SHOPPED ONLINE: Jeroen Beekman

Categoriën Fashion

jeroen beekman bestellingIk hoor jullie denken: wéér een shoplog?! Tja, wat kan ik zeggen? Ik heb van die periodes… ;-). Een tijdje geleden werd ik benaderd door iemand van de webshop van Jeroen Beekman. Ik moet zeggen dat ik nog niet bekend was met deze shop en ik was ook nog nooit in één van de fysieke filialen geweest, maar ik vind het erg leuk om op deze manier nieuwe winkels te ontdekken!

Jeroen Beekman verkoopt onwijs veel merken waaronder bijvoorbeeld Maison Scotch, Geisha, Object en Supertrash. Ik mocht een aantal dingen uitzoeken en ben goed geslaagd! Alles wat ik shopte stond in de outlet sectie, score! Ik laat je graag zien welke items ik besteld heb.

supertrash skinny jeans chalk

Supertrash vind ik een onwijs mooi en fijn merk. Deze lichte broek was nu afgeprijsd van € 79,95  naar € 39,95. Een koopje! En hij zit heerlijk! Het is mijn eerste Supertrash broek maar zeker niet de laatste!

object spijkerblouse

Van Object zag ik dit leuke spijkerbloesje met toffe applicaties op de schouders. Helaas hadden ze hem niet meer in mijn maat, dus ik nam een maatje groter. Bij bloesjes vind ik het nooit zo erg als ze wat wijder vallen :). Deze was nu € 24,95 (voorheen € 49,95).

object jurk ruba

Van Object bestelde ik ook nog dit fleurige jurkje, zie zeker van pas gaat komen als het weer wat warmer wordt. Prijs: € 27,95 (eerst € 54,95)

pauls boutique clutch grijs roze reversible

Als laatste zag ik nog deze toffe clutch van Paul’s Boutique Het leuke aan deze clutch is dat je hem binnenstebuiten kunt keren voor een andere kleur! Grijs en roze dus, twee in één! Handig! Prijs: € 15,00 (voorheen € 29,95)

Kende jij de webshop of winkel van Jeroen Beekman al? 

Liefs, Laura

6 thoughts on “SHOPPED ONLINE: Jeroen Beekman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.