Feestend de zomer in!

Categoriën Tips & Tricks

festival-outfit

bron foto

Nu de zomer volop aan de gang is kunnen we genieten van het ene festival na de andere. Augustus wordt ook wel gezien als de festivalmaand en dat is meer dan terecht. Dit jaar presenteert deze zonnige maand Mysteryland, VOLT en Lowlands! Heb jij je kaartjes al klaar liggen? Lees snel verder voor wat musthaves in je festivaltas.

Overlevingspakket
Weekendfestivals bieden vaak slaapplekken aan om in de nacht nog een beetje aan je slaap te komen. Helaas zijn dit vaak geen vijfsterrenhotels, maar weilanden en campings. Dit zijn vaak wel de gezelligste plekken om te overnachten, maar erg schoon is het niet. Vooral het toiletgebouw wordt zoveel mogelijk vermeden. Probeer je make-up aan te passen op deze beperking en ga alleen voor wat mascara, felle lippenstift en eventueel wat getinte dagcrème. Zolang je het allemaal kunt regelen met een klein spiegeltje is het goed. Vergeet niet om je goed in te smeren met zonnebrand want op zo’n festival sta je vaak de hele dag in het zonnetje. Qua kleding is een hotpants ideaal. Kies een makkelijke kleur uit, zodat je hem kan combineren met verschillende shirtjes (scheelt bagage!). Daarnaast is zo’n hotpants natuurlijk erg sexy en zul je er wel wat starende blikken mee opvangen ;-). Voor je tablet en pasjes kan je bijvoorbeeld een tablethouder voor de Tab 4 10.1 meenemen, waar je alle pasjes en entreekaartjes in kwijt kunt.

Genieten
Alle vette happen, biertjes en drankjes die je in zo’n weekend naar binnen werkt komen niet echt ten goede van je gezondheid. Als je daarnaast ook nog maar een paar uur slaap per nacht pakt, wordt het allemaal wat moeizaam voor je lichaam. Voor een weekendje is dat niet erg, want het hoort er immers bij. Waar je wel iets aan kunt doen, is de verzorging van je huid. Zorg ervoor dat je elke avond voor het slapen gaan je make-up van je gezicht afhaalt, zodat je huid schoon blijft. Daarnaast kan een flesje met handalcohol al snel een schoon en fris gevoel geven. En niet te vergeten: geniet en heb plezier! Als je het op een avond echt niet meer trekt en je op tijd je bed in wilt duiken kan je lekker gaan liggen met je tablet of telefoon op schoot. Luister naar rustgevende muziek of pak er een feel good movie bij. Zet je Samsung rechtop neer in een Tab Pro 10.1 hoes of in een leuk hoesje voor je Core LTE, zodat je met wel verdiend comfort kunt kijken en luisteren.

Ben jij een festivalganger? En zo ja, wat neem jij dan allemaal mee?

Ad

Liefs, Laura

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.