LUSH Halloween 2015

Sinds afgelopen vrijdag, 2 oktober, is de LUSH Halloween collectie verkrijgbaar in de LUSH filialen en in de online shop. Hoewel Halloween hier in Nederland niet echt groots gevierd wordt, vind ik het toch altijd wel leuk als merken hier iets mee doen. De Halloween collectie van LUSH bestaat uit 4 producten. Twee daarvan ken je misschien al maar de andere twee zijn compleet nieuw. Ik laat ze alle vier aan je zien.

LUSH Sparkly Pumpkin Bubble Bar

Sparkly Pumpkin bubble bar – €5,95 per stuk (Vegan)

De Sparkly Pumpkin bubble bar doet zijn naam zeker eer aan want deze bubble bar zit bomvol glitters! Je vindt ze na afloop niet alleen terug in de badkuip maar ook op je lichaam. Daar moet je dus wel van houden… De geur is warm en ruikt naar kaneel, ylang ylang en sinaasappel. Je verkruimelt de bar onder stromend water en zo krijg je mega veel schuim!

LUSH Nightwing Shower Jelly

Nightwing shower jelly – €6,95 per stuk (Nieuw, Vegan)

Deze Nightwing Shower Jelly is mijn favoriet uit de collectie. Sowieso houd ik van shower jelly’s (ze wiebelen zo leuk!) maar deze vind ik extra leuk omdat hij de vorm van een vleermuis heeft en lekker naar colasnoepjes ruikt! Je kunt hem in z’n geheel gebruiken en door je handen laten glijden om schuim te creëren maar ik vind het het makkelijkst om een stukje er vanaf te halen en in een douchepuf te stoppen. Knijp wat in de vochtige douchepuf en je krijgt heerlijk zacht schuim!

LUSH Lord of misrule bath bomb

Lord of Misrule bath bomb – €5,95 per stuk (vegan) 

Deze bath bomb is spicy. Hij ruikt kruidig naar zwarte peper en wordt wat zachter door patchoeli en vanille. Deze bath bomb ziet er welliswaar groen uit, eenmaal in bad kleurt het badwater wijnrood! Verder zit er ook een verrassing in wat zorgt voor een knetterend spektakel!

LUSH Lord of misrule shower cream

NIEUW! Lord of Misrule shower (s)cream – Vanaf €8,50 100g (Nieuw, Vegan)

Kun je geen genoeg krijgen van de geur van Lord of Misrule of heb je geen bad in huis? Dan is er nu ook de shower cream van! Er zitten kleine glittertjes in maar die ze je naar gebruik niet terug op je huid.

Nieuwsgierig geworden naar deze producten? Ze zijn vanaf nu verkrijgbaar in de LUSH winkels en webshop. Wees er wel snel bij want het zijn limited editions en op = op!

Binnenkort komt ook de gigantische LUSH wintercollectie er weer aan waar ik natuurlijk ook aandacht aan zal besteden hier op BeautyAddicts.nl 

Liefs, Laura

5 thoughts on “LUSH Halloween 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.