Behind The Scenes: Januari 2015

Categoriën Personal

Behind The Scenes Januari 2015

Januari vind ik vaak niet zo’n spectaculaire maand. De feestdagen zijn voorbij en alle gezellige lichtjes verdwijnen langzaam uit het straatbeeld, meh :(. Toch hebben wij in januari altijd nog iets te vieren, namelijk onze anniversary! Op 5 januari waren Rob en ik precies 10 jaar samen, yay! Verder was de maand januari voor mij niet zo heel erg speciaal en dus heb ik ook niet zo veel foto’s gemaakt. Ik heb eigenlijk voornamelijk foto’s van eten, haha! Benieuwd? Kijk dan verder!

Behind The Scenes Januari 2015

Onze 10 year anniversary viel op een maandag. Niet zo’n handige dag om het te vieren en dus besloten we de zaterdag ervoor iets leuks te gaan doen. We hadden niet echt iets gepland. Na 10 jaar heb je zo ongeveer alles wel gedaan en het is gewoon niet zo’n handige datum net na de feestdagen. We besloten om spontaan naar Maastricht te rijden, daar waren we allebei nog nooit geweest. Het weer zat niet echt mee (veel regen) maar dat mocht de pret niet drukken. We sloten af met een heerlijk diner bij Umami, een Asian fushion restaurant met een Franse twist. Aanrader! We kozen voor het 3-gangen social dining menu waarbij we ieder 2 kleine gerechtjes per gang mochten kiezen. Wij gingen natuurlijk o.a. voor sushi ;-).

Behind The Scenes Januari 2015

Op 5 januari wilden we het toch ook nog een beetje vieren en bestelden we (weer) sushi. Dit keer bij Sumo. We wilden niet daar gaan zitten omdat we ons dan weer vol zouden vreten en daar hadden we niet zo’n zin in :P. Afhalen of laten bezorgen is dan ideaal!

Behind The Scenes Januari 2015

Het weekend daarna was het nieuwjaarsfeest van Rob’s werk. Ieder jaar wordt dat in een andere stad gevierd in een hotel met overnachting. Dit jaar verbleven wij in het Inntel Art Hotel in Eindhoven. Een mooi hotel met fijne kamers. Het feest werd in het Van Der Valk Hotel gehouden. Ook erg mooi! De dag erna hebben we nog even geshopt in Eindhoven, natuurlijk ook bij Primark. Ik kocht niet veel bijzonders: een simpel rokje, nieuwe sloffen, sokken en een Harry Potter shirt dat afgeprijsd was naar 1 euro kon ik ook niet laten hangen voor die prijs.

Behind The Scenes Januari 2015

Een paar dagen daarna ging ik met mn moeder shoppen in Den Haag en daarna gingen we door naar Leiden. We lunchten bij La Place. Van mijn aankoopjes heb ik helaas geen foto gemaakt maar veel bijzonders was het niet. Ik kocht een vest en wat ondergoed bij Primark en twee BH’s bij De Bijenkorf.

Behind The Scenes Januari 2015

Mijn broer(tje) studeerde af (hij heeft Marketing Management gestudeerd en is nu Master of Science) en dat moest natuurlijk gevierd worden. We gingen Magic Bites eten bij Merlijn in Oosterhout. Zó lekker!

Behind The Scenes Januari 2015

Na al dat lekkere eten de afgelopen weken moesten we nu echt even op rantsoen :P. Ik las veel positieve berichten of de Paleo leefstijl / dieet dus dat hebben we twee weken gedaan. Wat je dan zoal eet? Nou dit bijvoorbeeld: courghetti met gehaktballetjes en tomatensaus.

Behind The Scenes Januari 2015

Of deze portobello burger! Oké, de kaas is eigenlijk niet Paleo proof dus dat was een mini cheat ;-)

Behind The Scenes Januari 2015

En ik vond een heerlijk recept voor Paleo brownies! Hmmm… Via Instagram heb ik vernomen dat er veel mensen geïnteresseerd zijn in Paleo en mijn ervaringen. Binnenkort komt er een blogpost online waarin ik uitleg wat Paleo is, wat je dan zoal wel en niet mag eten, mijn ervaringen en natuurlijk wat het resultaat was na 14 dagen.

Behind The Scenes Januari 2015

Ik bezocht een leuke en gezellige bloggerslunch van het PR bureau van Tweezerman, Alessandro en Planters bij eetbar DIT in Den Bosch. Van links naar rechts zie je  MerelTedjeSherry, Lilia en moi. Deze foto is van Lilia.

Behind The Scenes Januari 2015

Het eten was heerlijk en ik had ‘s avonds eigenlijk geen honger meer, haha! Over de nieuwe producten van Tweezerman, Alessandro en Planter’s horen jullie binnenkort meer!

Behind The Scenes Januari 2015

Ik sloot de maand af met een gezellige high wine (en voor de mannen high beer) bij De Boterhal in Breda met Martijn, René en Anne. We kennen elkaar al sinds de middelbare school en spreken nu nog regelmatig af. Het is altijd zo gezellig! We hebben daar 4 uur gezeten en raakten maar niet uitgepraat, haha!

Oh, en ik kreeg op 27 januari ook nog te horen dat mijn contract bij CZ met een jaar verlengd wordt. Yay! :D

Hoe was jouw januari?

Liefs, Laura

Liefs, Laura

10 thoughts on “Behind The Scenes: Januari 2015

  1. Ahhh wat een heerlijke food foto’s!! Ik krijg gelijk trek als ik er naar kijk. Natuurlijk gefeliciteerd me jullie 10 jaar samen zijn :) Fijn dat je zo gelukkig bent!

  2. Altijd een leuk artikel om te bekijken!

    Naar het paleo-artikel ben ik ook wel benieuwd. Zou je misschien ook het recept voor de brownies willen delen?

    Proficiat met de verlening van je contract! En hopelijk volgend jaar een contract van onbepaalde duur! :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.