Perfect Match: No7 Stay Perfect Foundation

Categoriën Testjes

No7 Stay Perfect Foundation

Zijn we niet allemaal op zoek naar de perfecte match? En dan heb ik het niet alleen over de liefde, maar ook over de perfecte foundation voor jouw huid! Ik heb de mijne eindelijk gevonden: de No7 Stay Perfect Foundation van Boots in de kleur Calico. Jij kunt ook heel gemakkelijk jouw perfecte foundation match vinden. Lees verder voor meer info en mijn review van deze foundation.

Boots No7 Perfect Match Device

Dat ik mijn perfecte foundation match gevonden heb, komt allemaal door dit apparaatje. Hoe werkt het? De beauty adviseur van Boots haalt een klein beetje make-up van je gezicht aan beide kanten, net boven je kaaklijn. Dan houd ze het apparaatje een paar seconden tegen de schone huid en deze bepaalt dan welke foundationkleur het beste bij jou past. Ideaal! Waarom heb ik dit nog nooit eerder ergens gezien? Ik had een 100% match met de kleur Calico en je zal verderop in dit artikel zien dat het ook echt dé perfecte match is voor mij.

Er zijn maar een aantal van deze Perfect Match Devices in Nederland omdat ze vrij kostbaar zijn. Ze rouleren langs alle Boots drogisterijen door het hele land. Wil je weten wanneer er zo’n apparaat bij een Boots bij jou in de buurt is? Hou dan hun Facebookpagina in de gaten of stuur ze een berichtje.

No7 Stay Perfect Foundation

Dit is ‘m dan. De Stay Perfect Foundation van Boots in de kleur Calico. Het is overigens niet verwonderlijk dat ik bij een Stay Perfect Foundation uitkwam, want daarvan zijn de meeste kleuren beschikbaar. Deze foundation belooft tot 24 uur te blijven zitten, is hypoallergeen en bevat SPF15. Hij zou zowel geschikt zijn voor de droge huid (zoals die van mij) als de vette huid. Hij benadrukt droge velletjes niet en glijdt niet van je gezicht af. Goed, tijd om hem te testen!

No7 Stay Perfect Foundation ingredienten

Hierboven nog even de ingrediëntenlijst. De siliconen die je ziet, zijn geen ‘slechte’ siliconen. Aangezien dit een foundation op waterbasis is, kun je het beste ook een dagcrème op waterbasis hieronder aanbrengen. Olie en water gaan namelijk niet samen (ze mengen niet zonder emulgator) dus dan gaat de foundation toch glijden.

No7 Stay Perfect Foundation

De substantie van de foundation vind ik perfect. Niet zo dun dat hij van mijn gezicht af druipt tijdens het aanbrengen maar ook niet zo dik dat hij moeilijk te verdelen is. Hij smeert juist erg fijn uit. Ook fijn dat het een pompflacon is. Dit doseert gemakkelijk en werkt hygiënisch. De dekking zou ik medium willen noemen. Ik breng hem het liefst aan met mijn Beauty Blender voor het mooiste resultaat, maar ook met een foundationkwast of gewoon met je vingers kun je hem prima aanbrengen.

No7 Stay Perfect Foundation Before and After

Links zie je mijn huid zonder make-up. Rechts alleen met de No7 Stay Perfect Foundation. Zie je hoe perfect hij met mijn hals matcht? Like!

No7 Stay Perfect Foundation full face

Op deze foto draag ik naast de No7 Stay Perfect Foundation ook nog een klein beetje poeder op mijn t-zone, wat blush (MAC Dainty), wenkbrauwpotlood (HEMA), mascara (Chanel Le Volume) en eyeliner (essence liquid eyeliner WP).

Ik ben héél enthousiast over deze foundation! Naast dat de kleur perfect is voor mijn huid, vind ik hem ook gewoon heel prettig werken. Hij brengt fijn aan, heeft de medium dekking die ik zoek en geeft een mooi resultaat. Oke, hij blijft geen 24 uur zitten (wie wil dat überhaupt?!) maar hij houdt het gerust de hele dag vol. Mits ik niet ga sporten (zweten) of door een flinke regenbui moet fietsen, maar dat lijkt me niet meer dan logisch.

Ik zou iedereen die nog op zoek is naar de perfecte foundation match aan willen raden om eens bij Boots binnen te stappen. Zeker als het Perfect Match Device in dat filiaal aanwezig is, heb je binnen enkele seconden jouw perfect match gevonden!

De No7 Perfect Match Foundation is de koop bij Boots voor € 14,95. In een flacon zit 30 ml. 

Dit artikel bevat producten die naar mij opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees er hier meer over.
Liefs, Laura

8 thoughts on “Perfect Match: No7 Stay Perfect Foundation

  1. Oh, wat handig zeg dat ze zo’n apparaatje hebben. Moet ik toch maar eens in de gaten houden…ziet er inderdaad perfect uit op jouw huid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.