I Love Beauty Event van Miss Lipgloss

Categoriën Lifestyle

Cynthia I love Beauty

Cynthia Schultz, één van de meest succesvolle beautybloggers van ons land die jullie allemaal ongetwijfeld kennen als Miss Lipgloss, organiseert samen met evenementenbureau Studio TaS een geweldig leuk beauty event met de toepasselijke naam: I Love Beauty. Ik ben er ook bij! Meer weten over dit Beauty & Lifestyle event? Lees dan gauw verder!

Op 28, 29 en 30 november 2014 wordt in de IJsselhallen in Zwolle de eerste editie van I Love Beauty georganiseerd. Een beauty event met alles op het gebied van Beauty & Lifestyle. Veel bekende merken, zoals Rimmel, The Body Shop, Sally Hansen, Philosophy en Calvin Klein zijn aanwezig. Ook zijn er leuke kleine bedrijven en merken van de partij. I Love Beauty is in elk geval een evenement waar je heerlijk de hele dag met je vriendinnen, moeder of zussen kan vermaken. Lekker shoppen met korting, kijken én inspiratie opdoen bij de vele en verschillende stands, gratis goodies ophalen, meedoen met workshops en aan het eind van de dag kun je ’s avonds ook nog eens lekker feesten!

In de grote hal is tevens de food area. I Love Beauty is er namelijk ook voor de innerlijke schoonheid. Onder het genot van de gezonde en smakelijke gerechten van de verschillende foodkraampjes, klets je comfortabel bij met je vriendinnen. Even energie opdoen en door!

I Love Beauty beschikt over twee grote workshopruimtes, waar er verschillende workshops plaatsvinden. Voor de meeste workshops moet je een ticket van te voren kopen. Dit gebeurt om teleurstelling te voorkomen, als de workshop vol zit. De ticketprijs hiervoor is slechts € 1,50 en de opbrengst hiervan gaat naar het goede doel “Look Good, Feel Better”.

In de grote Main Room kun je terecht voor korte lezingen en demonstraties. De Main Room is vrij toegankelijk voor alle bezoekers van I Love Beauty. In de loop van de avond vindt hier ook het grote eindfeest plaats om I Love Beauty in stijl af te sluiten. Met bekende DJ’s, veel showelementen, verrassende visuals, special effects en dwarrelende papiersnippers. Party time!

De voorinschrijving voor goedkopere Loyalty Tickets is al gesloten en was een groots succes. Deze tickets waren er om de fans van Miss Lipgloss als eerste een kans te geven bij het evenement aanwezig te zijn. Misschien heb jij toen ook al een kaartje gescoord? Voor diegenen die nog geen kaartje hebben: ze zijn nog online te verkrijgen op www.ilovebeautyevent.nl en te koop bij alle Primera-winkels.

Nog even alle praktische info op een rij:

Data & Openingstijden:
Vrijdag 28 november 2014 Beurs open: 13.00 – 21.00 uur (Main Room open tot 23.00 uur)
Zaterdag 29 november 2014 Beurs open: 13.00 – 21.00 uur (Main Room open tot 23.00 uur)
Zondag 30 november 2014 Beurs open: 11.00 – 18.00 uur

Locatie: IJsselhallen, Rieteweg 4, Zwolle.

Kaartverkoop:
Loyalty Ticket: € 15,00 (ex.fee) UITVERKOCHT
Regular Ticket: € 20,00 (ex.fee)
Door Ticket: € 25,00

Ik ben er in ieder geval bij! Jij ook?

Liefs, Laura

4 thoughts on “I Love Beauty Event van Miss Lipgloss

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.