essence rock out

Essence is dit jaar wederom de officiële sponsor van de MTV European Music Awards. Op 9 november 2014 is Glasgow klaar om sterren uit de internationale muziekwereld te ontvangen. Fans kunnen zich verheugen op een adembenemende show. Om dit muziekspectakel te vieren, introduceert essence vanaf half oktober t/m eind november 2014 de trend edition “rock out!”. Deze trend edition bevat producten met een uitgesproken kleurenschema bestaande uit zilver, mint, roze, paars en zwart. Enkele musthaves zijn de bodytattoos  glow-in-the-dark top coat. Kijk je mee naar een preview van de producten?

essence rock out cream eyeshadow
essence rock out! – cream eyeshadow (€ 2,39)
Deze drie crème oogschaduws bieden een hoge dekking, creëren trendy kleureffecten en zijn eenvoudig aan te brengen met de vingers. Verkrijgbaar in 01 best rock, 02 best look and 03 best female.

essence rock out liquid eyeliner

essence rock out! – liquid eyeliner (€ 2,39)
Twee vloeibare eyeliners in paars en sprankelend zilver creëren prachtige accenten op de ogen. Met het dunne kwastje kun je nauwkeurig werken. Verkrijgbaar in 01 best pop en 02 best rock.

essence rock out vinyl shine lipgloss

essence rock out! – vinyl shine lipgloss (€ 1,99)
Deze lipgloss biedt hoge dekking gecombineerd met een ultraglanzende look. Je kunt kiezen uit rock-chic zilver met glitter of knalroze. Verkrijgbaar in 01 best pop en 02 best rock.

essence rock out multicolour blush

essence rock out! – multicolour blush (€ 3,39)
Multicolour blush is een combinatie van lichtroze-, hardroze- en paarse poeder. De zijdezachte textuur geeft je wangen een vleugje kleur. Verkrijgbaar in 01 global icon.

essence rock out nagellak

essence rock out! – nail polish (€ 1,99)
De vier sprankelende nagellakken in roze, donkerpaars, zilver en zwart hebben een trendy glow-in-the-dark effect. Wil je je onderscheiden in de menigte? Dan zijn dit absolute must-haves! Verkrijgbaar in 01 best rock, 02 best hip-hop, 03 best pop and 04 best female.

essence rock out glow in the dark top coat

essence rock out! – glow in the dark top coat (€ 1,99)
Shine bright like a diamond! Deze top coat bevat glow-in-the-dark flakes in de vorm van sterretjes die gave effecten op de nagels creëren. Breng een laagje over je favoriete nagellak aan en straal als ster op het podium! Verkrijgbaar in 01 biggest fan.

essence rock out tattoos

essence rock out! – glow in the dark finger & body tattoos (€ 1,99)
Geef licht op je nagels… en lichaam! De nieuwe glow-in-the-dark tattoos zijn verkrijgbaar met verschillende dessins als sterren, muzieknoten of coole teksten. Plak ze op de nagels, het gezicht of lichaam. Verkrijgbaar in 01 glow in glasgow.

essence rock out hair dye powder

essence rock out! – hair dye powder (€ 2,99)
Het is tijd voor kleurrijke highlights in het haar! Deze hair dye powder creëert een prachtig kleurverloop in roze en paars. Breng de poeder aan op individuele haarstrengen of juist op de puntjes voor een unieke look. Eenvoudig uit te wassen. Verkrijgbaar in 01 best pop en 02 best female.

essence rock out shoe accessory

essence rock out! – shoe accessory (€ 3,39)
Deze accessoire in schattig retro cassettebandjesdesign maakt je concert look helemaal af. Plaats de cassette op de voorkant van je schoen en rijg je schoenveters door de gaatjes aan elke kant. Verkrijgbaar in 01 EMAzing performer.

Ik vind de glow in the dark nagellakjes en top coat zelf erg gaaf! Daar ga ik zeker voor kijken. Het hair dye poeder is ook wel leuk voor een feestje!

essence rock out! is verkrijgbaar vanaf half oktober t/m eind november 2014 bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Liefs, Laura

2 thoughts on “Essence Rock Out!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.