The Body Shop Frosted Plum + WINACTIE!

Categoriën Huidverzorging, Nieuwe Collecties, Winacties

The Body Shop Frosted Plum

Het is The Body Shop ook dit jaar weer gelukt om met een waanzinnige kerstcollectie te komen. Voorgaande jaren had The Bod Shop al heerlijk fruitige kerstcollecties (Frosted Cranberry en Glazed Apple, kennen jullie ze nog?). Die zijn dit jaar weer verkrijgbaar maar er is nog een derde fruitige kerstlijn aan toegevoegd: Frosted Plum. Ik laat een aantal producten uit deze lijn aan je zien en mag ook een heerlijke giftset met producten uit deze lijn weggeven!

The Body Shop Frosted Plum

Frosted Plum ruikt naar – je raadt het al – zoete, fruitige pruimen! Daarnaast zijn er ook de geuren van magnolia en pioenrozen in verwerkt voor een bloemige touch. Ik hou ervan!

The Body Shop Frosted Plum shimmer lotion

Frosted Plum Shimmer Lotion – € 10,- / 250 ml

Ik begin met de Shimmer Lotion. Tijdens de feestdagen zorgt een beetje glitter altijd voor een extra feestelijk effect. De glitters zijn behoorlijk grof, dus pas op dat je er niet uit ziet als een wandelende discobal. De lotion zit in een handige pompflacon en doordat de substantie zo dun is, trekt hij lekker snel in.

The Body Shop Frosted Plum shimmer lotion

The Body Shop Frosted Plum shimmer lotion

Hij laat een subtiele geur achter op de huid, maar zoals je ziet zijn die shimmers dus niet zo subtiel :wink:

The Body Shop Frosted Plum shimmer mist

The Body Shop Frosted Plum shimmer mist

Frosted Plum Shimmer Mist €12,- / 100 ml

Bij deze shimmer mist daarentegen zijn de shimmers zo subtiel dat ze nauwelijks waarneembaar zijn :tongue: . Ik kon ze in ieder geval niet vastleggen op de foto. Hij ruikt wel lekker naar die fruity-floral Frosted Plum geur! Het is een soort body splash, de geur blijft een paar uurtjes hangen.

The Body Shop Frosted Plum bath frizzers

Frosted Plum Bath Fizzers € 15,00 / 10 x 30 gr

Ik heb dan wel geen bad hier in huis; deze bath fizzers kunnen ook prima in een voetenbadje! Heerlijk ontspannen na die kerstborrel waar je veel te lang op die hoge hakken hebt gestaan :smile:

The Body Shop Frosted Plum geurkaars

Frosted Plum geurkaars € 15,- / 200 gr

Wil je niet alleen je hele lichaam maar ook je hele huis in de Frosted Plum geur hullen? Dan moet je deze kaars zeker in huis halen! De geur is vrij subtiel waardoor je hem gerust de hele avond kunt laten branden, zonder dat de geur te heftig wordt. Al ligt dat natuurlijk ook aan de grootte van de ruimte waar je hem in plaatst… Eén klein puntje van kritiek (mag ik?): het doosje is mooi, maar het glas waar de kaars in zit is zo saai! Had daar niet mooi het logo van The Body Shop op kunnen staan?

The Body Shop Frosted Plum gift set

Frosted Plum Feel Good Tin € 20,-

Zoals ieder jaar heeft The Body Shop speciaal voor de feestdagen ook mooie gift sets. Zo ook van de Frosted Plum lijn, verpakt in een tinnen pruim! Hoe leuk! De gift set bevat de volgende producten: Shower Gel 60 ml, Body Butter 50 ml, Sugar Scrub 50 ml en Shimmer Lotion 60 ml. Al deze producten zijn ook in full size verkrijgbaar.

The Body Shop Frosted Plum gift set

Sommige body butters van The Body Shop zijn behoorlijk hard en lijken bijna echt zo dik als boter. Dat is bij deze niet het geval. Hij is ook zeker niet zo dun als een lotion, de substantie zit er eigenlijk een beetje tussenin. Het duurt eventjes voordat hij ingetrokken is maar hij laat wel een heerlijke geur achter die lang blijft hangen!

De sugar scrub is mijn favoriete product uit deze lijn. Sowieso houdt ik van die grove scrubs van The Body Shop (die scrubben tenminste écht!) maar wat deze scrub zo prettig maakt is de kleverige substantie. Dat klinkt misschien niet fijn, maar dat is het wel! Hierdoor blijft de scrub net iets langer aan de huid ‘plakken’ waardoor hij er niet zo snel afgespoeld wordt door het water.

The Body Shop Frosted Plum gift set

WINACTIE!

Wil jij kans maken op de Frosted Plum Feel Good Tin met daarin de Shower Gel 60 ml, Body Butter 50 ml, Sugar Scrub 50 ml en Shimmer Lotion 60 ml? Laat dan hieronder een reactie achter waarin je aangeeft dat je meedoet. Vergeet niet een geldig e-mailadres achter te laten in het daarvoor bestemde vakje zodat ik contact met je op kan nemen als je gewonnen hebt. Indien ik binnen 48 uur geen reactie ontvangen heb, ben ik genoodzaakt een andere winnares te kiezen. Verder zou ik het leuk vinden als je me volgt op Instagram, Facebook en/of Twitter maar dit is niet verplicht.

Deze winactie is gesloten. Je kunt niet meer deelnemen. De winnares heeft bericht gehad.

The Body Shop Frosted Plum ligt al in de winkels, wees er dus snel bij want deze limited edition wordt alleen verkocht rond de feestdagen!

Dit artikel bevat producten die naar mij opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees er hier meer over.
Liefs, Laura

57 thoughts on “The Body Shop Frosted Plum + WINACTIE!

  1. OMG! Ik ben echt mega benieuwd naar deze collectie. Ik waag last minute nog graag een kansje. You never know😋 Dit zou een heel leuk laat kerstcadeautjes zijn! Fingers crossed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.