Catrice assortiment update najaar 2014

Categoriën Nieuwe Collecties

Catrice assortiment update najaar 2014

 

Het is nog hartje zomer maar ik heb alvast de Catrice assortiment update van dit najaar voor jullie! Er komen een aantal nieuwe producten bij, maar dat betekent ook dat er een aantal producten uit het assortiment zullen verdwijnen. Die kun je binnenkort met 50% korting scoren! Ben je klaar voor een lange update met alle nieuwe Catrice producten? Here we go!

Catrice Assortiment Update Herfst Winter 2014

Absolute Eye Colour Mono Eyeshadow (€ 2,89)

Vijf  nieuwe tinten, geïnspireerd op de kleuren van de herfstmode, zijn aan de collectie toegevoegd. Donkerpaars, elegant rosé goud, populair petrol en nachtblauw. Verkrijgbaar in mat, glinsterend of parelmoer en in totaal 24 prachtige kleuren.

Catrice Assortiment Update Herfst Winter 2014

 

Velvet Matt Eyeshadow (€ 3,99) NIEUW

De Velvet Matt Eyshadow met een nieuwe textuur bevat ultrazachte pigmenten voor een fluweelzachte matte  finish. Dankzij de zijdeachtige, hoog gepigmenteerde formule smelt de Velvet Matt Eyeshadow praktisch samen met de huid voor een  stralende look. Verkrijgbaar in zes schitterende kleuren, waaronder zacht parelbeige, grijs, groen en rijk aubergine.

Catrice Assortiment Update Herfst Winter 2014

 

Liquid Metal Eyeshadow (€ 3,99)

Nu ook verkrijgbaar in petrol en diepblauw.

Catrice Assortiment Update Herfst Winter 2014

 

Duo Eyeshadow Brush (€ 2,89) NIEUW

Het langere uiteinde van de kwast is ideaal voor het royaal aanbrengen van oogschaduw, terwijl het kortere uiteinde het best gebruikt kan worden om oogschaduw nauwkeurig aan te brengen en te vervagen.

Catrice Assortiment Update Herfst Winter 2014

 

Lash Boost Lash Extension Fibres (€ 4,59) NIEUW

Speciale vezels zorgen direct voor  volume en een wimperverlengend effect. Breng je favoriete mascara aan en breng daar overheen – terwijl de textuur nog vochtig is – een  laagje Lash Extension Fibres aan. Geef als laatste stap nog een laagje  mascara aan de wimpers. Het resultaat: wimpers die nog meer volume  en lengte hebben.

Catrice Assortiment Update Herfst Winter 2014

 

Kohl Kajal (€ 1,99)

Verkrijgbaar in een totaal van acht kleuren en nu in een  nieuwe trendy petrol tint.

Long Lasting Eye Pencil Waterproof (€ 2,39)

Het potlood heeft een draaimechanisme voor de tip en het uiteinde bevat een puntenslijper.  Nu verkrijgbaar in koningsblauw en in totaal acht kleuren.

Multi Style Matt Eyeliner (€ 3,59) NIEUW

Multi Style Matt Eyeliner Pen heeft een innovatieve wigvormige vilten tip  en afgeronde randen. Dankzij de applicatorvorm kun je  eenvoudig smalle en bredere lijntjes trekken. De matte, diepzwarte  textuur blijft gedurende de hele dag prachtig zitten.

Catrice Assortiment Update Herfst Winter 2014

Ultimate Lash Multimizer Volume Mascara WP (€ 4,89) NIEUW

Grote elastomeerborstels absorberen meer mascara en separeren de wimpers professioneel. Het resultaat? Een  nauwkeurige applicatie voor spectaculair volume met een vermenigvuldigingsfactor zonder te klonteren. Naast Black en Ultra Black nu ook verkrijgbaar in Waterproof.

Lash Extension Volume Mascara (€ 3,99) NIEUW

Een XXS borsteltje for XXL wimpers.  De nieuwe  Lash Extension Volume  Mascara wordt gekenmerkt door het bijzonder slanke vezelborsteltje dat moeiteloos elke individuele wimper bedekt met een diepzwarte  textuur. Geïntegreerde vezels zorgen voor een wimperverlengend  effect. Wimpers vallen op door hun prachtige lengte, volume en krul. Verkrijgbaar in zwart.

Catrice Assortiment Update Herfst Winter 2014

 

Ultimate Shine Lip Colour (€ 3,99)                    

De romige, zachte textuur van Ultimate Shine Lip Colour smelt op de lippen en zorgt voor intensieve hydratatie, verzorging en glans. Nu verkrijgbaar in twee nieuwe kleuren: donker rozenhout en stralend framboosroze en totaal acht kleuren.

Ultimate Shine Gel Lip Colour (€ 3,99)

Prachtige kleur en een levendige, schitterende glans. De innovatieve Ultimate Shine Gel Lip Colour is een echte allrounder: enerzijds een gloss met een lichte gelachtige textuur, anderzijds een  superromige lipstick met medium dekking. Nu verkrijgbaar in een nieuwe macaron-roze en een subtiele nude en een totaal van zeven  kleuren.

Catrice Assortiment Update Herfst Winter 2014

 

Ultimate Colour Lip Colour (€ 3,99)

Ultimate Colour Lip Colours maken van  lippen echte blikvangers met hun hoge pigmentatie en krachtige  kleuren. De zachte en verzorgende textuur zorgt voor een prachtige  finish. Nu verkrijgbaar in drie nieuwe tinten: retro rood, snoepjesroze  en Engelse roos. In totaal 16 kleuren.

Catrice Assortiment Update Herfst Winter 2014

 

Infinite Shine Lip Gloss (€ 2,99)

Dankzij de hydraterende formule garandeert Infinite  Shine Lip Gloss verzorgde lippen zonder een plakkerig gevoel achter te  laten. Een nieuwe perziktint maakt de Infinte Shine collectie compleet  met in totaal tien kleuren.

Pure Shine Colour Lip Balm (€ 4,99)

De romige, ultrazachte en hydraterende textuur verzorgt lippen en laat een glanzende liplook achter met een plezierige geur. Jumbo lipsticks zien er niet alleen chic uit, ze zijn superhandig  dankzij het draaimechanisme. Nu verkrijgbaar in een nieuwe nude tint en in  totaal zeven kleuren.

Made To Stay Smoothing Lip Polish (€ 4,99)

Made To Stay Smoothing Lip Polish biedt drie voordelen in één  lipproduct: de kleurintensiteit van een lipstick, de lange houdbaarheid  van een lipstain en de glans van een lipgloss. Zes kleuren waaronder  één nieuwe tint, zorgen voor een ware kleurexplosie. Dankzij de zachte  sponsapplicator is nauwkeurig aanbrengen snel en gemakkelijk. Het resultaat: unieke, briljante kleur die tot acht uur blijft zitten zonder de  lippen uit te drogen.

Catrice Assortiment Update Herfst Winter 2014

 

Tinted Lip Glow Balm (€ 4,99)

Deze verzorgende lipbalm intensiveert de natuurlijke kleur van de lippen en geeft ze een subtiel vleugje roze. De tint varieert afhankelijk van de individuele pH-waarde van de huid op de lippen. Het  resultaat is langhoudend, natuurlijk en 100% uniek. Hoe vaker de Tinted Lip Glow Balm aangebracht wordt, hoe intenser het resultaat. Eén kleur voor iedereen.

Catrice Assortiment Update Herfst Winter 2014

 

Longlasting Lip Pencil (€ 1,99)

Longlasting Lip Pencil voorkomt dat lipstick uitloopt en garandeert een intens kleurresultaat. De langhoudende waterproof textuur is zacht en zorgt voor een nauwkeurige applicatie. Nu verkrijgbaar in twee nieuwe kleuren – transparant nude en licht rozenhout – en in totaal 12 kleuren.

Catrice Assortiment Update Herfst Winter 2014

 

Beautifying Lip Smoother (€ 3,59) NIEUW

Beautifying Lip Smoother is een aanvulling op elke natuurlijke make-up look: een subtiele kleur in pastelroze en zachte nude tinten met een  glanzende finish zorgen voor een mooie, verzorgde look. De Lip Smoother egaliseert zichtbaar fijne lijntjes rond de lippen voor een  egaal resultaat. Verkrijgbaar in drie tinten.

Catrice Assortiment Update Herfst Winter 2014

 

Nude Illusion Make-up (€ 7,59) NIEUW

Nude Illusion Make-up is een lichte foundation met een optimale matterende dekking. Dankzij de zachte, lichtreflecterende pigmenten zorgt de foundation voor het gewenste soft focus effect en voor een gezonde teint. De formule is geweldig: hydraterend, langhoudend en met beschermende UVA- en UVB-filters. De finish: egaal en natuurlijk. Verkrijgbaar in vier tinten.

Catrice Assortiment Update Herfst Winter 2014

 

3 in 1 Skin Tone Adapting Make-up (€ 6,99) NIEUW

Teint, verzorging en correctie. De innovatieve textuur met micro- ingekapselde pigmenten past zich perfect aan aan elke huidskleur en  biedt een egale teint en hydraterende verzorging. Zodra de foundation in contact komt met de huid verandert de aanvankelijk zeer lichte en  romige textuur in een foundation die zich aan de huidskleur aanpast met een mat effect. Verkrijgbaar in twee varianten, voor lichte en  medium huidtypen. 30 ml.

CATRICE All Matt Plus Shine Control Make-up (€ 6,59)

All Matt Plus Shine Control Make-up  fungeert als een tweede onzichtbare huid. Houdt ongewenste glans onder controle, matteert de teint en hydrateert de huid. De make-up is olievrij, houdt lang aan en biedt een perfecte dekking zodat kleine imperfecties van de huid  verdwijnen. Lichtreflecterende pigmenten zorgen voor een zijdezachte  matte finish en een zuivere, frisse uitstraling. Verkrijgbaar in een  nieuwe tint voor lichte huidtypen en in totaal vier tinten. 30 ml.

Catrice Assortiment Update Herfst Winter 2014

 

Colour Correcting Mattifying Powder (€ 4,59) NIEUW

De ultrafijne, zijdezachte matte poeder corrigeert en egaliseert onregelmatigheden – voor een stralende, gezonde finish met  een natuurlijke matte look. De combinatie van vier verschillende  kleuren maakt dit mogelijk: roze verfrist de vermoeide teint, paars  geeft de doffe huid glans, groen neutraliseert roodheid en beige ondersteunt de natuurlijke huidtint. Verkrijgbaar in één variant voor  alle huidtypen.

All Matt Plus Shine Control Powder (€ 3,59)

Een glansvrije huid dankzij All Matt Plus – Shine Control Powder. De  combinatie van een olievrije textuur en lichtreflecterende pigmenten  zorgt voor een langdurige matte teint zonder een cakey effect te krijgen. Verkrijgbaar in vier tinten.

Catrice Assortiment Update Herfst Winter 2014

 

Camouflage Cream (€ 2,99)

De Camouflage Cream egaliseert kleine onregelmatigheden en camoufleert pigmentvlekjes en rode adertjes. Verkrijgbaar in een nieuwe tint en in totaal drie verschillende tinten.

Catrice Assortiment Update Herfst Winter 2014

 

Cover Stick (€ 2,99)

Dankzij de hoge dekking is de Cover Stick ideaal voor het nauwkeurig verhullen van onzuiverheden of kleine onregelmatigheden  van de huid. Breng simpelweg aan op de gewenste plek en vervaag zachtjes. Nu verkrijgbaar in een nieuwe en een totaal van drie  tinten.

Re-Touch Light – Reflecting Concealer (€ 3,99)                      

De ultieme romige, lichte concealer voor stralende ogen en een frisse uitstraling: lichtreflecterende pigmenten en een medium dekking  gecombineerd met hydraterende ingrediënten verbergen donkere  kringen onder de ogen en camoufleren andere kleine oneffenheden in  een mum van tijd. De zachte textuur voelt prettig aan op de gevoelige  huid rond de ogen. Verkrijgbaar in een nieuwe tint en in totaal drie  tinten.

Catrice Assortiment Update Herfst Winter 2014

 

Defining Blush (€ 3,59)

Met de hoog gepigmenteerde poedertextuur van de  Defining Blush kun je jukbeenderen accentueren en gezichtscontouren definiëren voor een frisse look. Verkrijgbaar in een nieuwe mandarijn tint en in totaal zes kleuren.

Catrice Assortiment Update Herfst Winter 2014

 

Ombre Top Coat (€ 2,99) NIEUW

Met Ombre Top Coat kun je de trendy ombre stijl nu op  de nagels creëren. Breng een pasteltint of lichte kleur nagellak aan en  laten deze drogen. Breng vervolgens de nieuwe Ombre Top Coat aan.  Na ieder laagje van deze top coat, wordt de kleur nagellak een tint  donkerder. Laat de afzonderlijke lagen van de top coat altijd goed  drogen voordat je het volgende laagje aanbrengt. Het kleurverloop is  vooral zichtbaar wanneer elke nagel ernaast een tint donkerder is:  wanneer je begint met de duim in de originele kleur, breng dan een  laagje Ombre Top Coat aan op de wijsvinger, twee op de middelvinger  en vier op de pink. De top coat droogt zeer snel en het effect is  supertrendy. Werkt bijzonder goed met lichtere kleuren nagellak.

Catrice Assortiment Update Herfst Winter 2014

 

Luxury Lacquers Million Brilliance (€ 3,59) NIEUW

Luxury Lacquers Million Brilliance hebben een intense glitterglans die bijzondere lichtreflecties op nagels creëren. Het concept verenigt een briljante structuur met een hoge dekking en unieke 3D deeltjes met prachtige effecten. De nagellak is nu verkrijgbaar in acht exclusieve kleuren – waaronder zilver, goud en lavendel – in een stijlvol,  premium glazen potje.

Catrice Assortiment Update Herfst Winter 2014

 

Ultimate Nail Lacquer (€ 2,99)

Mono en duo chromen en glimmende metallics bieden een passende nagellook voor elke stijl. Nu in negen nieuwe trendkleuren,  waaronder pasteltinten in lavendel en roze en bijna-zwart tinten in donker taupe en grijs. Verkrijgbaar in 32 kleuren totaal.

Yay! Daar zitten volgens mij weer een hoop mooie nieuwe producten bij! Ik ben fan van de Ultimate Colour Lipsticks dus ik ben blij dat er weer een aantal mooie kleuren aan toegevoegd worden. Verder ben ik ook erg nieuwsgierig naar de nieuwe lip smoothers, de nieuwe foundations en colour correcting powder. En oh, wat zijn die nieuwe nagellakjes leuk he?! De Luxury Lacquers lijken me zo mooi! En de Ombre Topcoat wil ik ook graag proberen!

Wat vind jij van de nieuwe Catrice producten? Waar kijk jij naar uit?

Liefs, Laura

7 thoughts on “Catrice assortiment update najaar 2014

  1. Ik kijk echt uit naar die matte oogschaduws! Ben heel benieuwd naar de pigmentatie.. De camouflage cream doet trouwens wonderen bij mij, dus ben blij dat ie blijft! :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.