The New Black Ombre Waves

Categoriën Nagels

The New Black Ombre Waves

De nagellakjes van het merk The New Black had ik al een paar keer voorbij zie komen bij andere blogs, maar zelf was ik er tot voor kort nog onbekend mee. Het merk staat bekend om hun leuke nail art setjes en ik kon dan ook haast niet wachten om zo’n setje uit te proberen. Ik koos voor de set ‘Waves’ waar je een mooie ombre look mee kunt maken. Benieuwd naar het resultaat en mijn bevindingen? Lees dan verder!

The New Black Ombre Waves

Natuurlijk kun je zelf op zoek gaan naar nagellakjes die bij elkaar passen en een mooi kleurverloop vormen, maar The New Black maakt het je met hun Ombre setjes een stuk gemakkelijker. Het setje Waves bestaat uit 5 nagellakjes in groen/blauw tinten, allen met een verschillende finish. Ieder potje bevat 4 ml. Je kunt ervoor kiezen om de kleuren afzonderlijk te dragen, maar eigenlijk is dit setje bedoeld om een mooi ombre effect (kleurverloop) te creëren. En dat heb ik dus ook gedaan.

The New Black Ombre Waves

 • De lichtste kleur is een mintgroene lak met creamy finish. Dekt prima in twee laagjes.
 • De kleur daarnaast is turkoois en heeft een parelmoer glans. Deze is het mooist met drie laagjes. Een erg mooie kleur!
 • De middelste kleur is het felst van allemaal. Deze bijzondere groene kleur heeft heel kleine shimmers en droogt semi-mat op. Op de swatches hieronder draag ik een topcoat erover, dus helaas zie je die finish daar niet.
 • De donkergroene lak daarnaast bevat veel glitters en de structuur lijkt een beetje op die van liquid sand nagellak, hoewel het niet écht een liquid sand nagellak is. Dekt prima in twee laagjes.
 • Ten slotte de blauw lak, die de beste dekking heeft van allemaal. Eén laagje is in principe al voldoende, maar twee is net iets mooier. De finish van deze lak is creamy.

The New Black Ombre Waves

Het ombre effect vind ik erg leuk en het geheel wordt nog specialer doordat de kleuren allemaal een andere finish hebben. De houdbaarheid van de lak is overigens prima, na 4 dagen begon de lak wat te slijten en na een week heb ik de lak verruild voor een andere kleur.

De adviesprijs van dit Ombre Waves setje is €29,95 maar bij Parfumania.nl is hij te koop voor slechts €25,50! Ze hebben overigens nog veel meer setjes van The New Black die je hier kunt vinden

Dit artikel bevat producten die naar mij opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees er hier meer over.
Liefs, Laura

12 thoughts on “The New Black Ombre Waves

 1. Oke, Wauw. Het kwartje valt een beetje té laat. Toen jij zei “Jij hebt ook een blog hé” dacht ik dat je bedoelde “Er zijn veel mensen met een blog en jij ook”. Niet: “Ik heb ook een blog”. Nu lijk ik heel onbeleefd dat ik daar niet naar vroeg :O Sorry! En ik herkende je nog wel, maar ik dacht gewoon van To. Stom:P
  Ik hoop dat je een fijne vakantie hebt gehad! En als je nog een leuke film wilt zien: Chef zat in de sneak preview en dat is zo’n lekkere feelgoodfilm. We vonden hem allebei erg leuk :)

  Mooie lakjes, ik ben alleen niet zo gek op die finish.De creamy’s zijn meer mijn ding xD

  1. Hey Ellis, wat leuk dat je reageert! Zo bedoelde ik het helemaal niet hoor! Ik herkende je gewoon van je blog, haha. Ik bedoelde trouwens Yo Unicorn en niet je boekenblog (wist niet eens dat je dit ook had) maar dat terzijde :p.

   De vakantie was heerlijk! Binnenkort gaan m’n vriend en ik waarschijnlijk ook zo’n Pathé Unlimited pas kopen en dan zullen we Chef zeker gaan zien. Ik vind Sofia Vergara zo leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.