LOVE: Marc Jacobs Decadence

Categoriën Parfum

Marc Jacobs Decadence

Het is lang geleden dat ik echt heel enthousiast raakte van een parfum, maar het is Marc Jacobs toch gelukt. Zijn nieuwste parfum heeft mijn hart gestolen. Ik ben verliefd. Niet alleen op de heerlijke geur maar ook op de flacon. Want zeg nou zelf, die is toch prachtig? In dit artikel deel ik mijn liefde voor dit parfum graag met jullie.

Marc Jacobs Decadence

Voor mijn blog krijg ik iedere dag pakketjes binnen. Natuurlijk ben ik blij met alles dat ik krijg, het is alsof ik iedere dag jarig ben, maar inmiddels ben ik het wel gewend. Ja, ik weet hoe enorm verwend dat klinkt, maar het is wel zo. Toch komt er af en toe een pakketje binnen waar mijn hart een sprongetje van maakt. Dat gebeurde ook toen ik deze flacon binnenkreeg. Niet alleen werd ik op slag verliefd op de flacon, maar ook de geur vond ik al gelijk hemels. Ik wist het gelijk: dit wordt mijn geur voor dit najaar.

Marc Jacobs Decadence

De doos op zich is al een plaatje: prachtig petrolgroen en van zacht fluweel maar verder strak, zonder poespas, met alleen de naam in goud gedrukte letters.

Marc Jacobs Decadence

Decadence is anders dan alle andere geuren van Marc Jacobs en dat pakt voor mij erg goed uit. Ik vond de bekende bloemige Daisy geuren altijd ‘wel lekker’ maar ik was er nooit ondersteboven van. De Daisy geuren zijn enorm populair, maar mij hebben ze nooit echt kunnen bekoren. Decadence daarentegen vind ik heerlijk.

Marc Jacobs Decadence

In die prachtige fluwelen doos vind je apart van elkaar de geur en de dop. De flacon is geïnspireerd op een van Marc Jacobs’ iconische handtassen. De dop heeft een zwart/donkergroene slangenprint met daaraan een gouden ketting en een zwarte kwastje. Je kunt het parfum ook daadwerkelijk als een tas aan de ketting oppakken, hij zit namelijk best stevig vast, al doe ik dat liever niet omdat ik bang ben dat hij toch valt. Ik vind de flacon prachtig en hij staat heel mooi tussen mijn andere parfums. Echt een pronkstuk.

Marc Jacobs Decadence

De geurnoten:

  • Top: Italiaanse pruim, iris, saffraan
  • Hart: Bulgaarse roos, jasmijn sambac, iriswortel
  • Basis: Vloeibaar amber, vetiver, papyrushout

Dan over naar de geur zelf, want dat is immers waar het om draait. Het is een sensuele, luxe, ietwat zwaardere geur. Als je van heel lichte en frisse geuren houdt, is dit waarschijnlijk niks voor jou. Decadence is namelijk meer houtachtig en zwoel. Hoewel ik zelf niet echt van de zware geuren ben, vind ik deze echt heerlijk. Hij is namelijk niet enorm zwaar en zelfs wat zachter en een tikje zoet door de bloemige noten die erin zitten. I love it! Hij blijft bij mij vrij lang hangen, maar als ik hem ‘s avonds ook nog wil ruiken dan moet ik wel nog even een keertje sprayen.

Het lijkt me duidelijk: ik ben helemaal weg van Marc Jacobs Decadence en raad je zeker aan om hem even te testen in de parfumerie!

Prijzen:

  • Marc Jacobs Decadence 30 ml – €60
  • Marc Jacobs Decadence 50 ml – €85,55
  • Marc Jacobs Decadence 100 ml – €115,55
  • Marc Jacobs Decadence Body Lotion 150 ml – €50
  • Marc Jacobs Decadence Shower Gel 150 ml – €48
Liefs, Laura

4 thoughts on “LOVE: Marc Jacobs Decadence

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.