Undone by The Insiders

Categoriën Haar

Undone By The Insiders

Undone en messy haar is tegenwoordig helemaal hip en laat dat nou net de haarstijl zijn die goed bij mij past en die ik eigenlijk al jaren draag. Er zijn genoeg producten te vinden die je haar glad en stijl zouden moeten maken maar je ziet maar weinig producten voor messy haar. Met deze nieuwe trend zie ik ze gelukkig steeds vaker bij de kapper en in de winkels, dus ik ben helemaal blij. De kappers van Salon B hebben zelfs hun eigen verzorgings- en stylingsproducten ontwikkeld onder de naam Undone by The Insiders. Ik heb ze getest en ik kan je alvast verklappen: ze zijn fijn!

Undone by The Insiders

Undone hair, wat is dat nou eigenlijk? Het is rommelig, warrig haar maar toch ziet het er verzorgd uit. Perfecte imperfectie. Alsof je net in de lift hebt staan zoenen of zo uit bed bent gestapt.

Undone Walk On The Beach Seaweed Shampoo

Ik heb twee producten uit deze lijn getest. Als eerste de Walk On The Beach Seaweed Shampoo. Deze shampoo dankt zijn naam aan het feit dat je haar er heel stug van wordt. Alsof je net terug komt van een dagje strand. Ook bevat hij echte stukjes zeewier die je daadwerkelijk terugziet in de shampoo.

Undone Walk On The Beach Seaweed Shampoo

Zie je de kleine stukjes zeewier? Wel goed uitspoelen, want je wil natuurlijk niet dat deze achterblijven in je haar. De geur van deze shampoo kon mij niet echt bekoren maar hij ruikt ook zeker niet vies. Het is zo’n typisch natuurlijke geur die ik moeilijk te omschrijven vind. De producten bevatten trouwens geen parfum en parabenen en zijn niet op dieren getest.

Undone Walk On The Beach Seaweed Shampoo ingredienten

Hierboven zie je de instructies en ingrediënten. Ik vond het effect van deze shampoo het beste wanneer ik na gebruik geen intensieve conditioner of masker gebruikte. Om mijn haar toch een beetje te verzorgen gebruikte ik dan liever na het douchen een lichte, verzorgende spray. Wil je nóg stugger haar? Dan kun je ook nog een beach spray of volumepoeder gebruiken.

Undone Supernatural Thickening Cream

Het andere product dat ik heb getest is de Supernatural Thickening Cream. Deze bracht ik aan op handdoekdroog haar waarbij ik focuste op de haaraanzet. Daarna föhnde ik mijn haar en toen het eenmaal droog was, merkte ik echt dat mijn haar dikker was! Nu heb ik al een behoorlijk bos haar maar met deze cream werd dat nóg meer. Een absolute aanrader voor mensen met dun of weinig haar dus.

Undone Supernatural Thickening Cream

De cream vond ik een stuk aangenamer ruiken dan en shampoo. Hij ruikt namelijk lekker fris, een beetje citrusachtig.

Undone Supernatural Thickening Cream ingredienten

De instructies en ingrediënten.

Beautybox Mei 2014 Beauty UK Lipstick passion full face

Op de foto hierboven heb ik beide producten gebruikt. Ik vind het vooral fijn dat ze zo gemakkelijk in gebruik zijn, dat je maar een klein beetje nodig hebt (zuinig in gebruik) en dat je echt gelijk verschil merkt. Love it!

Hou jij ook van de messy, undone haartrend? Probeer dan zeker deze producten eens. Ze zijn te koop bij Salon B maar ook in hun online shop.

Walk On The Beach Seaweed Shampoo (250 ml) – €21,95

Supernatural Thickening Cream (120 ml) – €19,95

Liefs, Laura

5 thoughts on “Undone by The Insiders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.