HEMA Fragile Future najaarscollectie

Categoriën Testjes

HEMA Fragile Future najaarscollectie
Ik heb vroeger een tijdje bij HEMA gewerkt dus met HEMA make-up ben ik inmiddels wel bekend. Mijn eerste zelf gekochte make-up product (een lipgloss) was zelfs van HEMA. Ik vind het leuk dat HEMA met de tijd mee gaat en iedere keer weer met nieuwe producten komt. Dat zie je ook terug in één van hun najaarslooks ‘Fragile Future’. Ik laat vandaag graag een aantal producten uit deze collectie aan jullie zien.

HEMA Easy Shine Lipbalm

Easy Shine Lipbalm (€ 3,50)

Ze zijn bijna niet meer weg te denken uit de make-upschappen en bijna iedere make-upmerk heeft ze wel in haar assortiment: lippenbalsem in de vorm van een potlood. Deze van HEMA brengt erg gemakkelijk aan en glijdt over mijn lippen. Hij voelt echt aan als een lippenbalsem maar heeft ook de houdbaarheid van een lippenbalsem. Je moet hem dus wel regelmatig bijwerken.

HEMA Easy Shine Lip Balm Swatch

De kleur vind ik erg mooi en subtiel. Hij heeft een heel kleine shimmer die zorgt voor een mooie glans. Helaas kan ik nergens op het product een kleurnummer of naam terug vinden, jammer.

HEMA Fragile Future Shimmering Face Body Powder

Shimmering Face en Body Powder (€ 8,00) 

Voor een extra feestelijke touch heeft HEMA deze Shimmering Face en Body Powder. De flacon ziet er best chic uit, vind je niet? Door in de ballon te knijpen, kun je het poeder over je gezicht en/of lichaam verstuiven maar breng niet te veel aan. Je wil geen discobal zijn.

HEMA Fragile Future Shimmering Face Body Powder

Op de foto hierboven kun je een paar glitters zien. Helaas bleven ze bij mij niet echt goed zitten. Wellicht werkt het beter als je daarna nog een finishing spray gebruikt.

HEMA Creamy Eyeshadow Liner 71 light greyCream Eyeshadow Liner (€ 4,50)

Dit product kun je op twee manieren gebruiken: als oogschaduw of als eyeliner. Ik denk dat het ook goed werkt als basis voor smokey eyes!

HEMA Creamy Eyeshadow Liner 71 light grey

De grijze kleur (71 Light Grey) kan mij niet echt bekoren maar wellicht dat jij hem juist heel mooi vindt. De substantie werkt in ieder geval wel prettig en het product blijft bij mij prima zitten.

HEMA Long Lasting Nailpolish Fragile Future

Long Lasting Nailpolish (€ 2,50)

Ten slotte dit nagellakje in een mooie roze kleur. Ook hier kan ik helaas geen kleurnaam of -nummer van vinden op het potje. Ik merk dat wel vaker bij producten van HEMA en dat blijf ik toch wel jammer vinden. Desalniettemin vind ik het een mooie nagellak die fijn lakt en o’n 3 dagen mooi blijft op mijn nagels. Prima voor die prijs!

Ik ben vooral te spreken over de Easy Shine Lipbalm en de Long Lasting Nail Polish van HEMA. Leuke producten voor een fijn prijsje! Ze zijn nu nog verkrijgbaar in de winkels en online.

Wat vind jij van de make-up van HEMA?

Dit artikel bevat producten die naar mij opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees er hier meer over.
Liefs, Laura

14 thoughts on “HEMA Fragile Future najaarscollectie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.