! Waar is de zon gebleven? Zo krijgen we toch nooit een bruin kleurtje voor de zomer? Gelukkig is er een geweldige uitvinding die je huid in no-time van een bruin kleurtje voorziet, zonder schadelijke straling van de zon. Ik heb het over de spray-tan. Ik ben fan! Lees hier meer over mijn eerste spray-tan. Wil jij ook een bruin kleurtje voor de zomer? Lees dan gauw verder want ik geef een full body spray-tan weg!

spray tan natural glow

Mijn eerste spray-tan kreeg ik bij Natural Glow in Breda. Ze hebben hier een ruime keus aan kleuren zodat er altijd wel eentje bij zit die dicht bij jouw natuurlijk gebruinde huid in de buurt komt. Ik ben er in ieder geval enthousiast over en het resultaat was super! Mijn volledige review kun je hier teruglezen. Het klinkt misschien gek, maar met een tintje ziet alles er gelijk nét iets beter uit; ogen komen mooier uit, tanden lijken witter en ik kreeg er een instant happy gevoel van. Gek eigenlijk, wat een bruin kleurtje al niet voor je kan doen. Net voor mijn vakantie ga ik zeker weer even langs!

spray tan natural glow

Wil jij ook kans maken op een full body spray-tan bij Natural Glow in Breda? Volg dan onderstaande stappen.

 1. Laat in een reactie achter waarom juist jij die full body spray-tan zou moeten winnen
 2. Vergeet niet een geldig e-mailadres achter te laten in het daarvoor bestemde vakje
 3. Ik zou het leuk vinden als je deze actie deelt op Facebook/Twitter/Instagram (niet verplicht)
 4. Let op: om de spray-tan te ondergaan, dien je op eigen kosten naar het kantoor van Natural Glow in Breda te komen.

Look Birthday Girl

Meedoen met deze winactie kan t/m 19 mei 23.59 uur. De winnaar krijgt persoonlijk bericht via e-mail. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Liefs, Laura

11 thoughts on “Win een full body spray-tan bij Natural Glow!

 1. Wat een ontzettend leuke winactie! Het lijkt me zo gaaf om eens een spraytan te ondergaan, maar eigenlijk durf ik het niet zo goed. Omdat ik super dicht bij Breda woon – ik ben er ongeveer elke dag – is dit helemaal ideaal. Tijd om eindelijk eens de stap te zetten en een mooi bruin kleurtje te krijgen!

 2. Oehh die zou ik heel graag willen winnen! Ik ben altijd vrij wit en krijg dan ook regelmatig de vraag of ik soms ziek ben omdat ik zo bleek zie. Helaas wordt mijn gezicht echter ook niet bruin als ik vol in de zon ga liggen en bovendien krijg ik vaak een koortslip van de zon dus ik vermijd zon op mijn gezicht zoveel mogelijk. Om toch eens een keer een mooi bruin kleurtje te kunnen krijgen zou zo’n spraytan dus ideaal zijn!

 3. Leuk!! Ik ben Indisch, maar de lichtste van de familie (vooral in alle seizoenen behalve de zomer). Als ik met mijn nichten en neven op de foto sta, dan lijk ik wel een spook. Ik ben nu dan ook echt weer vrij bleek en kan wel een tintje gebruiken. Het zou leuk zijn als het weer dan spontaan zou beslissen om mee te doen met de zomer, zodat ik ook nog eens mijn bruine tintje kan showen haha ;)

 4. Ik ben iets wat huiverig, maar na het lezen van je review eigenlijk wel heel nieuwsgierig! Ik ga dus maar een gokje wagen. Waarom ik moet winnen? Ik wil dat instant happy gevoel wel eens ervaren!

 5. Oh Sneeuwwitje meldt zich! Ik vind de spraytan zo mooi bij je staan! Het zou wel iets voor mij zijn. Ik ben heel wit en als ik ga zonnen verbrand ik en word eigenlijk niet bruin! Dus een keer mooi egaal bruin zijn zou voor mij echt fantastisch zijn! Dus ik doe graag mee. Ik heb je artikel op Twitter gedeeld! Xxx

 6. Wat een leuke winactie! Ik ben van mezelf heel erg licht qua huidskleur en eigenlijk vind ik dat niet zo mooi bij mezelf. Ik zit al heel lang te twijfelen of ik eens een keer een spray tan zou proberen, maar tot nu toe is dat er nog niet van gekomen. Ik zou het heel leuk vinden om te winnen en mooi bruin de zomer te beginnen :)

 7. Wat een leuke winactie!! Ik ben van mezelf niet heel erg bruin en geniet eigenlijk alleen in de zomer van de zon! Ik zou zo graag een bruin kleurtje willen hebben en Breda is lekker dichtbij in het mooie Brabant!!

 8. Wat een fantastische actie! Ik ben een bleekscheet eerste klas dus kan wel een mooie natural glow gebruiken. Zeker omdat mijn schoonzus begin juli trouwt en ik graag een kort jurkje aan wil en dat staat natuurlijk een stukje mooier met een gezond kleurtje!

 9. Wouw Laura, als dit geen timing is dan weet ik het ook niet meer ! Mijn lieve zus gaat 6 juni trouwen en ik heb de eer gekregen dat ik haar ceremoniemeester,getuige EN bruidsmeisje mag zijn. De hele dag zal ik dus niet van haar zijde wijken. Nu heb ik vandaag mijn jurk binnen gekregen ( roze ) en ik gaf nog net geen licht! Een spray tan zou er zeker voor zorgen dat ik wat beter blijf plakken op de foto’s hihi ;-) Veel succes met een winnares kiezen

 10. Leuke winactie!!

  Ik zou heel graag een spray tan laten willen doen. omdat ik lange dagen op school zit niet veel tijd om te zonnen en een kleurtje op te doen. dit zou ideaal zijn en altijd al een keertje willen proberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.