Rituals Mandi Lulur

Categoriën Huidverzorging

Rituals Mandi Lulur

Iedere zomer brengt Rituals een speciale limited edition uit. Dit jaar is dat Mandi Lulur, een lijn met niet alleen een waanzinnig lekker geur maar ook nog eens prachtige, strakke, witte verpakkingen. Ik heb drie producten uit deze lijn ontvangen en in dit artikel vertel ik je er alles over.

Rituals Mandi Lulur

Mandi Lulur, wat betekent dat nou eigenlijk? Mandi Lulur is een eeuwenoud ritueel uit het Javaanse koningshuis. De Indonesische prinsessen namen veertig dagen voor hun huwelijk deel aan een reinigende ceremonie om hun huid te laten stralen. Rituals liet zich inspireren door deze traditie. De geur van frangipanibloem en rijstemelk geven een exotische touch aan de producten. Hij doet me een klein beetje denken aan mijn favoriete Rituals lijn Sakura met de geur van kersenbloesem en rijstemelk. Toch is de geur van Mandi Lulur wel degelijk anders. Hij is heerlijk zacht, bloemig en een tikje zoet. Ik was er gelijk helemaal weg van.

Rituals Mandi Lulur body scrub

Ik hou van de scrubs van Rituals en gelukkig zit er in deze collectie ook weer eentje. Het is een suiker-in-olie scrub wat zorgt voor een stevige scrubbeurt en een dun zacht olielaagje op je huid achterlaat.

Rituals Mandi Lulur body scrub

Natuurlijk is het hoofdbestanddeel suiker en daarnaast zitten er nog heel veel verschillende verzorgende oliën in. Het is een vrij stevige scrub, zoals eigenlijk alle Rituals scrubs, maar daar hou ik persoonlijk wel van. Ik scrub mijn huid natuurlijk niet voor niets en die dode huidcellen worden door deze scrub prima verwijderd. Deze scrub laat een dun laagje olie op de huid achter wat niet alleen verzorgend werkt maar er ook voor zorgt dat je de heerlijke geur nog heel lang blijft ruiken. Hmm!

Rituals Mandi Lulur shower foam

De shower foams van Rituals vind ik ook al zo heerlijk. Het schuim van de Rituals Shower Foams is als geen ander zo heerlijk vol, romig en zacht! Andere merken hebben ook wel van die showen foams maar die van Rituals blijven echt mijn favoriet. De geur komt hier ook weer heerlijk naar boven en het is echt een unieke geur die ik nog nooit ergens anders heb geroken maar wel onwijs lekker is. Dat vind ik sowieso bij de producten van Rituals: alle geuren zijn zo uniek en luxe, ik hou ervan!

Rituals Mandi Lulur

De Bath Foam heb ik helaas niet goed kunnen testen omdat ik zelf geen bad heb. Ik heb hem daarom gebruikt als douchegel in een douchepuf en dat werkte ook prima, al geef ik de voorkeur aan het heerlijk zachte schuim van de shower foams ;-).

De gehele Rituals Mandi Lulur lijn bestaat uit de volgende producten:

  • shower foam 200ml, €8,00
  • bath foam 500ml, €13,50
  • sugar scrub 375g, €19,50
  • body cream 250ml, €18,00
  • fragrance sticks 230ml/3 maanden, €23,50
  • candle 290g, €17,50
  • XXL candle 1.000g, €39,50

Het lijkt me duidelijk: ik ben razend enthousiast over deze zomerse limited edition van Rituals. Wát een lekkere geur! De Mandi Lulur lijn ligt al in de winkels en is ook online verkrijgbaar. Wees er snel bij want de zomer is zo weer voorbij en dan zal deze lijn ook uit de schappen verdwijnen…

Liefs, Laura

4 thoughts on “Rituals Mandi Lulur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.