essence Hello Autumn

Categoriën Nieuwe Collecties

essence hello autumn

BeautiFALL! Vanaf september tot half oktober 2014 verwelkomt essence de herfst met de trend edition “hello autumn”. Met producten in schitterende herfstkleuren: geel, goud, oranje, rood, groen en bruin. Naast twee oogschaduwpaletten, zijn er twee wenkbrauwsets die een highlighter en een klein borsteltje bevatten. De collectie biedt daarnaast een bijzondere blush, die tijdens het aanbrengen een zachtroze tint krijgt en er zijn zes schattige haarelastiekjes die het haar zeker bij elkaar houden bij een stevige herfstwind. Benieuwd? Kijk dan snel verder!

essence hello autumn eyeshadow palettes

eyeshadow palette (€ 3,89)
Het oogschaduwpalet biedt zes langhoudende herfstkleuren in de combinatie goud-bruin en beige-groen met verschillende effecten, variërend van semimat tot metallic. Een dubbelzijdig kwastje is bij de set inbegrepen. Verkrijgbaar in 01 walk in the park en 02 keep calm & go for a walk.

essence hello autumn eye pencil

eye pencil (€ 1,59)
Kleuren uit de natuur! De zachte, crèmige textuur van het oogpotlood garandeert langhoudende resultaten in bruin en groen. Getekende lijntjes zijn gemakkelijk uit te werken met het zachte sponskwastje. Verkrijgbaar in 01 leaves are the new beef en 02 charlie seen in green.

essence hello autumn eyebrow set

eyebrow set (€ 2,59)
Deze set is verkrijgbaar in twee bruintinten en verzekert je van prachtig gestylde wenkbrauwen – voor zowel blondines als brunettes! De microfijne wenkbrauwpoeder creëert meer volume terwijl de highlighter de wenkbrauw optisch lift. De set is inclusief borsteltje. Verkrijgbaar in 01 leaves are the new beef en 02 walk in the park.

essence hello autumn lip cream

lip cream (€ 1,99)
De romige, rijke formule in bordeauxrood en nude rosé geven je lippen intense kleur en een semimatte finish. Bijzonder langhoudend. Verkrijgbaar in 01 beauti-FALL red en 02 keep calm & go for a walk.
essence hello autumn colour adapting powder blushcolour adapting powder blush (€ 2,59)
Deze innovatieve poeder blush reageert op de individuele pH-waarde van de huid en verandert tijdens het aanbrengen in een frisse roze tint met een zachte glans. Verkrijgbaar in 01 beauti-FALL.

essence hello autumn multi colour powder

multi color powder (€ 3,39)
Deze multicolour poeder combineert verschillende goud- en bruintinten om je gezicht een prachtige glans te geven. Het prachtige bladreliëf maakt de poeder absoluut uniek. Verkrijgbaar in 01 autumn & the city.

essence hello autumn nail polish

thermo nail polish (€ 1,99)
Speel met kleur! Deze nagellak verandert net zoals de herfstbladeren van kleur. Wanneer de nagellak aangebracht wordt, schitteren de originele kleuren rood, oranje, lichtgroen, bruin en goud in verschillende nuances afhankelijk van de temperatuur. Verkrijgbaar in 01 beauti-FALL red, 02 meet my pumpkin, 03 charlie seen in green, 04 keep calm & go for a walk.

essence hello autumn hair tieshair ties (€ 2,99)

De zes naadloze haarelastiekjes houden je haar bij elkaar en beschadigen het niet dankzij het zachte materiaal. Verkrijgbaar in 01 #outdoor yoga.

Ik ben benieuwd naar de oogschaduwpaletjes, blush en thermo nagellakjes! En jij?

essence “hello autumn” is verkrijgbaar van september tot half oktober 2014 bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Liefs, Laura

7 thoughts on “essence Hello Autumn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.