LUSH Valentijnsproducten 2015

Categoriën Nieuwe Collecties

LUSH Valentijn 2015

Over 1,5 week is het alweer Valentijnsdag en zoals ieder jaar heeft LUSH voor deze dag van de liefde een speciale collectie boordevol heerlijk zoete en vrolijke producten. Ik heb er een aantal ontvangen om aan jullie te laten zien. Kijk je mee?

LUSH Floating Flower Bath Bomb

Floating Flower bath bomb € 5,50 (nieuw)

“Hallo, sensueel jasmijnbad vol prachtige kleuren! Een bloemetje voor Valentijn is nog leuker als je ‘m mee kunt nemen in bad. De verschillende lagen in deze bath bomb brengen je een regenboog aan kleur. De bloemblaadjes laten je bad blozen en verspreiden de rustgevende geur van jasmijn en ylang ylang.”

Wauw, wat een giga bath bomb is dit! Daar kun je gerust 2 of 3 keer mee doen als je wil, maar je kunt hem natuurlijk ook in z’n geheel in bad gooien voor extra veel genot. Hij ruikt lekker bloemig en zoet!

LUSH Cupids Love Soap

Cupid’s Love soap € 6,50 per 100g (nieuw)

“Laat je raken door Cupido met deze heerlijk fruitige zeep vol verse vijgen en passievrucht. Deze hartvormige liefdeszeep heeft een opwekkende, fruitige geur. Ruik je ook een vleugje bergamot en rozenhout? Dat kan kloppen! Verse vijgen, sojayoghurt en passiefruit verzorgen en verzachten je huid.”

Ik ben niet zo’n fan van zeep in vaste vorm (ik vind het gewoon niet handig in gebruik) maar deze Cupid’s Love ruikt wel erg lekker fruitig! Ik leg hem in de kast met handdoeken en beddengoed zodat alles lekker fris blijft ruiken!

LUSH The Kiss Lip Scrub

LUSH The Kiss Lip Scrub

The Kiss lipscrub € 9,95 per stuk (nieuw)

“Lipjes getuit, borstjes vooruit! Om je lippen kissproof te maken voor Valentijn, scrubben echte bubblegumlovers en suikerelfjes ze eerst met The Kiss lipscrub. Zelfs een pruillip wordt gelukkig van deze heerlijke zoete scrub, die de perfecte set vormt met The Kiss lipgloss. Zal het komen door de suiker, het zeezout of de vele eetbare rode hartjes?”

Oh wat hou ik van deze lipscrub! Niet alleen maakt hij mijn lippen zacht en vrij van velletjes maar hij smaakt ook nog eens heel erg lekker zoet naar snoepjes! Hij is namelijk volledig eetbaar en bevat schattige snoephartjes, hoe cute?! Breng een beetje aan op vochtige lippen, even scrubben met je vingertop en dan aflikken. Hmm!

LUSH Unicorn Horn Bubble Bar

Unicorn Horn bubble bar € 5,25 per stuk (nieuw)

“Glinsterende, pastel gekleurde bubbels gevuld vol lavendel- en neroliolie. Om bij weg te dromen… Creëer magische, betoverende bubbels met de geuren van etherische oliën van neroli en lavendel. Dat wordt duiken in een droomachtig bad met prachtige roze bubbels, compleet met fonkelende glanspoeder en kleurrijke snoepsterretjes!”

Oh. My. Lord. Een bubble bar geïnspireerd door unicorns! Hij doet me gelijk denken aan My Little Pony :’). Hij ruikt naar lavendel en hierdoor kom ik zeker tot rust in bad. Je bad zit na afloop wel onder de glitters en sterretjes maar who cares, it’s so much fun!

LUSH Heart Throb Bubbleroon

Heart Throb bubbleroon € 5,95 /per stuk (nieuw)

“De romantiek van een Frans gebakje vind je terug in deze bubbleroon vol sheaboter. Natuurlijk in helderrood, de kleur van passie en hartstocht! Geef je huid een tripje naar het paradijs met de heerlijke etherische oliën en zachte biologische sheaboter in Heart Throb. Tover je water om tot helderrood liefdeswater en geniet. En niet onbelangrijk – de fantastiche geur kun je herkennen van onze body conditioner African Paradise.”

Hoe leuk is het om dit rode hart te krijgen op Valentijnsdag?! Deze bubbleroon zorgt voor gigaveel bubbels (en glitters) in je badkuip. Simpelweg verkruimelen onder een stromende kraan met lekker warm water.

LUSH Prince Charming

Prince Charming shower gel vanaf € 7,95 /per 100g

“Kun jij wel een Prince Charming gebruiken in je leven? Stop het zoeken, want hier is hij. Zoet, verzorgend en een beetje stoer. Marshmallowkruid en Fair Trade vanillestokjes vormen de basis van deze koninklijke showergel. Toe aan een decadent rustmomentje? Je knapt vast op van voedende amandelolie en verse granaatappelsap. Prince Charming is dit jaar nog charmanter dankzij de toevoeging van stoer sandelhout en de essentiële oliën van geranium en grapefruit. Pas wel op, want naast een zijdezachte huid maak je bij deze heerlijke prins ook kans op knikkende knieën.”

Deze Prince Charming shower gel ken je misschien nog wel van de Valentijnscollectie van vorig jaar. Dit jaar is er sandelhout, grapefruit en geranium aan toegevoegd. Het is geen persoonlijke favoriet, maar ik weet zeker dat er mensen zijn die deze geur wel zullen waarderen.

LUSH Valentijn 2015

Wat een heerlijke collectie weer van LUSH! De bubble bars en bath bombs bewaar ik voor op vakantie en weekendjes weg omdat ik thuis geen bad heb. Er zullen ongetwijfeld foto’s en video’s van voorbij komen op mijn Instagram account dus volg me al je daar nieuwsgierig naar bent!

Welk LUSH Valentijnsproduct is jouw favoriet?

Deze collectie is al verkrijgbaar in de LUSH filialen en online via www.lush.nl 

Dit artikel bevat producten die naar mij opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees er hier meer over.
Liefs, Laura

10 thoughts on “LUSH Valentijnsproducten 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.