Mijn USA fotoboek

Categoriën Overig

Fotoboek XL Webprint

Sinds het digitale tijdperk maak ik eigenlijk nog zelden fotoboeken. Ik heb enorm veel foto’s in mapjes op mijn MacBook en op een externe harde schijf, maar ik kan me het laatste echte fotoboek dat ik gemaakt heb niet eens meer herinneren. De hoogste tijd om daar verandering in te brengen vond ik. Want zeg nou zelf, een echt fotoboek is toch eigenlijk veel leuker en mooier dan foto’s in mapjes op je computer? Zo gezegd, zo gedaan. Ik maakte onlangs heel handig via Webprint.nl een fotoboek van de rondreis langs de westkust van de USA die ik in 2012 met mijn ouders en broertje maakte.

USA Fotoboek XL Webprint

USA Fotoboek XL Webprint

Het is niet zo dat ik nu opeens alle foto’s die ik maak in fotoboeken wil hebben, maar van sommige speciale gebeurtenissen, feestjes of reizen vind ik dat wel heel erg leuk. Tegenwoordig is scrapbooken enorm populair en ik vind dat ook allemaal erg mooi, maar ik heb er gewoon geen tijd voor. Ik weet dat zoiets, door mijn perfectionistische trekjes, uren of zelfs dagen gaat duren. Dat ging ‘m dus niet worden. Via Webpint.nl kun je heel gemakkelijk en snel een fotoalbum maken, dus dat heb ik gedaan. Het kan zelfs helemaal in scrapbook stijl, maar ik ging voor een ‘normaal’ fotoalbum. Wel formaatje XL, want ik wilde grote foto’s. Ik wilde geen teksten bij de foto’s omdat ik in dit geval vond dat dat alleen maar af zou leiden, maar het kan wel met het programma van Webprint.

USA Fotoboek XL Webprint

USA Fotoboek XL Webprint

Binnen een paar minuten kun je zo’n fotoboek gemaakt hebben, afhankelijk van het aantal pagina’s dat je wil natuurlijk. Ik was er iets langer mee bezig, zo’n 2 uur, maar dat komt dus grotendeels door mijn perfectionisme en het feit dat ik een fotoboek maakte met bijna 100 pagina’s.

USA Fotoboek XL Webprint

USA Fotoboek XL Webprint

Het programma van Webprint waarmee je zo’n fotoboek maakt, werkt erg gemakkelijk en wijst zich eigen vanzelf. Je hoeft niets te downloaden, het gaat allemaal via de website. Je kiest het formaat fotoboek, upload de foto’s die je in je fotoboek wilt hebben en bepaalt de indeling van de foto’s. Je kunt ook nog kiezen wat voor papier je wilt (basis of echt fotopapier) en wat voor kaft. Ik ging voor basispapier en een luxe foamkaft.

USA Fotoboek XL Webprint

USA Fotoboek XL Webprint

Ik ben erg tevreden over het eindresultaat. De kwaliteit van het fotoboek is super, de foto’s zijn mooi afgedrukt en ik vind het leuk om een ‘tastbare herinnering’ te hebben aan deze geweldige reis die we gemaakt hebben.

Maak jij nog wel eens fotoboeken?

Ps. Nieuwsgierig naar nog meer foto’s van deze reis? Check dan deze en deze Behind The Scenes van 2 jaar geleden. 

Dit artikel bevat producten die naar mij opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees er hier meer over.
Liefs, Laura

5 thoughts on “Mijn USA fotoboek

  1. Het is ook een super leuk om eentje cadeau te doen aan iemand, vooral als ze de foto’s nog nooit hebben gezien! Weer eens wat anders :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.