The Body Shop Body Sorbet Mango

Categoriën Huidverzorging

The Body Shop Body Sorbet Mango

In de winter smeer ik me graag in met de voedende body butters van The Body Shop. Heerlijk om mijn droge huidje te verwennen! In de zomer is mijn huid echter een stuk minder droog en heb ik die rijke body butters eigenlijk niet nodig. Toch vind ik het lekker om mijn huid ook dan in te smeren met een verzorgend product. The Body Shop heeft sinds kort Body Sorbets in haar assortiment en die zijn echt ideaal voor de zomer! Een verkoelende bodylotion die het lichaam verzorgt, verfrist en verzacht. Alsof je je insmeert met sorbetijs maar zónder te plakken. Heerlijk! 

The Body Shop Body Sorbet Mango

Er zijn vijf soorten Body Sorbet: Strawberry, Mango, Pink Grapefruit, Satsuma en Moringa. Ik heb Mango, één van mijn favoriete geuren van The Body Shop. De scrub is ook echt heerlijk van deze lijn! 

De scrub bevat o.a. Fair Trade aloë vera wat heerlijk verkoelend werkt. Nog niet verkoelend genoeg voor je? Bewaar de tube dan in de koelkast. Zo is de sorbet extra koud wanneer je hem aanbrengt.

The Body Shop Body Sorbet Mango

De geur van deze Mango Body Sorbet is heerlijk zoet fruitig. I love it! Zoals ik al zei is de Mango lijn van The Body Shop één van mijn favorieten, dus het kon haast niet anders dan dat ik deze Body Sorbet ook lekker vond ruiken. Na aanbrengen blijft de geur subtiel hangen, maar je ruikt zeker nog de geur van mango.

The Body Shop Body Sorbet Mango

De structuur van de Body Sorbet is even wennen. Ik had nog nooit zo iets gezien! De structuur lijkt echt op sorbetijs en het voelt heerlijk verkoelend aan op de huid. Laat het goedje even samensmelten met de huid zodat je hem goed kunt verdelen, anders kan het een beetje gaan ‘rullen’. Op warme dagen zal dit heel gemakkelijk gaan en op iets koudere dagen zal je er wat meer op moeten letten.

De textuur is heerlijk licht en trekt razendsnel in. The Body Shop belooft 24 uur hydratatie, maar dat haalt deze Body Sorbet bij mij helaas niet. Desalniettemin ben ik erg tevreden over de hydratatie, want mijn huid blijft zeker zo’n 8 uur lang goed gehydrateerd. Dat had ik eerlijk gezegd niet verwacht van zo’n ‘licht’ product!

Ik vind de Body Sorbets een ideale body moisturizer voor de zomer. Hij gaat zeker mee op vakantie als een soort ‘after sun’. Het lijkt me heerlijk om me na een warme dag helemaal in te smeren met deze heerlijk geurende en verkoelende Body Sorbet! Ook erg fijn dat het snel intrekt en niet plakt. Top!

Hoewel het wat mij betreft een typisch zomerproduct is, zitten de Body Sorbets in het vaste assortiment van The Body Shop. Je kunt ze dus het hele jaar door verkrijgen! The Body Shop Body Sorbets kosten € 11,00 per stuk voor 200 ml en zijn verkrijgbaar in The Body Shop filialen en online.

Dit artikel bevat producten die naar mij opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees er hier meer over.
Liefs, Laura

12 thoughts on “The Body Shop Body Sorbet Mango

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.