Fashionista Make-up Special

Categoriën Chickmedia

Fashionista Make-up Special Nikkie Tutorials

Het tijdschrift Fashionista heeft nu, naast de reguliere maandelijkse editie, deze maand een Make-Up Special uitgebracht! Nikkie (van Nikkie Tutorials) heeft hier een grote bijdrage aan geleverd. Nikkie leert je alle basics, geeft je tips en tricks en vertelt welke tools je absoluut moet hebben. Lees verder voor een kleine sneak peek van de Make-Up Special by Nikkie Tutorials!

Fashionista Make-up Special

Nikkie Tutorials zou Nikkie Tutorials niet zijn als deze Special niet boordevol tutorials zou staan. Ze leert je de basics maar gaat ook dieper in op dingen voor gevorderden zoals shapen en een ‘nose job’ met make-up. Daarnaast staan er ook tutorials in voor diverse ooglooks.

Fashionista Make-up Special Mascha

Nikkie laat ook een paar bloggende vriendinnen aan het woord: Mascha van Beautygloss en Serena van Beautylab. Het zijn leuke, spontane interviews geworden!

Fashionista Make-up Special

Verder staan er ook nog meer informatieve artikelen in, zoals die je hierboven ziet over de houdbaarheid van make-up waar ik ook al eens over schreef.

Kortom, deze Fashionista Make-up Special mag je als beauty addict echt niet missen! Veel dingen kende ik al, maar dan nog is het leuk om er over te lezen en van Nikkie leer ik altijd weer wat nieuws!

Er is trouwens ook een iPad app (niet voor je telefoon of andere tablets) als aanvulling op de Make-up Special die je kunt downloaden in de Apple Store. Zoek op ‘Make-up by Nikkie Tutorials’. De app bevat foto tutorials met uitleg en video tutorials. Je krijgt de eerste tutorials gratis, voor alle tutorials betaal je €0,89.

Fashionista’s Make-up special by Nikkie Tutorials is vanaf nu overal te koop voor €4,95, óók online via Tijdschrift365.nl zónder verzendkosten. Abonnees krijgen de special samen met de reguliere editie thuisgestuurd. 

Liefs, Laura

7 thoughts on “Fashionista Make-up Special

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.