Olixar Light Cube Portable Bluetooth Speaker

Categoriën Gadgets

Olixar bluetooth speaker

Tussen alle vakantieverslagen door, wil ik graag even deze toffe gadget met jullie delen die ik onlangs toegestuurd kreeg van MobileFun. Dit vierkantje blokje lijkt op een ijsklontje maar het is een draagbare bluetooth speaker! En ondanks dat hij zo klein is, komt er een prima geluid uit. Extra tof: hij geeft licht in 7 verschillende kleuren!

Olixar bluetooth speaker

De Olixar Light Cube Portable Bluetooth Speaker, zoals hij voluit heet, is klein maar fijn. De grootte zou je kunnen vergelijken met een memoblok. En hij ziet er best stylish uit, vind je niet? Ik gebruik hem om muziek vanaf mijn iPhone 6 af te spelen, maar je kunt hem ook gebruiken om gesprekken mee te voeren via telefoon, FaceTime, Google Hangouts, Skype etc. Je kunt hem verbinden met je smartphone, tablet, laptop of ander bluetooth toestel. Verbinden met een toestel zonder bluetooth is trouwens ook mogelijk door het bijgeleverde audiokabeltje. Voorop zitten knopjes waarmee je het volume kunt regelen, een nummer kunt skippen of gesprek beëindigen en het licht kunt veranderen.

Olixar bluetooth speaker

Aan de achterkant zit de aan/uit-knop, een micro USB ingang om hem op te laden en een audio ingang om audio apparaten zonder bluetooth te verbinden.

Olixar bluetooth speaker

De speaker werkt op een ingebouwde Li-on oplaadbare batterij, waar je tot wel 5 uur lang plezier van hebt. Daarna laadt je hem eenvoudig op via de meegeleverde micro USB oplaadkabel.

Olixar bluetooth speaker

Erg leuk aan deze bluetooth speaker vind ik de LED-verlichting. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren: groen, geel, paars, blauw (2x) en rood. Een leuke feature die zorgt voor extra sfeer! Nóg leuker zou zijn als je lichtjes veranderen op de maat van de muziek, maar dat is helaas niet het geval.

En dan het belangrijkste: het geluid. Nou, dan is prima in orde! Ik was verbaasd over het geluid dat er uit dit kleine ding kwam. Ik zal niet zeggen dat het net zo geweldig is als de geluidsinstallatie die wij beneden hebben staan, maar dat mag je ook niet verwachten. Momenteel staat deze Olixar Light Cube Portable Bluetooth Speaker in onze ‘fitnesskamer’ zodat we een muziekje op kunnen zetten tijdens het trainen en daarvoor is hij prima. Ik ben tevreden!

Heb jij een draagbare bluetooth speaker in huis?

De Olixar Light Cube Portable Bluetooth Speaker is verkrijgbaar via MobileFun.nl voor € 34,49

Liefs, Laura

6 thoughts on “Olixar Light Cube Portable Bluetooth Speaker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.