Collistar Total Perfection Duo Foundation + Concealer

Categoriën Huidverzorging, Testjes

Collistar Total Perfection Duo

Ik ben niet gauw heel enthousiast over een foundation. Vandaar dat je er ook niet heel vaak reviews over leest op BeautyAddicts.nl. Ik weet niet wat het precies is, misschien ben ik wel gewoon heel kritisch, maar een foundation moet wel écht heel goed zijn, wil ik enthousiast raken. En ik heb eindelijk weer een pareltje ontdekt: de Collistar Total Perfection Duo. Een foundation en concealer in één! Ik vertel je er graag meer over.

Collistar Total Perfection Duo

De foundation komt in een tube, wat ik sowieso altijd wel een fijne verpakking vind. Doseren gaat gemakkelijk en hygiënisch. Onder de dop zit een concealer die perfect past bij de kleur en substantie van de foundation. Daarnaast zit er in de dop een klein spiegeltje, wat handig is als je onderweg even een touch-up wilt doen.

Collistar Total Perfection Duo

De foundation belooft een natuurlijke, perfecte dekking die fijn en licht aanvoelt op de huid en longlasting is. Collistar heeft hyaluronzuur en collageen aan foundation toegevoegd voor respectievelijk hydratatie en versteviging van de huid. Ook zit er SPF 15 in. Let’s put it to the test!

Collistar Total Perfection Duo swatches

De foundation smeert gemakkelijk uit en voelt inderdaad prettig aan op de huid. Hij heeft een semi-matte finish waardoor ik het eigenlijk niet nodig vind om hierna nog een poeder te gebruiken. Ook gedurende de dag gaat mijn huid niet glimmen, maar ik heb dan ook geen vette huid (hoogstens iets vetter rond de neus), dus heel veel zegt dat niet. Toch merk ik bij andere foundations wel eens dat ze gedurende de dag van mijn gezicht af ‘glijden’. Bij deze van Collistar is dat niet het geval. ‘s Avonds zit hij er nog even perfect op als ‘s ochtends. Nice!

De concealer past qua kleur perfect bij de foundation. Hij dekt goed en donkere vlekken onder mijn ogen (waar ik de concealer voor gebruik) verdwijnen als sneeuw voor de zon. Wel merk ik dat de concealer gedurende de dag wat in de lijntjes trekt onder mijn ogen. Dat is dan weer een beetje jammer.

Collistar Total Perfection Duo resultaat

Op bovenstaande foto’s zie je de voor- en nafoto. De kleur Beige matcht goed bij mijn hals! De dekking zou ik gemiddeld willen noemen (je ziet nog een klein beetje roodheid op mijn wangen) maar je kunt hem wel mooi opbouwen door hier en daar nog een extra laagje toe te voegen. De finish vind ik erg mooi en natuurlijk. Like!

Collistar Total Perfection Duo full face

Op bovenstaande foto heb ik nog wat blush en mascara toegevoegd en mijn wenkbrauwen gedaan.

Zoals je merkt ben ik erg tevreden over de Collistar Total Perfection Duo. Het idee van de foundation en concealer in één vind ik leuk en handig, maar dat is nog niet eens wat mij zo enthousiast maakt. Het is voornamelijk de dekking, finish, longlastingness en het natuurlijke resultaat van de foundation dat ik erg mooi vind. De concealer vind ik oké. Het is fijn dat hij in de dop van de foundation zit en dat de kleur perfect matcht, maar ik vind het jammer dat hij gedurende de dag in de lijntjes onder mijn ogen trekt. Desalniettemin zou ik de Collistar Total Perfection Duo toch echt een aanrader willen noemen!

Wat vind jij van het resultaat?

De Collistar Total Perfection Duo (30 ml) is verkrijgbaar bij de luxe parfumerieën in 8 verschillende tinten voor € 37,50. 

Dit artikel bevat producten die naar mij opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees er hier meer over.
Liefs, Laura

5 thoughts on “Collistar Total Perfection Duo Foundation + Concealer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.