Happy New Hair!

Categoriën Haar

Happy new hair

Ik wilde al een tijdje iets anders met m’n haar. Niet zozeer een ander model, maar wel een iets ander kleurtje of highlights. Niet dat ik niet tevreden ben met mijn eigen kleur, maar voor de verandering en het voorjaar dat er weer aan zit te komen, wilde ik gewoon iets anders. Ik zag op Instagram en Facebook steeds vaker kapsels met ‘balayage’ (= kamstreken) voorbij komen en was gelijk verliefd. Dit is precies wat ik wilde! Ik stuurde een paar afbeeldingen door naar mijn kapper Jeffrey en hij zag het ook wel zitten. Ik maakte gelijk een afspraak en een paar dagen later zat ik in de stoel. Voor het eerst in járen ging ik mijn haar weer laten kleuren en dat vond ik best spannend maar ik ben zó blij met het resultaat! Kijk verder voor de voor- en nafoto’s!

balayage ombre voor en na

Links zie je mijn haar voordat ik naar de kapper ging en rechts na de behandeling. We hebben gekozen voor een balayage ombre waarbij mijn eigen haarkleur mooi overloopt in lichter bruin en caramel in de punten. Het verschil tussen balayage en balayage ombre is dat bij een balayage alleen kamstrepen erin worden gezet en bij balayage ombre wordt er ook nog een kleurverloopt toegepast. Daarnaast is mijn haar ook weer in model geknipt. Van de lengte is niet veel af maar de lagen zijn er wel weer mooi in gezet. Zelf heb ik nog even een paar losse krullen gemaakt met de stijltang, omdat ik het effect zo het mooist vind.

Balayage ombre

Balayage ombre

Balayage ombre

Balayage ombre

Balayage-ombre(5)

Wat ik zo mooi vind aan balayage ombre is dat het er heel natuurlijk uitziet. Waar je bij highlights of coupe soleil vaak van die strepen door het haar ziet, oogt dat bij een balayage een stuk natuurlijker. Het is een speciale techniek die zeker niet iedere kapper goed kan, maar de mijne gelukkig wel ;-). Als je na een tijdje weer terug wil naar je eigen haarkleur, kun je dit ook heel gemakkelijk uit laten groeien zonder dat het er gek uitziet.

Happy new hair

Ik ben zo ontzettend blij met mijn nieuwe haarkleur! Ik hoorde van een aantal mensen dat ze eigenlijk geen verschil zagen (pas toen ze de foto’s naast elkaar zagen wel) maar ik zie het zelf zeker wel en het feit dat niet iedereen het gelijk ziet, is voor mij alleen maar een bevestiging dat het heel mooi en natuurlijk ingezet is. In de zomer wil ik nog iets meer lichte plukken erdoor maar de basis is al erg mooi. En meer of lichtere plukken erbij is nog altijd makkerlijk dan andersom ;-).

Wat vind jij van mijn nieuwe haar?

Liefs, Laura

13 thoughts on “Happy New Hair!

  1. heel erg leuk! ik vind die trend ook leuk, toevallig vandaag ook daarvoor naar de kapper geweest. Ik heb het ombre laten verven maar omdat ik nog highlights had, lijkt het ook net balayage!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.