John Frieda Beach Blonde

Categoriën Haar

John Frieda Beach Blonde

Al jarenlang ben ik fan van de beach look op haargebied. Messy, nonchalant, volumineus haar: ik hou ervan! De nieuwe Beach Blonde lijn van John Frieda móest ik dan ook proberen. De naam doet vermoeden dat deze producten alleen voor blondines bedoeld zijn, maar niets is minder waar. Deze producten zijn geschikt voor iedere haarkleur. Niet onbelangrijk om te weten, lijkt me! Nieuwsgierig geworden naar deze producten? Lees gauw verder.

John Frieda Beach Blonde Cool Dip Shampoo

De shampoo (€ 9,14 voor 250 ml) ruikt niet alleen heerlijk fris naar munt en citroen, hij voelt ook lekker fris aan op de hoofdhuid. Na het uitspoelen merk ik gelijk dat mijn haar een stuk stugger aanvoelt en meer textuur heeft gekregen. De conditioner (€ 9,14 voor 250 ml) – die overigens net zo lekker fris ruikt als de shampoo – breng ik alleen aan in de lengte van mijn haar omdat het daar het droogst is en omdat ik niet wil dat de siliconen mijn haar aan de bovenkant verzwaren. Daar wil ik juist dat volume behouden! Na de conditioner te hebben uitgespoeld merk ik dat mijn haar lekker zacht, vol en doorkambaar is. Al met al een goeie combi voor volumineus beachy hair, deze shampoo en conditioner.

John Frieda Beach Blonde Kelp Help

Dan het Kelp Help Deep Conditioning Masque (€ 9,14 voor 150 ml). Hij ruikt heerlijk naar monoï en is bedoeld om beschadigd haar te herstellen. Bijvoorbeeld na een dagje strand in de felle zon. Ik merk dat hij voor mijn haar iets te rijk is. Op dit moment heeft mijn haar simpelweg niet deze intensieve verzorging nodig. Ik heb voldoende aan de conditioner. Na een dagje strand vind ik hem prima om in de puntjes van mijn haar aan te brengen, maar zodra ik hem over mijn gehele haar aanbreng, merk ik dat hij mijn haar heel erg verzwaart en slap maakt. Ik gebruik dan liever de conditioner. Dit masker is echt een intensieve, hydraterende en herstellende verzorging voor haar dat beschadigd en/of uitgedroogd is door de zon, zee of het zwembad.

John Frieda Beach Blonde Sea Waves Sea Salt Spray

De sea salt spray (€ 10,99 voor 150 ml) vind ik geweldig! Ik ben sowieso fan van sea salt sprays om die perfecte beachy look te creëren en deze van John Frieda vind ik ook erg fijn. Hij ruikt heerlijk fris en tropisch (o.a. kokos! I love kokos! <3). Je kunt hem op verschillende manieren gebruiken: gewoon door je haar sprayen en aan de lucht laten drogen of juist met de föhn en eventueel diffuser erop. Een andere techniek is om de sea salt spray door je haar te verdelen en vervolgens wat plukken te draaien, vast te zetten op je hoofd, droogföhnen en uitrollen. Op deze manier krijg je iets meer slag/krul.

john frieda beach blonde effect

Deze spray zorgt meteen voor dat stugge gevoel, textuur en accentueert slag. Ik hou van deze look! Ik heb deze producten getest tijdens mijn vakantie en heb niet echt voor- en nafoto’s kunnen maken maar op bovenstaande foto (gemaakt bij de Niagara Falls, sneak peek van mijn vakantiefoto’s die nog komen!) kun je het effect wel een beetje zien. Ik heb hier de shampoo, conditioner en sea salt spray gebruikt. Note: mijn haar is hier al een beetje ingezakt door de nevel van de watervallen maar nog steeds volumineus!

Zoals eerder gezegd, is deze lijn niet alleen geschikt voor blondines maar voor alle haarkleuren. Wat mij betreft hadden ze deze lijn beter een andere naam kunnen geven (al bekt het wel lekker), maar laat je dus niet afschrikken als je geen blond haar hebt. De shampoo en conditioner doen prima hun werk maar het echte beachy effect krijg je door de sea salt spray. Het Kelp Help masker is vooral geschikt voor haar dat beschadigd of uitgedroogd is en intensieve verzorging nodig heeft.

Hou jij ook zo van de beachy look of is dit niets voor jou?

Dit artikel bevat producten die naar mij opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees er hier meer over.
Liefs, Laura

6 thoughts on “John Frieda Beach Blonde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.