Mijn gekregen Sinterkerst cadeaus

Categoriën Personal

Sinterkerst cadeaus

December is een echte feestmaand met traditioneel veel cadeautjes, althans bij ons dan. Ook dit jaar ben ik weer enorm verwend en ik deel dan ook graag mijn cadeautjes die ik met pakjesavond en kerst heb gekregen.

Sinterkerst cadeaus Melkopschuimer Action

Voor Sinterklaas had ik een melkopschuimer op mijn lijstje gezet. Niet wetende dat mijn vriend een paar dagen later een luxe koffieapparaat als kerstpakket kreeg van zijn baas kreeg. Toch zal ik deze melkopschuimer nog wel gaan gebruiken voor mijn Chai Tea latte’s en andere Starbucks drankjes, want die kan dat koffieapparaat dan weer niet maken ;-). Hij werkt in ieder geval prima!

Sinterkerst cadeaus Amuselepels

Ook kreeg ik nog 6 amuselepels. Die komen ongetwijfeld wel een keer van pas tijdens een dinertje.

Sinterkerst cadeaus snackschaal

Deze snackschaal zag ik in de folder van Blokker en belandde ook op mijn lijstje. Er zouden 5 prikkertjes bij moeten zitten maar ik ben er al weer eentje kwijt… Geen idee of die überhaupt wel in de doos heeft gezeten. Deze schaal komt sowieso op tafel tijdens Oud & Nieuw :)

Sinterkerst cadeaus Nosh kaasplankje

Net als dit kaasplankje van nosh! Te koop bij V&D.

Sinterkerst cadeaus ijsknijper

Ik wilde graag een ijslepel met knijpsysteem. Ik heb nu een ‘gewone’ ijslepel maar ik gebruik hem niet alleen om ijs mee te scheppen. Zo’n ding is ook handig voor het vullen van cupcakevormpjes en om oliebollen mee te maken bijvoorbeeld. Zo’n knijpsysteem vind ik dan net iets handiger werken.

Sinterkerst cadeaus kookboekjes Xenos

Ik kreeg ook nog vier kleine kookboekjes voor healthy food, fruity food, light food en party food. De Sint weet wel waar ik van hou ;-).

Sinterkerst cadeaus DIY chocoladeletter

Hoe leuk: een DIY chocoladeletter!

Sinterkerst cadeaus Estee Lauder Sumptuous Extreme mascara

Ik kocht voor mezelf als kerstcadeautje de Sumptuous Extreme mascara van Estée Lauder. Nog altijd een favoriet, maar die review vergeet ik steeds te schrijven! In 2015 komt ‘ie echte online. Promised.

Ook kocht ik een 50mm F 1,8 lens voor mijn spiegelreflexcamera. Daar heb ik deze foto’s ook mee geschoten. Het is nog even wennen, maar dit was wel een mooi moment om hem even uit te testen.

Sinterkerst cadeaus Rituals pakket

Van mijn werk kregen we een bon als kerstpakket waarmee we zelf ons kerstcadeau mochten uitzoeken. Ik ging voor 5 Pathé bioscoopkaartjes, die komen altijd wel van pas. Als extraatje kreeg iedereen in ons team nog een heerlijk Rituals pakket! En laat Organic Rice Milk & Cherry Blossom nou net mijn favoriete Rituals geur ever zijn!

Sinterkerst cadeaus Starbucks beker

 

Ik wilde al heel lang een Starbucks beker. Eentje uit de kerstcollectie of gewoon uit de standaard collectie, dat maakte me niet zo veel uit. Goedkoop zijn ze niet, maar daardoor des te leuker om te vragen voor kerst. Ik kreeg deze handige beker die je dankzij de afsluitdop ook heel gemakkelijk mee kunt nemen!

Sinterkerst cadeaus Philips lamp

Ten slotte kregen mijn vriend en ik van mijn schoonouders nog deze mooie nieuwe lamp voor boven de eettafel. Daar hing natuurlijk al wel een lamp, maar die hing eigenlijk een beetje vervelend in het zicht en kon niet hoger hangen. Nu hebben we die dus vervangen voor deze LED lampen van Philips. Je kunt ze alle kanten op richten zodat je precies kunt belichten wat jij wil. Nice!

Heb jij ook cadeautjes gehad met de feestdagen?

Liefs, Laura

8 thoughts on “Mijn gekregen Sinterkerst cadeaus

  1. Wat een gave cadeaus heb je gekregen, allemaal dingen waar je echt wat aan hebt. De snackschaal en de boekjes vind ik vooral heel leuk en van Rituals kan je nooit genoeg krijgen, heerlijke producten!

  2. Wat een hoop leuke cadeaus! Jij kan ook weer lekker de keuken in. Volgens mij hebben wij dezelfde amuselepels, ik vind de vorm heel leuk. Wij vieren kerst ook met cadeautjes, mocht je willen weten wat ik kreeg, kan je op m’n blog kijken.. Liefs, Melissa Charlotte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.