Een kijkje in mijn badkamer

Categoriën Living, Personal

mijn badkamer

Binnenkijken bij anderen vinden we volgens mij stiekem allemaal wel érg leuk om te doen. Al een aantal keer heb ik het verzoek gehad om een home tour te doen, maar dat zie ik niet zo zitten. Om jullie toch een klein beetje een kijkje te geven in ons huisje, laat ik vandaag mijn badkamer aan jullie zien. En om het een beetje beauty gerelateerd te houden, laat ik ook gelijk zien welke producten ik momenteel in de badkamer gebruik.

mijn badkamer

Onze badkamer is klein maar fijn. Ik denk dat hij zo’n 3 m2 is. Er staat een badkamermeubel met wastafel en een douche met glazen douchewand in, meer niet (meer past er ook eigenlijk niet, haha).

mijn badkamer

mijn badkamer

Het badkamermeubel bevat 2 lades die bomvol zitten met beautyproducten. Als beauty blogger krijg ik zó veel scrubs, bodylotions, shampoos en douchegels toegestuurd dat ik het al járen niet meer heb hoeven kopen (maar dat soms nog wel doe, omdat ik het zo leuk vind ;-) ). Wat je hier ziet is nog maar een deel van alles (op zolder staat nog een meubel met producten). Eens in de zoveel tijd zoek ik de boel uit. Ik gooi dingen weg die niet meer goed zijn, en maak vriendinnen blij met producten waarvan ik er te veel heb. De lades gaan open en dicht door er op te duwen, ze hebben dus geen grepen. In de bovenste lade liggen voornamelijk beautyproducten, in de onderste liggen styling tools zoals föhns, stijltangen en krultangen.

mijn badkamer

De ruimte rondom de wastafel probeer ik zo opgeruimd mogelijk te houden. Een tijd lang stonden ook hier allemaal producten die we vaak gebruiken, maar nu proberen we die gewoon na gebruik weer terug te zetten in de lade of in één van de kastjes. Er staan wel een paar producten maar dat vind ik eigenlijk wel leuk ter decoratie.

mijn badkamer

mijn badkamer

Boven de wastafel hangt een spiegelkast met 3 deuren. Eéntje (links) voor mijn vriend en twee voor mij (hey, ik blijf een beauty addict). In de middelste staan mijn huidverzorgingsproducten die ik gebruik, momenteel zijn dat producten van Paula’s Choice (review volgt) en Philosophy blijft ook favoriet. In de rechter staan een aantal parfums (de rest zwerft overal door het huis en in handtassen).

mijn badkamer

Dan de douche. Ik vind onze douche zó fijn! Heerlijk om na een lange tijd van huis te zijn geweest weer onder je eigen douche te staan. Het is niet echt een regendouche (al lijkt me dat ook heerlijk!), maar hij heeft wel zo’n grote douchekop wat héél erg fijn is. Verder hebben we een thermostaatkraan wat erg handig is zodat je niet iedere keer het water op de juiste temperatuur hoeft te mengen.

mijn badkamer

In de douche hebben we nog een rand waar alle producten op staan die we momenteel onder de douche gebruiken. Ik ben niet echt merkvast qua haar- en doucheproducten, al vind ik de producten van Rituals altijd wel heerlijk. Ik vind het eigenlijk ook erg leuk om producten steeds af te wisselen en dat gaat gemakkelijk als je beauty blogger bent ;)

Soms mis ik wel een bad in onze badkamer, al is dat meestal alleen maar als ik ziek of heel erg moe ben. Niet zo vaak gelukkig :). Ik zou het dan heerlijk vinden om een compleet spa ritueel te houden en helemaal tot rust te komen in bad, zoals ik dat vroeger bij mijn ouders deed. Aan de andere kant geniet ik er extra van als ik in een hotel ben waar wel een bad is zodat ik me daar helemaal kan uitleven en mijn LUSH bath bomb collectie eindelijk kan gebruiken ;).

Hoe ziet jouw badkamer eruit? 

Deze blogpost is in samenwerking met Sanitair Totaal tot stand gekomen. In hun webshop kun je sanitair online bestellen. 

Liefs, Laura

3 thoughts on “Een kijkje in mijn badkamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.