Win: Soltan zonneproducten!

Categoriën Winacties

soltan zonneproducten

Jawel, de zomer is nu écht begonnen en deze week is er zelfs kans op een heuse hittegolf! Op deze zonnige dagen is het extra belangrijk dat je je goed insmeert met zonnebrand. En goed nieuws: ik mag een pakket van Soltan weggeven met daarin 3 zonneproducten die daar perfect voor zijn.

Wat zit er in het pakket?

soltan suncare spray spf30

Soltan Protect & Moisturize Lotion SPF 30 200ml (€ 12,95)

Allereerst de Protect & Moisturise Suncare Spray met SPF 30. Deze heb ik natuurlijk al getest en ik vond het erg fijn dat hij snel intrekt en niet plakt. Hij bevat SPF 30 (prima!) en ik vind het fijn dat hij de huid zowel tegen UVA- als UVB-straling beschermt. Beide zijn belangrijk omdat de UVB-bescherming (de SPF) zonnebrand tegengaat, en UVA-bescherming de UVA-straling tegengaat die tot diep in de huid doordringt en bindweefsel aantast (= huidveroudering, rimpels en mogelijk kanker tot gevolg).

Soltan face suncare cream spf50

Soltan Face SPF 30 (€ 10,95)

Natuurlijk is het ook belangrijk om je gezicht te beschermen. Soltan heeft daar een aparte zonbescherming voor. Deze zit in een tube van 50 ml die gemakkelijk in je handtas past. Hij laat wel een beetje een glimmend laagje achter op mijn gezicht maar verder is hij prima. Ook deze bevat UVA- én UVB-bescherming.

Soltan Soothing Aftersun Cooling Gel

Soltan After Sun Aloë Vera Gel (€ 8,95)

Na zo’n dagje zonnen is het heerlijk om je lichaam na het douchen in te smeren met een verkoelende after sun. Deze van Soltan bevat aloë vera. Dit werkt extra verkoelend en herstellend, wat vooral fijn is als je huid onverhoopt toch een beetje verbrand is maar ook heerlijk is om gewoon even af te koelen na een warme dag.

soltan zonneproducten

Wat moet je doen om kans te maken op deze Soltan zonneproducten?

  • Heel eenvoudig: laat in een reactie weten dat je meedoet en laat ook gelijk jouw favoriete zomerdrankje achter. Van fruitwatertjes tot cocktails, de keus is aan jou!
  • Als je me volgt op Instagram (@beautyaddicts) dan maak je extra kans! En je ziet al mijn zomerse (vakantie)kiekjes voorbij komen in je feed ;-). Laat je gebruikersnaam ter controle achter in je reactie.

That’s it!

Via deze site maak je trouwens ook kans op een extra groot Soltan pakket t.w.v. 80 euro of de hoofdprijs: een Prestige Royal Relaxweekend t.w.v. 399 euro! Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is jouw beste tip voor een zorgeloze zomer te delen op die site. Je ontvangt dan sowieso een kortingscode t.w.v. 5 euro.

Soltan is o.a. te koop bij Boots en Alphega apotheken. Nu is er trouwens een 1+1 gratis actie op Soltan producten! 

Deze winacties zijn inmiddels gesloten. Je kunt niet meer deelnemen. 

Liefs, Laura

23 thoughts on “Win: Soltan zonneproducten!

  1. Wat tof dat je dit pakket weggeeft. Komt zeker goed van pas nu met dit hete weer! Mijn favoriete zomerdrankje is eigenlijk gewoon mangosap of melk. Ik drink het heel het jaar door, en ook in de zomer vind ik het heerlijk. Ik volg je nu ook op Instagram!

  2. Dit is iets waar je deze zomer echt niet zonder kunt, en daarom doe ik graag mee met de winactie.
    Mijn favoriete zomerdrankje is eigenlijk gewoon water, maar als ik iets meer tijd heb dan maak ik een meloencocktail. Hiervoor maak je meloenbolletjes die je een paar uur in de vriezer legt. Je kunt de bolletjes dan in water doen of elk ander soort drankje wat je lekker lijkt. Lekker verfrissend en doordat het bevroren is ook meteen koud!
    Ik volg je al een langere tijd op instagram onder de naam nickynailsnl ;)

  3. Altijd handig! Mijn ultieme zomerdrankje blijft toch een lekker verfrissende Jus d’orange, voor een goeie kan je me echt wakker maken (als ik niet al wakker ben door die hitte ‘s nachts)

  4. wauw wat een leuke winactie! Ik doe graag mee. Ben heel erg benieuwd na deze producten, ik verbrand altijd best wel snel dus zou ze graag willen uitproberen.
    Met dit warme weer drink ik het liefste water met een smaakje. Citroen water is heerlijk!
    Ik heb je ook gevolgd via instagram.

    Liefs, Chantalle.

  5. Supergaaf en handig met deze hitte :0 Ik volg op twitter en Bloglovin ;)

    Mijn favoriete drankje is eigenlijk water met ananas en aardbei. Of een smoothie van kokosmelk met banaan en ijsklontjes :)

  6. Ik doe zeker mee! Mijn zomerdrankje van 2015 is absoluut de coffee tonic! Een groot glas vullen met ijsblokjes en hier tonic inschenken en hier een espresso bij gieten. Super lekker en heel verfrissend en zo kom je toch nog aan je cafeïne shot zonder een kop hete koffie te drinken.

  7. Oh leuke winactie! zeker erg handig nu!

    Mijn favoriete cocktail is ‘sex on the beach’haha heb er heel wat gedronken in turkije :D
    Heerlijk!

  8. Ik doe mee. Mijn favoriete drankje is eigenlijk heel simpel: spa rood citroen. Frisdrank vind ik niet meer zo lekker, maar dit…. :D Verfrissend, lekker en gezond.

  9. Heel graag doe ik mee met deze fijne winactie, komt goed van pas nu met dit warme weer. Ik drink graag Vitamin water granaatappel/framboos, niet te zoet en lekker fris.

  10. Leuk, altijd goed om wat extra in huis te hebben. Smeren kun je echt niet genoeg. Zeker met kleine kindjes in huis. Ik doe graag mee!
    Mijn lekkerste drankje is gewoon citroen ranja met ijsklontjes!

  11. Leuk! Mijn favo drankje blijft Liefmans! Hoewel ik normaal gezien niet van het bier ben, vind ik dit een super lekker fruitbiertje voor in de zomer. Ik volg je op instagram onder de naam angeliekje1981.

    Kan de site waar je naar linkt voor het meedoen voor een extra groot pakket alleen niet openen. Dan kom ik weer op deze site uit.

  12. Wat een heerlijke actie zeg. Mijn favo drankje is frambozenranja met heel veel ijsklontjes. Ik volg je ook via instagram: melissamaas1984.

  13. Oh wat een leuk pakket, en mooie producten. Die komen mij maar al te goed van pas in de zomer met mijn bleke, Hollandse huidje. Het lekkerste drankje voor overdag vind ik Spa Rood met citroen, en ‘s avonds een Mojito. Maar een Hugo of een Radler zijn ook errug verleidelijk! Hopelijk komen er nog genoeg mooie, zomerse dagen zodat ik van al dat lekkers kan genieten, overdag in combinatie met het zonnebrandpakket! Ik volg je ook op Instagram, ieris.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.