Papegaai in je auto

Categoriën Gadgets

Parrot Minikit Neo 2 HD

Oke, ik geef toe: de titel van deze blog is een beetje misleidend want ik heb niet écht een papegaai in mijn auto natuurlijk, maar wel een Parrot! Parrot is een merk voor carkits en zij schijnen echt de beste te maken. Ik probeerde ‘m uit!

Ik had echt een carkit nodig want mijn vriend en ik bellen nog wel eens met elkaar in de auto. Voorheen deed ik dat altijd door mijn telefoon in een houder te zetten, op te nemen en hem vervolgens op luidspreker te zetten. Echt goed werkte dat niet want ik zat vaak schreeuwend in die auto en het aantal keer dat ik “wat zeg je?” zei tijdens zo’n gesprek was ontelbaar. En dan heb ik het nog niet eens over hoe gevaarlijk het is om zo veel handelingen te moeten doen terwijl je aan het rijden bent. De hoogste tijd voor een carkit dus en ik hoorde altijd veel goeds over die van Parrot dus die keus was snel gemaakt. Dan heb je nog veel keus en prijsverschillen maar uiteindelijk kwam ik bij deze Parrot Minikit Neo 2 HD uit. Klein, simpel, perfect.

Parrot Minikit Neo 2 HD

De Parrot Minikit gaat gelijk aan zodra ik de auto instap. Je hoort dan een 3-toon. Hij zit met de clip vast aan mijn zonneklep. Er zitten wel knoppen op maar die hoef je niet te gebruiken (enkel voor instellingen). Je kunt de carkit namelijk handsfree bedienen met de ingebouwde commando’s. Door bijvoorbeeld “Minikit, bel Rob mobiel” te zeggen, wordt Rob gebeld. Zo kun je ook oproepen beantwoorden of weigeren. De Parrot Minikit Neo 2 HD kan ook overweg met Siri op mijn iPhone. Zo kan ik ook handsfree een sms sturen, een afspraak plannen of een reminder instellen. Handig! Je kunt trouwens ook 2 telefoons koppelen, bijvoorbeeld je privé  en werktelefoon.

Parrot Minikit Neo 2 HD opladen

De carkit kan ook muziek of andere audio afspelen door dit te streamen vanaf je telefoon. Ik moet zeggen dat ik daar zelf geen gebruik van maak (ik heb gewoon de radio aan) maar het is wel handig.

Het enige nadeel dat ik heb ondervonden aan de Parrot Minikit Neo 2 HD is dat de batterij best snel leeg is en dat terwijl ik echt niet zo veel bel in de auto. Opladen kan gelukkig heel gemakkelijk via de bijgeleverde autolader die je in de sigarettenaansteker kunt stoppen, maar dat duurt wel erg lang. Ik stop het kabeltje liever in een ‘gewone’ usb stekker, dat werkt sneller.

Ik ben blij dat ik nu niet meer zo hoef te schreeuwen in de auto om een telefonisch gesprek te voeren en dat ik de ander goed kan verstaan (en zij mij ook!). Deze Parrot Minikit Neo 2 HD kost € 69,95 en komt van GSMpunt.nl. Daar verkopen ze niet alleen carkits maar ook iPhone 6 hoesjes en andere telefoonhoesjes.

Dit artikel bevat producten die naar mij opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees er hier meer over.
Liefs, Laura

4 thoughts on “Papegaai in je auto

  1. Klinkt erg handig! Kan het trouwens zijn dat ik je in Breda gezien heb met koningsdag? Het is alweer een tijdje geleden, maar vergat het steeds te vragen haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.