Herbal Essences Clearly Naked + winactie!

Categoriën Haar, Testjes, Winacties

Herbal Essences Clearly Naked

Steeds meer haarverzorgingsmerken komen met producten zonder siliconen, parabenen en/of kleurstoffen. Zo ook Herbal Essences. Goed nieuws dus voor hen die gevoelig zijn voor deze bestanddelen, want deze shampoos en conditioners van Herbal Essences hebben een fijn prijsje. Maar zijn ze ook fijn in gebruik? Ik heb ze getest! Lees verder voor mijn review en hoe je kans maakt op 1 van de 5 Herbal Essences pakketten met daarin o.a. deze shampoos, conditioners én de nieuwe droogshampoos!

Herbal Essences Clearly Naked

Dit zijn ze dan, de Clearly Naked shampoos en conditioners. Links ze je de Volume shampoo en conditioner, rechts de Glans shampoo en conditioner. De Clearly Naked lijn bevat ook nog droogshampoos. Daar komt een aparte blogpost over.

Herbal Essences Clearly Naked Volume

Laat ik beginnen met de Volume shampoo en conditioner. Ik gebruik het liefst een volume shampoo en conditioner als ik m’n haar was en deze van Herbal Essences trokken dan ook gelijk mijn aandacht. Een shampoo en conditioner vinden die écht voor meer volume zorgen en ook nog eens een fijn prijsje hebben, is zo gemakkelijk nog niet. Vooral een goede budgetvriendelijke volume conditioner vinden, blijft lastig vind ik.

Herbal Essences Clearly Naked Volume ingredienten

Hierboven zie je de ingrediëntenlijsten. Links die van de shampoo, rechts de conditioner. Bij de shampoo die ik inderdaad geen siliconen, parabenen en kleurstoffen maar wel SLS en SLES, helaas. Daarnaast bevat de shampoo veel parfum en munt, waar ook niet iedereen goed op reageert. Ikzelf heb hier overigens geen last van, maar ik vond het wel het vermelden waard.

In de conditioner zitten overigens wel siliconen, maar Herbal Essences claimt dan ook alleen dat deze geen parabenen en kleurstoffen bevat.  

De shampoo en conditioner ruiken fris, vooral de geur van munt overheerst. De shampoo schuimt erg goed (door SLS én SLES), maakt mijn haar goed schoon en ik merk dat wanneer ik alleen de shampoo gebruik, ik ook iets meer volume in m’n haar heb. Zodra ik echter de conditioner erbij ga gebruiken, is het volume ver te zoeken. Siliconen werken daar helaas niet bevorderend voor.

Herbal Essences Clearly Naked Glans

Dan de Glans shampoo en conditioner. Mooi glanzend haar is nooit verkeerd, toch?

Herbal Essences Clearly Naked Glans ingredienten

Eigenlijk is dit hetzelfde verhaal als bij de volume shampoo. Ook hier bevat de shampoo geen geen siliconen, parabenen en kleurstoffen maar wel SLS, SLES en veel parfum. Wederom heb ik hier geen last van, maar dat geldt niet voor iedereen.

De geur van de Glans shampoo en conditioner lijkt op die van de Volume producten, maar is toch net een tikje anders. Ik vind hem lekkerder. Hij is iets bloemiger en dat maakt de geur van munt iets minder overheersend, meer in balans. Deze producten zorgen bij mij helaas niet voor meer glans dan andere shampoos en conditioners van Herbal Essences.

Conclusie

Al met al prima basic shampoos die geschikt zijn voor mensen die siliconen, parabenen en kleurstoffen liever vermijden. Ik had graag gezien dat de conditioners ook geen siliconen zou bevatten, maar helaas. De shampoos maken mijn haar goed schoon en de conditioners maken mijn haar heerlijk zacht en doorkambaar.

win herbal essences

Winactie!

Op mijn Instagram heb je misschien deze foto al voorbij zien komen en nu mag ik 5 van deze pakketten onder jullie verloten! Het pakket bevat naast de Clearly Naked shampoos en conditioners ook de heerlijk ruikende droogshampoos waarvan ik alvast kan verklappen dat ik ze erg fijn vind! De volgende producten zitten in het pakket:

 • Herbal Essences Clearly Naked Volume Shampoo
 • Herbal Essences Clearly Naked Volume Conditioner
 • Herbal Essences Clearly Naked Glans Shampoo
 • Herbal Essences Clearly Naked Glans Conditioner
 • Herbal Essences Clearly Naked Droogshampoo
 • Herbal Essences Party Re-Fresh Droogshampoo
 • Herbal Essences Extra Volume Droogshampoo
 • Borstel

Wat moet je doen om kans te maken?
Volg mij op Instagram (@beautyaddicts) en repost (door een printscreen te maken of een app te gebruiken) deze foto. Gebruik daarbij de hashtag #clearlynaked en tag @beautyaddicts. That’s it!

Deze winactie loopt t/m 27 oktober 2014. De winnaar krijgt van mijn bericht via Instagram.

De Herbal Essences Clearly Naked producten kosten €2,99 per fles en zijn te koop bij de drogist.

Dit artikel bevat producten die naar mij opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees er hier meer over.
Liefs, Laura

8 thoughts on “Herbal Essences Clearly Naked + winactie!

 1. gebruik je de conditioner over je hele haar?
  dat hoor je ook vaak alleen in het onderste gedeelte van je haar te gebruiken zodat het niet te zwaar word en niet snel vet word x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.