Behind The Scenes: Februari 2015

Categoriën Personal

Ik ben een slechte blogger geweest de afgelopen maand. Hoewel ik normaal gesproken probeer om toch wel meerdere keren per week een artikel online te zetten, kwamen er afgelopen maand slechts een paar artikelen online. Tja, wat kan ik zeggen? Ik ben afgelopen maand gewoon druk geweest met andere dingen. Waarmee dan? Dat laat ik in deze Behind The Scenes zien.

Behind The Scenes Februari 2015

Niet op 1 januari zoals bij velen, maar op 1 februari ging bij mij het roer om. Ik ben meer gaan sporten en probeer gezonder te eten. Af en toe zondigen moet kunnen vind ik, zolang het geheel maar in balans is. En dus haalde ik een hoop gezonde dingen in huis zoals havermout, speltbrood, avocado’s, kipfilet, hummus, geitenkaas etc. Tot nu toe gaat het erg goed! Ik val langzaam af en mijn lichaam begint iets strakker te worden. Daarnaast voel ik me ook een stuk beter en energieker, yeah!

Behind The Scenes Februari 2015

Gezond ontbijtje met Quaker Oats Express en bevoren rode vruchten :)

Behind The Scenes Februari 2015

Het leek wel of ze er op het werk van wisten, want we werden getrakteerd op een bakje vers fruit.

Behind The Scenes Februari 2015

Ook ben ik begonnen aan de Bikini Body Guide van Kayla Itsines. Wellicht heb je er wel eens van gehoord want Kayla is helemaal hot en happening momenteel. Mocht je meer over dit fitnessprogramma willen weten, dan is er genoeg info over op internet te vinden. Als er behoefte is aan een artikel hierover van mijn hand, dan hoor ik het graag :). Sowieso ben ik van plan om, mits ik het programma helemaal voltooi, er een soort ‘review’ over te maken.

Behind The Scenes Februari 2015

Ik kreeg een nieuwe sport outfit binnen van het merk Kari Traa. Daar komt nog een apart artikel over. Ik val in ieder geval wel lekker op in de felle kleuren!

Behind The Scenes Februari 2015

… hoewel, tijdens carnaval val je in die felle kleuren eigenlijk helemaal niet zo op ;-). Ik ging dit jaar verkleed als Roodkapje met mandje én koekjes om uit te delen natuurlijk. De overige foto’s van carnaval zijn helaas niet geschikt om hier te publiceren… :’)

Behind The Scenes Februari 2015

Halverwege de maand was het niet alleen carnaval, maar ook Valentijnsdag! Rob en ik hebben het dit jaar overgeslagen omdat het samenviel met carnaval, maar eigenlijk doen we nooit iets speciaals. We gaan meestal lekker uit eten en/of een avondje uit met z’n twee. Wel kreeg ik nog Valentijnspost van Labello, leuk!

Behind The Scenes Februari 2015

… en van essence en Yves Rocher. Zo lief!

Behind The Scenes Februari 2015

Het was mijn beurt om te koken voor ‘de kookclub’. Ik koos voor een Italiaanse avond met een rosé moscato als aperitief, olijven en focaccia om mee te beginnen, pizza om te delen vooraf (home made natuurlijk), risotto met kip, courgette en champignons als hoofdgerecht en tiramisu na. Het was weer een heerlijke en geslaagde avond!

Behind The Scenes Februari 2015

Mijn broertje studeerde onlangs af en in februari vond de diploma-uitreiking plaats. Hoewel we allebei onze master hebben behaald aan de Tiburg Univerisity, ging de ceremonie bij hem heel anders dan bij mij. Ik kreeg mijn diploma gelijk na mijn verdediging (die vond plaats met mijn begeleider, tweede lezer, vrienden en familie die ik erbij wilde hebben, heel persoonlijk dus), bij mijn broertje werd er een complete ceremonie voor georganiseerd met aan het einde het in de lucht gooien van de afstudeerhoed natuurlijk. Ach, het heeft allebei wel iets en het verschil heeft waarschijnlijk te maken met de verschillende studies/faculteiten :).

Behind The Scenes Februari 2015

Ik kreeg nog een pakketje van Aussie met daarin de 3 minute miracle reconstructor (die vliegt er doorheen hier), een haarspray (die ik nog altijd moet testen) en een Senz stormparaplu die ik altijd al wilde hebben. Yay!

Behind The Scenes Februari 2015

Ik maakte de afgelopen tijd héél veel producten op! Dit is van zo’n 3 maanden!

Dat was de Behind The Scenes van afgelopen maand alweer. Ik zal proberen om vanaf nu weer wat vaker artikelen online te plaatsen. Ik heb ideeën genoeg, maar helaas vaak een gebrek aan tijd. Aan het einde van deze maand, op 30 maart, ben ik jarig en ook daarvoor zal weer een hoop geregeld moeten worden. Ik doe mijn best en ben blij dat jullie me zo trouw blijven volgen! Ik heb onlangs zelfs de 2500 Bloglovin’ followers behaald, wow! Bedankt allemaal <3

Liefs, Laura

5 thoughts on “Behind The Scenes: Februari 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.