Le Volume de Chanel mascara

Categoriën Ogen, Testjes

Chanel Le Volume de Chanel

Al ruime tijd is Estée Lauder Sumptuous Extreme mijn favoriete mascara maar ik las zo veel goeds over Le Volume de Chanel dat ik die voor de afwisseling ook best eens wilde proberen. Benieuwd naar het resultaat en of hij de favorietenplek van Estée Lauder Sumptuous Extreme heeft overgenomen? Lees dan verder!

Chanel Le Volume de Chanel

De verpakking vind ik erg mooi. Simpel en strak, maar ook chique. De mascara kost €30,50 wat natuurlijk erg veel geld is voor een mascara maar het blijft Chanel. Ik heb hem zelf tijdens de 40% kortingsactie bij Ici Paris XL gekocht, dat scheelt een hoop! Deze actie is vrij regelmatig (nu ook t/m 7 september) en dan is het leuk om eens een mascara te proberen van een duur merk.

Chanel Le Volume

De mascara belooft heel veel volume, hij heet natuurlijk niet voor niets Le Volume! Daarnaast zou hij de wimpers extra krul moeten geven.

Chanel Le Volume de Chanel borsteltje

Ah, een kunststof borsteltje, yay! Ik vind dat vaak prettiger werken dan een borsteltje met haartjes (Estée Lauder Sumptuous Extreme is daar een uitzondering op). De ‘haartjes’ van dit kunststof borsteltje zijn niet zo lang waardoor je dicht bij de aanzet van je wimpers kunt komen en veel volume kunt creëren.

Chanel Le Volume de Chanel voor na

Hierboven zie je mijn wimpers voor en na het gebruik van Le Volume de Chanel. Hij scheidt mijn wimpers goed, geeft écht veel volume en ook wat extra krul. Alles wat hij beloofde maakt hij waar. Hij blijft ook de hele dag goed zitten, brokkelt niet af en zorgt niet voor de welbekende ‘panda ogen’.

Chanel Le Volume de Chanel resultaat

Toch zijn er ook een paar nadelen die ik even wil noemen. Deze mascara kan al gauw zorgen voor klontjes en spinnenpootjes. In het begin vond ik het moeilijk om te bepalen wanneer ik moest stoppen, om spinnenpootjes te voorkomen, maar na een paar keer gebruik leer je dit wel. Ik vind hem prettig in gebruik maar toch niet zo fijn als mijn geliefde Estée Lauder Sumptuous Extreme. Bij Le Volume de Chanel moet ik iets meer moeite doen om een mooi effect te krijgen. Die van Estée Lauder werkt gewoon nét iets prettiger en sneller voor mij. Ook geeft Sumptuous Extreme íets meer lengte en separeert hij mijn wimpers gemakkelijker. Het zijn hele kleine verschillen maar hierdoor blijft Estée Lauder Sumptuous Extreme wel mijn nummer 1 en is Le Volume de Chanel een goede tweede (samen met Max Factor False Lash Effect).

Chanel Le Volume de Chanel full face

Al met al een erg goede mascara die ik zeker aan zou raden!

Le Volume de Chanel Mascara is verkrijgbaar bij de bekende parfumerieën voor €30,50. Momenteel is er bij ICI Paris XL 40% korting op alle mascara’s, yay! 

Liefs, Laura

7 thoughts on “Le Volume de Chanel mascara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.