Behind The Scenes: November 2014

Categoriën Overig

Behind The Scenes November 2014

November lijkt voorbij gevlogen! Waarschijnlijk omdat ik afgelopen maand zo veel leuke dingen gedaan heb. Time flies when you’re having fun! Ik had een teamuitje van mijn werk, bezocht een paar events voor Beauty Addicts, ging een weekendje weg met mijn vriend Rob en deed mezelf een vervroegd kerstpresentje cadeau. Kijk je mee naar mijn november?

Behind The Scenes November 2014

Op 6 november hadden we ons team uitje van mijn werk (bij CZ). We hebben o.a. de kerktoren van Oosterhout beklommen wat een mooi uitzicht opleverde.

Behind The Scenes November 2014

Daarna gingen we bowlen en eten bij Merlijn in Oosterhout. Super leuk!

Behind The Scenes November 2014

Merlijn is trouwens echt een dikke aanrader om eens te gaan eten. Je kunt er onbeperkt genieten van allemaal kleine gerechtjes. Per ronde kun je twee gerechtjes en één bijgerecht bestellen, in de volgorde die jij wil. Heb je tussendoor zin in iets zoets? Dan bestel je gewoon een dessert tussendoor. En lékker dat het was! Ik had niet verwacht dat de kwaliteit zo goed zou zijn. Je moet wel ver van tevoren reserveren want ze zitten vaak vol.

Behind The Scenes November 2014

Het was weer eens tijd voor de halfjaarlijkse controle bij de tandarts. Volgens mij heeft echt elke tandarts of dokter zo’n ding in de wachtkamer staan :’). Alles was trouwens in orde bij de smoelensmid ;-)

Behind The Scenes November 2014

Al járen wilde ik dit Michael Kors horloge maar ik kocht hem nooit omdat

1. ik dacht dat ik roségoud na een tijdje niet leuk meer zou vinden
2. ik diverse goedkopere rosegouden horloges heb gehad en daar kreeg ik uitslag van op mijn pols
en 3. ik heb prijskaartje toch wel erg hoog vond

… maar nu heb ik hem dan toch gekocht als vervroegd kerstcadeautje voor mezelf. Ik wilde hem al zo lang en was er eigenlijk van overtuigd dat die uitslag van andere horloges kwam doordat de band niet van stainless steel was (enkel het uurwerkje). Deze van Michael Kors is helemaal van stainless steel en tot nu toe heb ik nog nergens last van gehad. Props trouwens voor de verkoopster van De Bijenkorf in Breda die mij fantastisch geholpen heeft :-)

Behind The Scenes November 2014

Op 13 november opende de Primark in Rotterdam Zuidplein en ik mocht als pers bij de opening aanwezig zijn. Heerlijk om in zo’n nieuwe winkel te kunnen shoppen zonder dat het zo druk is! Bekijk hier mijn filmpje van de opening en de shoplog.

Behind The Scenes November 2014

Op 14 november was onze laatste werkdag in het kantoor in Breda. We namen afscheid door ons eigen ‘kinderfeestje’ te houden en met toeters en bellen (letterlijk!) het pand te verlaten. Nu zitten we met het hele team in Tilburg. Da’s even wennen maar we beginnen ons steeds meer thuis te voelen.

Behind The Scenes November 2014

Mijn vriend Rob was aan de beurt voor de kookclub en hij maakte o.a. deze Turkse beyti kebab. Lekker!

Behind The Scenes November 2014

Onderweg in de trein met een Gingerbread latte van Starbucks. De Pumpkin Spice Latte is helaas al weer van het menu verdwenen, maar deze Gingerbread latte was ook prima :-). Binnenkort deel ik het recept met jullie om je eigen Pumpkin Spice Latte te maken! Dat blijft toch wel één van mijn favoriete Starbucks drankjes. Helaas alleen in de herfst verkrijgbaar maar als je hem ook thuis kun maken is dat niet zo heel erg ;-)

Behind The Scenes November 2014

Bij de Kruidvat Eindejaarsborrel voor bloggers. Klik hier voor het hele verslag.

Behind The Scenes November 2014

Weer eens naar de kapper geweest! Ik ga altijd naar By Jeffrey in Breda. Topper! Hoewel ik erg blij ben met mijn eigen haarkleur, zit ik eraan te denken om een paar highlights toe te voegen voor de feestdagen. Wat denken jullie?

Behind The Scenes November 2014

We sloten de maand af met een heerlijk lang weekendje weg naar Antwerpen en Brussel. Antwerpen is voor ons niet zo ver weg en ik was er dan ook al diverse keren geweest maar het is toch een leuke stad voor een korte city trip.

Behind The Scenes November 2014

Na Antwerpen gingen we door naar Brussel waas de kerstmarkt net begonnen was. Dat maakt de stad nog sfeervoller, vind ik. Er komt nog een uitgebreid verslag over online, met shoplog natuurlijk.

Hoe was jouw november? En hebben jullie ook zo’n zin in de feestdagen? Ik kijk er zo naar uit!

Liefs, Laura

8 thoughts on “Behind The Scenes: November 2014

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.