VLOG: Weekendje weg met vrienden naar Sunparks Oostduinkerke

Categoriën Lifestyle, Personal

Vloggen, dat was alweer een tijdje geleden! Op 11 september ging ik een weekendje weg met vrienden naar Sunparks Oostduinkerke aan Zee in België. Al jaren willen we met z’n allen een weekendje weg naar zo’n vakantiepark, maar het kwam er iedere keer maar niet van. Tot nu! Omdat ik dit graag wilde vastleggen, leek het me het ideale moment om weer eens te vloggen. Natuurlijk deel ik het filmpje graag met jullie!

Sunparks heeft diverse vakantieparken door heel België. Omdat wij graag aan zee wilden zitten, kozen we voor Oostduinkerke aan Zee. Dit park heeft onlangs het sauna & wellness gedeelte helemaal vernieuwd. Heerlijk als je helemaal wil relaxen.

Als je een vakantiehuisje boekt, krijg je gratis entree tijdens je verblijf voor Aquafun. Dit is het subtropisch zwemparadijs van het park met glijbanen, een golfslagbad, jacuzzi’s, stroomversnelling en nog veel meer. Erg leuk!

Verder kun je op het park nog allerlei andere activiteiten doen zoals squash, badminton, tennis, bowlen, midgetgolf, bowlen en nog veel meer. De bowling viel een beetje tegen; het systeem was verouderd en ging vaak stuk, en het licht was niet optimaal. Maar ach, we hadden wel lol.

We hebben we een erg leuk en gezellig weekendje gehad. Ik geloof dat dat ook wel naar voren komt in de video ;). Vergeet je niet een duimpje omhoog te geven als je de video leuk vond en te abonneren als je dat nog niet gedaan had? Help me de 1000 abonnee’s te halen!

Deze video is mede mogelijk gemaakt door Sunparks.

Liefs, Laura

1 thought on “VLOG: Weekendje weg met vrienden naar Sunparks Oostduinkerke

  1. Het eerste wat ik dacht toen ik je titel zag was OH NEE! Daar zijn wij ook eens geweest. Mijn ervaringen met het park waren vrijwel negatief, maar we hebben er samen wel een leuke tijd van kunnen maken (niet dankzij het park). Groetjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.