LOVE: Karvan Cévitam GO

Categoriën Favorites, Lifestyle

Karvan Cevitam GO

Dat water drinken goed voor je is, hoef ik jullie vast niet meer te vertellen. Ikzelf heb ook standaard een flesje water in m’n tas zitten. Maar zeg nou zelf, soms kan water zonder smaak best een beetje saai zijn en heb je zin in iets anders. Daar heeft Karvan Cévitam iets op gevonden: Karvan Cévitam GO. En hoewel ik niet zo vaak over food & drinks blog op Beauty Addicts (behalve recepten), móet ik dit even met jullie delen. Ik vind het namelijk ideaal. En nee, dit is geen betaalde post. Ik ben gewoon echt enthousiast!

Karvan Cevitam GO

Karvan Cécvitam GO is een extra geconcentreerd siroop in een handig meeneemflesje dat je zo in je tas stopt zodat je altijd een fruitig smaakje aan je water kunt geven. En nu hoor je in denken: ja maar je kunt toch thuis je flesje water ook al aanmaken met een beetje siroop uit zo’n grote fles? Klopt, maar die andere 2 of 3 flesjes die je op een dag drinkt dan? En soms heb ik gewoon zin in water zonder smaakje en soms mét. Ik vind het superhandig dat ik zo’n klein flesje in m’n tas kan gooien en dat ik zelf kan kiezen waar en wanneer ik mijn watertje een smaakje wil geven.

Karvan Cevitam GO

Doordat de flesjes zo klein zijn, neem je ze heel gemakkelijk mee in je tas. Je hoeft niet bang te zijn dat ze gaan lekken want ze zijn voorzien van een anti-lek en -knoeidop. Het flesje mag dan wel klein zijn maar met één flesje voorzie je ongeveer zes liter water van een smaakje. Dat zijn dertig glazen of maar liefst tien tot vijftien flesjes water!

Karvan Cevitam GO

Een glas Karvan Cévitam GO bevat niet meer dan vijf calorieën, dus ook daar hoef je je geen zorgen om te maken. Er zijn vijf smaken: Strawberry, Ice Tea Lemon, Cactus Lime, Red Fruit en Lemon. Mijn persoonlijke favorieten zijn Strawberry, Ice Tea Lemon en Red Fruit. Love it!

Hou jij ook zo van water met een smaakje? Wat denk je van deze Karvan Cévitam GO flesjes?

De flesjes Karvan Cévitam GO kosten € 2,99 per stuk en zijn verkrijgbaar in de supermarkt.

Liefs, Laura

7 thoughts on “LOVE: Karvan Cévitam GO

  1. De Ice Tea lemon lijkt mij ook het lekkerst! Nog een aantal dagen en dan is de supermarkt hier weer open (is Jumbo geworden) dus dan ga ik zeker zo’n flesje halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.