New in: Michael Kors MK5128 horloge

Categoriën Accessoires

Michael Kors MK5128

Al járen stond hij bovenaan mijn verlanglijstje: een Michael Kors horloge. En niet zomaar eentje. Nee, ik had een specifiek model in gedachten dat ik heel graag wilde. Zo’n twee maanden geleden kocht ik hem dan eindelijk. Als een soort vervroegd kerstcadeautje voor mezelf. En oh, wat ben ik er blij mee!

Michael Kors horloge doosje

De reden dat ik zo lang gewacht heb met het kopen van dit horloge was dat ik eerder (goedkopere) roségouden horloges heb gekocht en daar kreeg ik na een paar dagen uitslag van aan de onderkant van mijn pols. Zou ik allergisch zijn voor roségoud? Maar ik vind roségoud zó mooi! Ik heb dit Michael Kors horloge een aantal keer gepast bij verschillende juweliers en legde mijn dilemma aan hen voor. Want als ik hem zou kopen, dan kon ik hem niet later terugbrengen als ik allergisch bleek te zijn. En laten we eerlijk zijn, da’s toch behoorlijk zonde van die 229 euro die dit horloge kost. De meeste juweliers konden mij niet vertellen of ik echt allergisch zou zijn voor roségoud, of dat mijn huid misschien gewoon een hoge zuurgraad heeft waardoor het roségouden laagje sneller slijt. Het was wel een risico dat ik dan zou nemen, zeiden ze.

Michael Kors MK5128

Het horloge bleef in mijn hoofd en zo legde ik mijn probleem ook voor bij Diamond Point in De Bijenkorf in Breda. Daar werd ik super goed en vriendelijk geholpen door de verkoopster. Omdat zij het ook niet precies wist, haalde ze een collega erbij. Die vertelde dat het waarschijnlijk aan de sluiting lag van de horloges die niet van roestvrij staal was (de rest wel). Vandaar dat ik ook alleen last had van uitslag aan de onderkant van mijn pols en niet helemaal rondom. Dat klonk erg plausibel! Het Michael Kors horloge dat ik wilde was wel geheel van roestvrij staal, ook de sluiting, en daarbij zou ik het probleem dus waarschijnlijk niet hebben. Het was als nog een gok, maar ik was er inmiddels van overtuigd dat het haast wel aan de sluiting van de andere horloges moest liggen. Ik kocht daarom eindelijk mijn geliefde Michael Kors MK5128 horloge en liep als een kind zo blij De Bijenkorf uit.

Michael Kors horloge MK5128

En dit is ‘m dus. Ik ben er zó blij mee! Hij is stoer maar toch ook een beetje chique. Die combinatie tussen mat en glanzend vind ik erg tof en daarnaast ben ik nog lang niet uitgekeken op roségoud. Dat was namelijk ook een reden waardoor ik twijfelde dit horloge te kopen. Ik dacht dat roségoud gewoon een trend zou zijn en een bevlieging van mij. Een zilveren of goudkleurig horloge is wat dat betreft veel tijdlozer. Maar ik vind roségoud nu al zo lang heel mooi… Ik vind dat je het ook prima kunt combineren met zilveren of gouden sieraden, hoewel niet iedereen het daarmee eens zal zijn.  Ik ga in ieder geval nog heel wat jaren genieten van deze aankoop, dat weet ik zeker!

Liefs, Laura

15 thoughts on “New in: Michael Kors MK5128 horloge

  1. Ah leuk! Zelf heb ik ook een rodégouden Michael Kors horloge, ook suuper blij mee. Het is even een investering, maar dan heb je ook wat ;)

  2. Wat een mooie aankoop!

    Ik krijg ook uitslag van veel horloges. Zo irritant die jeuk. Met mijn duurdere horloges heb ik dit niet. Het is zijn geld toch waard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.