New in: Ibiza jacket + winactie!

Categoriën Fashion, Webshops

Ibiza Jacket Loavies

Kennen jullie de webshop Loavies al? Nog niet? Nou, dan moet je zeker eens een kijkje nemen! Ik HOU van deze webshop. De items die ze verkopen vind ik stuk voor stuk geweldig. Het was al een tijdje geleden dat ik een bestelling bij Loavies geplaatst had en dat terwijl ze nu zó veel leuke items in de shop hebben. Mijn oog viel op dit Ibiza jasje. Helemaal leuk voor de zomer! Enne, ik heb ook een hele leuke winactie voor jullie geregeld!

Ibiza Jacket Loavies

Dat ik helemaal weg ben van de Ibiza stijl is jullie vast niet ontgaan. In de laatste shoplogs hebben jullie veel van dit soort items voorbij zien komen maar zo’n jasje als deze had ik nog niet.

Ibiza Jacket Loavies

Ik twijfelde tussen de maten M en L en heb uiteindelijk voor maat L gekozen. Die zit gelukkig perfect! Het jasje kan ook dicht gedragen worden d.m.v. een haakje maar ik draag hem het liefst open.

Ibiza Jacket Loavies

Ibiza Jacket Loavies

Het is een echte eye catcher en reken maar dat je er veel opmerkingen en complimentjes over zal krijgen! Omdat het jasje zo opvallend is, combineer ik hem met een simpel wit shirtje en een jeans. Om het geheel nog fleuriger te maken, heb ik ook mijn Ibiza armbandjes aan gedaan.

Ibiza Jacket Loavies

De pompoms en tassels maken het geheel nog feestelijker en de gouden studs zorgen voor een leuk accent. I love it! Het jasje is vrij dik dus op een warme zomerse dag doe ik hem liever niet aan maar op een dag waarbij het zo’n 20 – 25 graden is met af en toe een zonnetje draag ik hem maar al te graag. Ook gaat hij absoluut mee op vakantie voor wanneer het ‘s avonds wat afkoelt.

loavies ibiza jackets

 

Winactie!

Zou jij dit Ibiza jasje ook wel willen? Dat kan! Ik mag namelijk één van bovenstaande zomerse jasjes t.w.v. € 64,95 onder jullie verloten en het Ibiza jasje staat daar ook bij!

Om mee te doen hoef je alleen maar een reactie achter te laten met het jasje van jouw voorkeur en je maat (S/M/L). Ik zou het ook erg leuk vinden als je de Facebookpagina van Loavies en Beauty Addicts liked, maar dit is niet verplicht. De winactie is inmiddels gesloten. Je kunt niet meer deelnemen. De winnaar heeft bericht gehad.

Deze jasjes en nog veel meer leuke items zijn te koop bij Loavies. Het Ibiza jasje kost € 64,95.

Liefs, Laura

59 thoughts on “New in: Ibiza jacket + winactie!

  1. Wat leuk! Ik ken Loavies zeker, maar vind alles zo snel uitverkocht. Heb er met die reden nog nooit iets gekocht of kunnen kopen. Het jasje vind ik leuk, maar hou niet van die kwastjes, zou gek worden ;-) Maar staat je wel fantastisch zeg!

  2. Wauw wat een geweldige winactie! Mijn voorkeur gaat uit naar het jasje: color pop fringe (maat s) Lekker fel, precies de kleuren waar ik van hou! Fantastisch item voor de zomer.

  3. Het jasje staat je prachtig! Heel mooi. Zelf zou ik stiekem ook wel zo’n jasje willen hebben… Ik heb maat S en mijn voorkeur gaat uit naar het Summer Stripes jasje – echt een eyecatcher voor deze zomer. Ik heb beide FB-pagina’s geliked :-)

  4. Wat een gave jasjes, vooral de Summer stripes. Daar wil ik graag kans op maken in maat L.

    Ik volgde je al op Bloglovin’ en heb daar je bericht geliked (6e liker). Ik ben jou en Loavies ook gaan volgen op Facebook (Sabrina Cat).

    Groetjes,
    Sabrina

  5. Hoi.
    Leuke winactie.
    Ik doe graag mee!
    Loavies is inderdaad een leuke website en de jasjes zijn heel gaaf.
    Het ibiza jasje vind ik het allerleukste.
    Maat S.

  6. Wow! Staat je goed Laura! Loavies is geweldig, staat al lang bij m’n favo’s op facebook. :)

    Ik zou graag het Ibiza jasje in maat L rocken!

  7. Wat een superleuke winactie. Ik heb zulke jasjes al vaker voorbij zien komen en ik vind ze echt te gek! Ik zou graag kans maken op ‘wild pom pom’ in maat S!

  8. Wat een geweldig jasje! Ik zoek al lang zulk soort jasje, om gewoon op een simpel shirtje en een jeans te dragen. Jasje erbij en gaan met die banaan :) Als ik zou winnen ga ik dezelfde kiezen als jou, die is zo mooi! Perfect voor de zomer, lekker vrolijk! Veel liefs, Amber

  9. Ik heb een hele tijd geleden wel eens wat bij loavies besteld toen het nog niet zo’n bekende webshop was. Nu het bekender is zijn veel dingen jammer genoeg snel uitverkocht :(
    Het jasje staat je echt heel goed! lekker zomers. Ik zou graag het ibiza jasje of het summer stripes jasje willen hebben, heerlijk die vrolijke kleurtjes. Ik draag een maat M :)
    leuk dat je een winactie mag houden!
    liefs

  10. Hele leuke jasjes! Ik ben gek op die zomerse printjes. Ik zou gaan voor het Ibiza jasje, maat M. Jou staat ie in ieder geval al heel goed

  11. Hoi Laura! Ik zou heel graag – net als jou – het Ibiza jasje willen winnen! Maat M. Ik heb dit jasje al langer op het oog, hij is echt super voor de zomer!

  12. Zojuist verliefd geworden op het jasje summer stripes (maat M) <3. Dit jaar geen Ibiza voor mij, maar dan kom ik in ieder geval in de juiste stemming :)

  13. Wat een gaaf jasje! Ik doe graag mee. Ik ga dan voor het Ibiza jasje in maat S.
    Loavies is echt een geweldig leuke winkel. Toevallig zat ik gisteravond nog naar dit jasje te kijken, maar ik vind € 64,- toch vrij prijzig. Al is hij wel superleuk. Leuk dat ik nu een kans maak.

  14. Het jasje staat je prachtig! Leuke kleuren voor de zomer!
    Ik doe graag mee voor et Ibiza model in maat M.
    Leuke actie, succes iedereen!

    Groetjes Melanie

  15. Wauw wat een leuk jasje! Allemaal stiekem wel, ook die wild pom pom en die gestreepte. Leuk!! Ik krijg er gelijk een zomergevoel van, ik zou deze zelf dragen op een leuk jurkje voor de ‘koudere’ avonden. Maar deze kan straks ook prima in de winter hoor haha!

    Heel erg leuk, ik doe graag mee voor de maat L. Ik vind het trouwens wel jammer bij Loavies dat alles maar tm maat L gaat, ik heb het idee dat de kleding zo klein valt :(

    Beide facebooks volg ik uiteraard.

    Love,

    Susanne

  16. Ooh leuke jasjes zeg! ik was eerst nog wat aan het twijfelen wat ik van de jasjes vind maar ik zou ze zeker en vast dragen!

    Ik ga alvast een kansje wagen op de wild pompom! ik heb snel even naar de site gekeken en die vind ik heel mooi staan

    En natuurlijk zal ik de facebookpagina’s volgen :)

  17. Super leuk jasje! Op de een of andere manier twijfel ik toch steeds om daar iets te bestellen of het is al uitverkocht! Ben benieuwd hoe zo’n jasje mij zou staan. Mijn maat is M.

  18. Staat je goed het Ibiza jasje!
    Ik vind ze allemaal super leuk maar doe graag mee voor het Wild pom pom jasje in maat L
    Ik volgde beide FB pagina’s al :)

  19. Ik ben al een hele tijd op zoek naar zo’n soort jasje. Het zou te gek zijn om er 1 te winnen :)
    Ik vind het Wild pom pom jasje echt prachtig <3 Maat L graag.

    Ik volg beide FB pagina's al een tijdje :)

  20. Jaaaa leuke winactie! Het jasje zelf kopen, past helaas niet in m’n budget, maar als ik deze win ben ik héél gelukkig haha :) Het Ibiza jasje lijkt me ook te gek en het liefst in een maat M!

  21. Wat een ontzettend mooi jasje! De webshop ziet er ook geweldig uit, alleen niet zo geweldig voor mijn portemonnee helaas..

    Ik zou graag het Ibiza jasje in maat S willen winnen

    XX

  22. Wauw wat staat het jasje super leuk!! Het is echt een plaatje. Ik zal zelf ook zeker voor het Ibiza jasje gaan in maat L. En nu heeeeel hard duimen dat ik de gelukkige ben :-) Xxx

  23. Wat een leuke winactie, daar doe ik zeker aan mee! Het ibiza jasje is erg leuk maar ik vind de wild pom pom (maat S) nog leuker! :)

  24. Super leuk jasje! Erg vrolijk! Zelf vind ik color pop fringe nog leuker, maar dat komt omdat ik denk dat dat model leuker staat bij mij. Ik heb een erg recht friguur en jasjes zien er altijd een beetje raar uit. Dit model lijkt me erg geschikt. Meestal draag ik een S.

  25. Dat jasje staat je leuk zeg! Voor mij zou het gestreepte jasje (summer stripes) meer iets zijn, die zou ik heel graag willen winnen in maat S! Fingers crossed… :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.