Favorieten van 2014

Categoriën Favorites

favorieten van 2014

Vandaag sluit ik het jaar af met mijn favorieten van het afgelopen jaar. Van alle producten die het afgelopen jaar voorbij zijn gekomen op Beauty Addicts, heb ik mijn ultieme favorieten geselecteerd. Zoals jullie weten, heb ik geen maandelijkse favorieten zoals sommige andere bloggers. Ik vind het veel leuker om aan het einde van het jaar één artikel te maken met dé producten die ik het afgelopen jaar ontdekt heb. Natuurlijk heb ik nog veel meer favoriete producten. Zo zijn de producten uit het jaaroverzicht van 2013 en 2012 nog steeds favoriet. Ik dit artikel laat ik je alleen de producten zijn die ik het afgelopen jaar ontdekt heb en helemaal te gek vind. Lees gauw verder!

Klik op de naam van het product om naar de volledige review te gaan.

Huidverzorging

RAU cosmetics

RAU Cosmetics

Het huidverzorgingsmerk dat het afgelopen jaar het meeste indruk om mij heeft gemaakt is RAU Cosmetics. Hier vind je de review van enkele producten en je ziet ze ook in actie in mijn DIY Facial At Home filmpje. De producten bevatten veel ingrediënten die écht iets doen voor de huid en verder geen poespas. Kijk, daar hou ik van. Ook vind ik het erg handig dat je in de webshop kleine proefflacons kunt bestellen zodat je het eerst even kunt proberen.

Philosophy Radiant Refined Kit

Philosophy Radiant & Refined Kit

Met deze Philosophy Radiant & Refined Kit smokkel ik een beetje. Ik wilde namelijk niet dat deze favorietenlijst ellenlang zou worden, maar ik kon toch echt niet kiezen tussen al die fijne Philosophy producten die ik het afgelopen jaar heb ontdekt. The Microdelivery Peel is hier al jarenlang favoriet, maar dit jaar heb ik ook de gezichtsreiniger Purity Made Simple ontdekt en eind vorig jaar de dagcrème Hope in a Jar, die in combinatie met het serum When Hope is not Enough perfect is voor mijn huid. Toppertjes van Philosophy!

Make-up

No7 Stay Perfect Foundation

No7 Stay Perfect Foundation

Mijn favoriete foundation dit jaar was ongetwijfeld No7 Stay Perfect Foundation van Boots. Met behulp van het Perfect Match Device heb ik de perfecte kleur voor mijn huid gevonden: Calico. Wát een uitvinding! Naast dat de kleur perfect is voor mijn huid, vind ik hem ook gewoon heel prettig werken. Hij brengt fijn aan, heeft de medium dekking die ik zoek en geeft een mooi resultaat.

MUA Heaven and Earth eyeshadow palette

MUA Heaven & Earth Palette

Een oogschaduwpalet dat ik dit jaar veelvuldig heb gebruikt is het Heaven & Earth Palette van Makeup Academy. Het palet bevat allemaal aardetinten en daarmee is het echt een palet voor mij. Ik hou ervan! Hoewel het allemaal aardetinten zijn, zit er gelukkig wel wat variatie in. De tinten lopen van licht tot donker, er zitten mooie bronstinten bij en ook highlighters. Wel hebben ze allemaal een kleine shimmer. Ik had er liever ook een paar matte tinten tussen gezien, maar je kan voor deze prijs (€ 5,99) kennelijk niet alles hebben ;).

Sinterkerst cadeaus Estee Lauder Sumptuous Extreme mascara

Estee Lauder Sumptuous Extreme Mascara

Deze favoriet heeft wat uitleg nodig. Ik heb het afgelopen jaar meerdere exemplaren van deze mascara versleten en tóch staat er nog steeds geen review van online! Ik heb dat wel vaker met producten die ik heel fijn vind. Die belanden dan gewoon in mijn vaste routine en dan vergeet ik dat ik er nog een review over moet schrijven. Maar natuurlijk komt die review er wel, hoor. Hij staat op de planning voor begin 2015, dus nog even geduld ;-).

Essence Liquid Ink Eyeliner Waterproof

Essence Liquid Ink Eyeliner Waterproof

Nog een budgettoppertje in deze lijst: de essence liquid ink eyeliner waterproof. Het kwastje is dun en ligt fijn in de hand, de kleur is mooi zwart, hij droogt snel en blijft echt goed zitten. Hij loopt niet uit, geeft niet af maar blijft gewoon prima op z’n plek. En dan heb ik het nog niet eens over het fijne prijsje gehad: deze eyeliner kost slechts € 2,49. Wow! <3

Joey Healy Brow Basics set

Joey Healy Brow Basics

Dit jaar ben ik overgestapt van wenkbrauwpotlood naar wenkbrauwpoeder. Deze van Joey Healy in de kleur Tobacco is perfect voor mij! Deze producten heb ik dan wel ontvangen voor een advertorial maar ik ben er oprecht heel enthousiast over!

Nagellak

L'oreal Les Blancs

L’Oréal Les Blancs

Pasteltinten. Ik hou ervan! Ik draag ze niet alleen in de lente maar eigenlijk het hele jaar door. De Les Blancs nagellakcollectie van L’Oréal wat mij dan ook op het lijf geschreven. Bekijk hier alle swatches. Oh, als ik die nu weer zie wil ik ze weer gebruiken, haha!

Kiko Lilac Light Lavender

Kiko Nail Lacquer 330 Lilac & 338 Light Lavender

Nóg meer pastelkleurtjes! Deze van Kiko zijn geweldig mooi, lekker budgetproof en sinds kort ook in Nederland verkrijgbaar via de webshop en de Kiko Store in Amstelveen!

Parfums 

Liu Jo EDP

Liu Jo eau de parfum

Dit eerste parfum van Liu Jo lijkt erg op de geur Nina van Nina Ricci (dat rode appeltje). Ik heb deze geur voornamelijk in het voorjaar gedragen en vind hem nog steeds heerlijk!

Yves Rocher Quelques Notes d'Amour

Yves Rocher Quelques Notes d’Amour

In het najaar heb ik Quelques Notes d’Amour van Yves Rocher heel veel gedragen. Ook deze geur lijkt op een ander bekend parfum, namelijk Miss Dior! Miss Dior is al eerder voorbij gekomen in de favorieten van 2012, dus het kon haast niet anders dan dat deze geur van Yves Rocher ook in deze favorietenlijst moest zitten.

En verder

Ibiza Jacket Loavies

Loavies Biker Jacket

Favo webshop: Loavies 

Deze favorietenlijst beperkt zich niet alleen tot make-up en huidverzorging. Het afgelopen jaar heb ik namelijk de webshop Loavies ontdekt waar ik groot fan van ben geworden. Ze hebben altijd wel iets leuks in de shop dus ik moet oppassen dat ik de site niet té vaak bezoek ;). Ik bestelde dit jaar o.a. een fleurig Ibiza jasje en het perfecte biker jack!

Guhl Langdurig Volume

Guhl Langdurig Volume lijn

Mijn favoriete shampoo en conditioner die ik dit jaar heb ontdekt, komen uit de Guhl Langdurig Volume lijn. De shampoo zorgt voor volume, de conditioner verzorgt mijn haar zonder het te verzwaren en de styling spray zorgt ervoor dat het volume de hele dag blijft zitten. Guhl is niet echt een goedkoop drogisterijmerk maar ik gelukkig wel vaak in de aanbieding bij Etos en Kruidvat.

Kruidvat warme was

Kruidvat Warme Was

Om mijn benen te ontharen, heb ik de Kruidvat Warme Was ontdekt. Je kunt hiermee je benen of andere lichaamsdelen ontharen, net zoals in de wax salon. Ideaal en een stuk goedkoper dan kant-en-klare wasstrips.

spray tan voor na

Look Birthday Girl

Spray-Tan @ Natural Glow

Ten slotte wil ik graag nog even de spray-tan uitlichten die ik het afgelopen jaar voor het eerst heb gedaan. Ik was verbaasd wat een mooi bruin kleurtje al niet voor je kan doen. Ik voelde me gelijk een stuk mooier! Stom he? Ik vind het ideaal voor een feestje, bruiloft of wanneer ik op vakantie ga en alvast een bruin kleurtje wil hebben.

Dit waren mijn favorieten van 2014! Ik ben benieuwd naar jullie favorieten, dus deel ze bij de reacties! Daarnaast wil ik jullie alvast een heel fijne jaarwisseling toewensen en tot volgend jaar!

Liefs, Laura

3 thoughts on “Favorieten van 2014

  1. Deze lijn van Guhl maakt die je haar snel vet? Had ook een lijn (gele) gebruikt, maar mijn haar werd er snel vet door. Het zijn wel zuinige producten.

    1. Hi Yasmine, mijn haar wordt niet snel vet van deze shampoo! Ik moet wel zeggen dat ik mijn haar om de dag was dus het heeft ook niet veel kans om vet te worden ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.