Catrice Check & Tweed

Categoriën Nieuwe Collecties

catrice check tweed

Catrice komt deze herfst met een limited edition geïnspireerd op de klassieke Britse mode. Denk aan de welbekende geruite trenchcoat, klassieke kokerrok en tunieken met krachtige silhouetten van de beste materialen. De limited edition “Check & Tweed” van Catrice biedt beautyproducten die passen bij deze Britse stijl. De collectie ligt vanaf half september t/m eind oktober 2014 in de schappen. Benieuwd naar de producten? Lees dan verder.

Catrice Check Tweed Quattro Baked Eyeshadow

Quattro Baked Eyeshadow – € 4,59
De Quattro Baked Eyeshadow met een licht parelmoereffect is er in twee kleurvarianten. Jachtgroen, zachtroze, gebroken wit en goud-camel of vanille, abrikoos, blauw en bruin zorgen voor een Britse look. In een trendy matzwarte verpakking met glanzend ruitpatroon. Kan zowel vochtig als droog worden aangebracht. Verkrijgbaar in C01 London’s Eye en C02 Town of Crown.

Catrice Check Tweed eye brow fixing gel

Eye Brow Fixing Gel – € 3,39
Goed verzorgde, mooi gevormde wenkbrauwen zijn het perfecte kader voor de mooiste looks voor ogen. De natuurlijk getinte gel met een lichte, bijna doorzichtige kleur modelleert en definieert de wenkbrauwen. Het geïntegreerde vezelkwastje zorgt voor een eenvoudige applicatie. Verkrijgbaar in C01 Neutrally Brown.

Catrice Check Tweed Velvet Lip Colour

Velvet Lip Colour – € 3,99
Velvet Lip Colours zijn er in roodbruin, oranjerood en bordeaux en hebben een aangename textuur en elegante semimatte finish. Verkrijgbaar in C01 Queen’s BEAUTea time, C02 Mind The Red! en C03 Brit Chick.

Catrice Check Tweed highlighting powder

Highlighting Powder – € 4,49
De zijdezachte poeder met lichtreflecterende pigmenten creëert prachtige highlights op het gezicht en de hals. Het tweekleurige tweed dessin heeft een lichte poeder en donkerdere glanspigmenten. Verkrijgbaar in C01 Flagg The Union Jack.

Catrice Check Tweed nagellak

Ultimate Nail Lacquer – € 2,99
Deze kleuren zijn de ideale metgezellen voor het herfstseizoen en een absolute must voor stijlvolle nagels. Modern jachtgroen en grijsblauw ontmoeten klassieke roestrood en zachtroze – allemaal met een parelmoer finish. Het extra brede reservoirkwastje absorbeert precies de juiste hoeveelheid nagellak die nodig is voor een nagel en biedt een perfect resultaat zonder strepen. Verkrijgbaar in C01 London Calling, C02 England’s Rose, C03 Mind The Red! en C05 Hyde In The Park.

Ik ben erg benieuwd naar de Quattro Baked Eyeshadows en Highlighting Powder. Wat vind jij van deze collectie?

Catrice Check & Tweed is vanaf half september t/m eind oktober 2014 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Liefs, Laura

6 thoughts on “Catrice Check & Tweed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.