essence hidden stories

Categoriën Nieuwe Collecties

essence hidden stories

Al eerder vertelde ik jullie over de Valentijnscollectie van essence, like an unforgettable kiss, die vanaf half februari t/m maart in de winkels ligt, maar daarvóór nog komt essence met de wintercollectie Hidden Stories. Het glinsterende, koele kleurenpalet voor deze trend edition bevat producten in de kleuren zilver, lavendel, roze, mint, lichtblauw en mauve. Highlights zijn onder andere de pixie dust voor de nagels, lippen en lichaam, en de hair spray chalk. De producten zullen in januari in de winkels liggen. Kijk je mee naar een preview?

essence hidden stories

 

essence hidden stories – soufflé eyeshadow (€ 2,99)
De crème-oogschaduw creëert een multidimensionele, metallic folie finish op je oogleden. De crèmige textuur heeft een verkoelend effect, is langhoudend en komt in de prachtige, matte pasteltinten lavendel, mint en mauve. Verkrijgbaar in 01 enter wonderland, 02 enchanted by hint of mint en 03 mauve-llous fairy.

 

essence hidden stories Mascara Topper

 

essence hidden stories – mascara topper (€ 2,39)
Geef ogen glinsterende accenten met deze mascaratopper. De combinatie van de metallic basistextuur en de glitterdeeltjes geeft wimpers een vleugje sprankeling. Verkrijgbaar in 01 wonderland’s next super fairy.

essence hidden stories Highlighter

 

essence hidden stories – highlighter (€ 2,99)
De ultralichte crème highlighter smelt praktisch op de huid en verandert in een zachte poeder tijdens het aanbrengen. De twee subtiele tinten – betoverend lavendel en magisch pastelroze – creëren een natuurlijke, fris ogende teint. Verkrijgbaar in 01 rose in wonderland en 02 enter wonderland.

essence hidden stories Lipgloss

 

essence hidden stories – lipgloss (€ 1,89)
Creëer binnen no-time glanzende lippen dankzij de multidimensionele glitterdeeltjes in de lipgloss. De lipgloss in parelmoerroze en violet-mauve nuances heeft een ultrazachte textuur en geeft een hoogglanzend resultaat. Verkrijgbaar in 01 where did I park my unicorn en 02 mauve-llous fairy.

essence hidden stories nail polish

essence hidden stories – nail polish (€ 1,99)
Van frosted en iced tot een geweldige schittering. Elke nagellak geeft een verrassend winterse finish. Je hebt keuze uit vijf hoogdekkende pasteltinten waaronder trendy frosted mint en metallic ijsblauw. Verkrijgbaar in 01 enter wonderland, 02 enchanted by hint of mint, 03 mauve-llous fairy en 04 where did I park my unicorn?

essence hidden stories pixie dust

 

essence hidden stories – pixie dust (€ 2,39)
Geef nagels, lippen en lichaam spectaculaire highlights met glimmende, glinsterende feeënstof. Breng pixie dust aan als een topper of meng het met een beautyproduct en je unieke sprankelende look is klaar! Verkrijgbaar in 01 carrie’s fairy dust en 02 trixie’s pixie dust.

essence hidden stories Hair Spray Chalk

 

essence hidden stories – pastel hair spray (€ 3,39)
De spray in pasteltinten roze en mauve creëert kleurrijke highlights. Breng het aan op de gewenste haarpluk of het gedeelte dat je van een vleugje kleur wil voorzien. De spray is eenvoudig uitwasbaar. Verkrijgbaar in 01 enter wonderland en 02 mauve-llous fairy.

Hoewel ik niet echt van koele kleuren houd en deze collectie dus niet voor mij bestemd is, ben ik wel erg benieuwd naar de highlighters en de hair spray chalk. Wat vind jij van deze collectie?

Essence “hidden stories” is verkrijgbaar in januari 2015 bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Liefs, Laura

2 thoughts on “essence hidden stories

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.