Unboxing: Beautybox Juli/Augustus 2014

Categoriën Overig

Beautybox juli augustus 2014

Toen ik deze Beautybox binnen kreeg, wist ik het al gelijk: deze box zit bommetje vol! Hij voelde in ieder geval enorm zwaar aan! Beautybox heeft deze maand flink uitgepakt en dat mag ook wel, want deze box telt eigenlijk voor twee. In augustus wordt er namelijk geen reguliere box verstuurd maar is er wel een gelimiteerde box met een waarde van boven de 60 euro en een verzameling van de meest luxe en leukste buitenlandse merken (waaronder het celebritymerk Mario Badescu). Meer informatie hierover wordt binnenkort bekend gemaakt op de Facebookpagina van Beautybox. Goed, dat is alvast een tipje van de sluier over de musthave box van augustus, maar laten we eerst deze van juli eens bekijken!

Beautybox juli augustus 2014

Woah! Hij zit inderdaad voller dan vol! Het kan er allemaal maar nét in.

Beautybox juli augustus 2014

L’Oréal Professionnel – Absolut Repair Lipidium Shampoo, €14,30 voor 250 ml

Het haar heeft in de zomer behoorlijk te lijden onder styling, maar ook zon en zee. Daarom deze maand in Beautybox de Absolut Repair Lipidium shampoo van L’Oréal Professionnel, voor zeer beschadigd haar. Die gaat sowieso mee op vakantie! Handig formaatje!

Beautybox juli augustus 2014

Himalaya Herbals – Neem Foaming Face Wash, €6,99, fullsize

Hey, die komt me bekend voor! Deze face wash van Himalaya heb ik al eens gehad in een andere box (de Glossybox van twee jaar geleden). Dit merk werkt met kruiden en extracten uit het Himalaya-gebied. In de flacon is het product nog een waterig goedje, maar wanneer je op het pompje drukt, komt er al gelijk schuim uit waar je je gezicht mee kunt reinigen. De Neem foam wash is gericht op de normale- tot vettige huid en voor mijn droge, vochtarme huid dus niet echt ideaal. 

Beautybox juli augustus 2014

Anatomicals – Footcream, €4,-, fullsize

Echte beauty addicts smeren elke dag, maar onze voeten vergeten we wel eens (*guilty!*). In de zomer loop je vaak op slippertjes of sandaaltjes en dan is het wel zo fijn als je voeten er een beetje verzorgd uitzien. De footcream van Anatomicals verzorgt je voetjes en bevat menthol wat lekker fris aanvoelt en verkoelend werkt. Lekker voor in de zomer!

Beautybox juli augustus 2014

BeautyUK – French Manicure Set, €6,50, fullsize

Felle kleurtjes zijn in de zomer helemaal hot, maar soms wil je het ook wel eens natuurlijk houden. Met deze French manicure-set van BeautyUK kan dat! Ik heb deze nog niet geprobeerd maar als jullie hier een review van willen zien, dan hoor ik het graag.

Beautybox juli augustus 2014

Greenland Body Care – Huidverzorging ‘Milky, €8,95, fullsize

Greenland bodycare is een oer-Hollands merk. Alle Greenland producten zijn op basis van fruit, planten en kruiden. Greenland heeft net een gloednieuwe webshop gelanceerd waar je alle producten kunt bestellen. Deze body lotion ruikt in ieder geval heerlijk en trekt snel in. Like!

Beautybox juli augustus 2014

Anatomicals – Mattifiying Face Mask, €1,50, fullsize

Ten slotte zit er nog een extraatje in deze Beautybox: een maskertje van Anatomicals speciaal voor de vette huid. Breng het gelijkmatig aan op je gezicht en laat het masker opdrogen. Daarna met lauwwarm water afspoelen. Hoewel het masker in een klein sachetje zit, kan je deze qua inhoud zeker twee tot drie keer gebruiken, mits deze tussendoor koel wordt bewaard. Ikzelf heb geen vette huid, maar ik kan er vast wel iemand blij mee maken :)

Ik ben erg blij met de shampoo, voetcrème en body lotion! Ik ben ook erg benieuwd naar de box van augustus, jullie ook?

Zou jij deze Beautybox ook graag willen hebben? Dat kan! Hij is nog t/m 8 augustus te koop via www.beautybox.nl. Wees er snel bij, want op is op. Via www.beautybox.nl sluit je een abonnement af voor €14,95 per maand incl. verzendkosten en dan krijg je iedere maand de box thuisgestuurd. Opzeggen kan ook iedere maand. Je zit er dus niet aan vast! Iedere maand een box vol beautyverrassingen, hoe leuk is dat?!

Dit artikel bevat producten die naar mij opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees er hier meer over.
Liefs, Laura

4 thoughts on “Unboxing: Beautybox Juli/Augustus 2014

  1. Fijne box met al die fullsizes! Het masker van Anatomicals lijkt mij erg fijn, heb al eens een ander masker van dit merk gebruikt.

    Ben erg benieuwd naar de limited box!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.