LOVE: essence the gel nail polish

Categoriën Nagels, Testjes

essence gel nail polish

Wie Beauty Addicts regelmatig bezoekt, weet dat ik niet zo van de hele “DIY at home gelnagellak met lamp trend” ben. Ik vind de glans prachtig en het is natuurlijk fijn dat het lang blijft zitten, maar vaak ligt de lak dik op de nagel en dat vind ik persoonlijk niet mooi. Nu heeft essence sinds kort nieuwe gelnagellak in het assortiment met dezelfde glossy finish en longlastingness maar zónder het gebruik van een lamp. Die moest ik natuurlijk proberen en ik kan je alvast verklappen: ik ben heel enthousiast! Lees gauw verder!

essence gel nail polish

De nieuwe Gel Nail Polishes van essence vervangen de normale nagellakjes in het assortiment. Ook de gel basecoat en topcoat die in combinatie met de lamp gebruikt moesten worden, zijn uit het assortiment verdwenen. Daar zijn gelukkig een hoop nieuwe leuke kleurtjes voor in de plaats gekomen en een nieuwe gel base- en topcoat die je zonder lamp kunt gebruiken. Ik kocht de base- en topcoat en daarbij het kleurtje 4 Ever Young om te proberen. Overigens kun je de base- en topcoat ook prima in combinatie met andere nagellakjes (al dan niet van essence) gebruiken. Mijn manicure voor Koningsdag (met nagellakjes van Herôme) heeft er ook een week perfect op gezeten met deze combinatie!

essence gel nail polish voor

De combinatie zorgt voor een prachtig glanzende manicure. Geen dikke ‘plak’ nagellak op mijn nagel, maar gewoon zoals ik van normale nagellak gewend ben. De droogtijd is trouwens ook best snel! Niet zo snel als bijvoorbeeld een Seche Vite of Sally Hansen Insta-Dri maar wel een stuk sneller dan een normale topcoat. Enne, leuk kleurtje trouwens, 4 Ever Young!

essence gel nail polish na

Zo zagen mijn nagels er na een week (!) uit. Een beetje tipwear en een kleine chip uit de lak op mijn wijsvinger maar verder prima! Dit resultaat bereik ik normaal gesproken eigenlijk alleen met nagellakjes van Essie of O.P.I. in combinatie met Sally Hansen Insta-Dri. Heel erg fijn dat ik dit nu ook met de budgetlakjes van essence kan bereiken!

essence gel nail polish

Een ander groot voordeel voor velen van gelnagellak met een lamp is dat je nagels er sterker van zouden worden. Of dat met deze gelnagellakjes ook het geval is, kan ik helaas niet beoordelen. Mijn nagels zijn namelijk van zichzelf (met een beetje hulp van Trind The Perfect System) al behoorlijk sterk. Desalniettemin ben ik razend enthousiast over deze nieuwe The Gel Nail Polish van essence!

De base- en topcoat kosten €2,59 per stuk en de nagellakjes zelf €1,69. Ze zijn te koop bij Kruidvat. Koopje!

Liefs, Laura

10 thoughts on “LOVE: essence the gel nail polish

  1. Ik ben hier ook heel erg enthousiast over! Bij mij blijft het niet zo lang zitten als bij jou, maar in elk geval veel langer dan gewone lak. Wat een leuk kleurtje is dit ook!

    1. Ik bewaar ze in een lade. Bij mij worden ze naar verloop van tijd ook stroperig. Als ik er niet meer fatsoenlijk mee kan lakken, koop ik gewoon nieuwe :P

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.