Getest: Revitalash

Categoriën Ogen, Testjes

revitalash

Revitalash. Hét wonderserum dat je wimpers weer gezond en sterk maakt en de natuurlijke conditie van je wimpers (lengte en volume) verbetert. Ik had er al zo veel goeds over gehoord en gelezen en de voor- en nafoto’s die ik gezien had toonden een verbluffend resultaat. Maar ja, écht geloven doe ik het natuurlijk pas wanneer ik het zelf getest heb. And so I did. Benieuwd naar het resultaat en mijn review? Lees dan verder.

revitalash

Vol goede moed begon ik. Ik had foto’s van mijn wimpers gemaakt zodat ik ze na drie maanden kon vergelijken. Drie maanden ja, want dat is hoe lang je Revitalash moet gebruiken om resultaat te zien. En toen vergat ik het een paar dagen te gebruiken…. en nog eens… Tja, zo was het natuurlijk geen goede test. Dus ik begon opnieuw. Drie maanden lang smeerde ik trouw iedere avond het serum op mijn (schone!) bovenste wimpers.

revitalash

Je brengt het aan met een soort eyelinerkwastje bij de wimperaanzet. Ik heb het zelf alleen op mijn bovenste wimpers gebruikt. Op mijn onderste vond ik het niet nodig. Ik heb een sample van Revitalash geprobeerd met een inhoud van 1 ml. Dat lijkt ontzettend weinig maar het is heel zuinig in gebruik en met die ene milliliter heb ik ruim 3 maanden kunnen doen. De full size verpakking van Revitalash bevat 2 ml. Revitalash zegt dat je hier 3 maanden mee kunt doen, maar ik denk dat je er gerust een half jaar mee kunt doen als je het alleen op je bovenste wimpers aanbrengt.

revitalash voor en na resultaat

Hierboven zie je het resultaat. Vooral bij de eerste en laatste foto in het rijtje zie ik veel verschil. Mijn wimpers zijn zeker langer, dikker, sterker en meer gekruld. Ik merk dat ze veel minder snel uitvallen. Ik ben zeer enthousiast! Andere mensen (vrienden, collega’s) valt het ook op en ik heb al zó veel complimentjes gehad!

Let wel: je moet echt volhouden met dit serum. Geef niet op na twee maanden gebruik omdat je geen resultaat ziet! Bij mij heeft het ook bijna drie volle maanden geduurd voordat ik verschil zag. De aanhouder wint!

revitalash na estee lauder sumptuous extreme mascara

Hierboven zie je mijn wimpers met na het gebruik van Revitalash en met mascara (Estée Lauder Sumptuous Extreme). Wow, zo lang!

revitalash na full face

Om dit resultaat te behouden moet je het serum wel blijven gebruiken, alleen het hoeft dan niet meer iedere dag maar is enkele keren per week voldoende. Stop je met het gebruik? Dan zal je op den duur ook weer kortere wimpers krijgen. Je wimpers vallen immers ook weer uit (da’s normaal) en de nieuwe wimpers zullen dan gewoon weer kort zijn. Let op: het is niet aan te raden om Revitalash te gebruiken als je zwanger bent, borstvoeding geeft of een chemokuur ondergaat. Daarna mag het natuurlijk wel.

revitalash

De Revitalash Advanced Eyelash conditioner is niet goedkoop. Je betaalt € 74,95 voor een full size flesje van 2 ml, voldoende voor 3 maanden (volgens Revitalash) maar als je hem alleen op je bovenste wimpers gebruikt, kun je er zeker een half jaar mee vooruit. Er is ook een grotere versie te koop voor € 104,95 (3,5 ml). Revitalash is te koop via hun website of bij één van de vele verkooppunten door het land heen.

Ik ben in ieder geval heel enthousiast en blijf Revitalash voorlopig trouw gebruiken!

Heb jij wel eens een wimperserum geprobeerd? 

Liefs, Laura

5 thoughts on “Getest: Revitalash

  1. Ik heb zelf nog nooit een serum gebruikt, vind het toch te prijzig. Verschillende collega’s van mij gebruiken wel zo’n serum en je ziet het verschil echt..Maar zoals je zegt, je moet het serum dan wel blijven gebruiken!

  2. Dit spul is echt geniaal. Het is duur, maar je krijgt er wel echt iets voor terug vind ik. Ik gebruik het al een hele tijd, samen met mijn extensions. Het is natuurlijk niet gezond om extensions te hebben en dit serum zorgt ervoor dat mijn wimpers toch gezond blijven en sterker worden. Bij jou zie je het verschil ook echt heel goed :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.