New in: Ibiza jacket + winactie!

Categoriën Fashion, Webshops

Ibiza Jacket Loavies

Kennen jullie de webshop Loavies al? Nog niet? Nou, dan moet je zeker eens een kijkje nemen! Ik HOU van deze webshop. De items die ze verkopen vind ik stuk voor stuk geweldig. Het was al een tijdje geleden dat ik een bestelling bij Loavies geplaatst had en dat terwijl ze nu zó veel leuke items in de shop hebben. Mijn oog viel op dit Ibiza jasje. Helemaal leuk voor de zomer! Enne, ik heb ook een hele leuke winactie voor jullie geregeld!

Ibiza Jacket Loavies

Dat ik helemaal weg ben van de Ibiza stijl is jullie vast niet ontgaan. In de laatste shoplogs hebben jullie veel van dit soort items voorbij zien komen maar zo’n jasje als deze had ik nog niet.

Ibiza Jacket Loavies

Ik twijfelde tussen de maten M en L en heb uiteindelijk voor maat L gekozen. Die zit gelukkig perfect! Het jasje kan ook dicht gedragen worden d.m.v. een haakje maar ik draag hem het liefst open.

Ibiza Jacket Loavies

Ibiza Jacket Loavies

Het is een echte eye catcher en reken maar dat je er veel opmerkingen en complimentjes over zal krijgen! Omdat het jasje zo opvallend is, combineer ik hem met een simpel wit shirtje en een jeans. Om het geheel nog fleuriger te maken, heb ik ook mijn Ibiza armbandjes aan gedaan.

Ibiza Jacket Loavies

De pompoms en tassels maken het geheel nog feestelijker en de gouden studs zorgen voor een leuk accent. I love it! Het jasje is vrij dik dus op een warme zomerse dag doe ik hem liever niet aan maar op een dag waarbij het zo’n 20 – 25 graden is met af en toe een zonnetje draag ik hem maar al te graag. Ook gaat hij absoluut mee op vakantie voor wanneer het ‘s avonds wat afkoelt.

loavies ibiza jackets

 

Winactie!

Zou jij dit Ibiza jasje ook wel willen? Dat kan! Ik mag namelijk één van bovenstaande zomerse jasjes t.w.v. € 64,95 onder jullie verloten en het Ibiza jasje staat daar ook bij!

Om mee te doen hoef je alleen maar een reactie achter te laten met het jasje van jouw voorkeur en je maat (S/M/L). Ik zou het ook erg leuk vinden als je de Facebookpagina van Loavies en Beauty Addicts liked, maar dit is niet verplicht. De winactie is inmiddels gesloten. Je kunt niet meer deelnemen. De winnaar heeft bericht gehad.

Deze jasjes en nog veel meer leuke items zijn te koop bij Loavies. Het Ibiza jasje kost € 64,95.

Liefs, Laura

59 thoughts on “New in: Ibiza jacket + winactie!

  1. Super super mooi jasje! Ik zou héél graag de wild pom pom winnen want ik vind die fantastisch! Graag in maatje L! Xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.