The Body Shop Frosted Plum + WINACTIE!

Categoriën Huidverzorging, Nieuwe Collecties, Winacties

The Body Shop Frosted Plum

Het is The Body Shop ook dit jaar weer gelukt om met een waanzinnige kerstcollectie te komen. Voorgaande jaren had The Bod Shop al heerlijk fruitige kerstcollecties (Frosted Cranberry en Glazed Apple, kennen jullie ze nog?). Die zijn dit jaar weer verkrijgbaar maar er is nog een derde fruitige kerstlijn aan toegevoegd: Frosted Plum. Ik laat een aantal producten uit deze lijn aan je zien en mag ook een heerlijke giftset met producten uit deze lijn weggeven!

The Body Shop Frosted Plum

Frosted Plum ruikt naar – je raadt het al – zoete, fruitige pruimen! Daarnaast zijn er ook de geuren van magnolia en pioenrozen in verwerkt voor een bloemige touch. Ik hou ervan!

The Body Shop Frosted Plum shimmer lotion

Frosted Plum Shimmer Lotion – € 10,- / 250 ml

Ik begin met de Shimmer Lotion. Tijdens de feestdagen zorgt een beetje glitter altijd voor een extra feestelijk effect. De glitters zijn behoorlijk grof, dus pas op dat je er niet uit ziet als een wandelende discobal. De lotion zit in een handige pompflacon en doordat de substantie zo dun is, trekt hij lekker snel in.

The Body Shop Frosted Plum shimmer lotion

The Body Shop Frosted Plum shimmer lotion

Hij laat een subtiele geur achter op de huid, maar zoals je ziet zijn die shimmers dus niet zo subtiel :wink:

The Body Shop Frosted Plum shimmer mist

The Body Shop Frosted Plum shimmer mist

Frosted Plum Shimmer Mist €12,- / 100 ml

Bij deze shimmer mist daarentegen zijn de shimmers zo subtiel dat ze nauwelijks waarneembaar zijn :tongue: . Ik kon ze in ieder geval niet vastleggen op de foto. Hij ruikt wel lekker naar die fruity-floral Frosted Plum geur! Het is een soort body splash, de geur blijft een paar uurtjes hangen.

The Body Shop Frosted Plum bath frizzers

Frosted Plum Bath Fizzers € 15,00 / 10 x 30 gr

Ik heb dan wel geen bad hier in huis; deze bath fizzers kunnen ook prima in een voetenbadje! Heerlijk ontspannen na die kerstborrel waar je veel te lang op die hoge hakken hebt gestaan :smile:

The Body Shop Frosted Plum geurkaars

Frosted Plum geurkaars € 15,- / 200 gr

Wil je niet alleen je hele lichaam maar ook je hele huis in de Frosted Plum geur hullen? Dan moet je deze kaars zeker in huis halen! De geur is vrij subtiel waardoor je hem gerust de hele avond kunt laten branden, zonder dat de geur te heftig wordt. Al ligt dat natuurlijk ook aan de grootte van de ruimte waar je hem in plaatst… Eén klein puntje van kritiek (mag ik?): het doosje is mooi, maar het glas waar de kaars in zit is zo saai! Had daar niet mooi het logo van The Body Shop op kunnen staan?

The Body Shop Frosted Plum gift set

Frosted Plum Feel Good Tin € 20,-

Zoals ieder jaar heeft The Body Shop speciaal voor de feestdagen ook mooie gift sets. Zo ook van de Frosted Plum lijn, verpakt in een tinnen pruim! Hoe leuk! De gift set bevat de volgende producten: Shower Gel 60 ml, Body Butter 50 ml, Sugar Scrub 50 ml en Shimmer Lotion 60 ml. Al deze producten zijn ook in full size verkrijgbaar.

The Body Shop Frosted Plum gift set

Sommige body butters van The Body Shop zijn behoorlijk hard en lijken bijna echt zo dik als boter. Dat is bij deze niet het geval. Hij is ook zeker niet zo dun als een lotion, de substantie zit er eigenlijk een beetje tussenin. Het duurt eventjes voordat hij ingetrokken is maar hij laat wel een heerlijke geur achter die lang blijft hangen!

De sugar scrub is mijn favoriete product uit deze lijn. Sowieso houdt ik van die grove scrubs van The Body Shop (die scrubben tenminste écht!) maar wat deze scrub zo prettig maakt is de kleverige substantie. Dat klinkt misschien niet fijn, maar dat is het wel! Hierdoor blijft de scrub net iets langer aan de huid ‘plakken’ waardoor hij er niet zo snel afgespoeld wordt door het water.

The Body Shop Frosted Plum gift set

WINACTIE!

Wil jij kans maken op de Frosted Plum Feel Good Tin met daarin de Shower Gel 60 ml, Body Butter 50 ml, Sugar Scrub 50 ml en Shimmer Lotion 60 ml? Laat dan hieronder een reactie achter waarin je aangeeft dat je meedoet. Vergeet niet een geldig e-mailadres achter te laten in het daarvoor bestemde vakje zodat ik contact met je op kan nemen als je gewonnen hebt. Indien ik binnen 48 uur geen reactie ontvangen heb, ben ik genoodzaakt een andere winnares te kiezen. Verder zou ik het leuk vinden als je me volgt op Instagram, Facebook en/of Twitter maar dit is niet verplicht.

Deze winactie is gesloten. Je kunt niet meer deelnemen. De winnares heeft bericht gehad.

The Body Shop Frosted Plum ligt al in de winkels, wees er dus snel bij want deze limited edition wordt alleen verkocht rond de feestdagen!

Dit artikel bevat producten die naar mij opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees er hier meer over.
Liefs, Laura

57 thoughts on “The Body Shop Frosted Plum + WINACTIE!

  1. Hmm, deze ruikt zo lekker vind ik! Helaas ben ik nog niet verder gekomen dan alleen ruiken, dus ik doe graag mee. Ik volg je via Twitter en Facebook (@brittvanommeren // Britt van Ommeren)

    Liefs, Britt

  2. Oehh! Deze lijn lijkt me zó lekker. Helaas al lange tijd niet meer bij TBS geweest. Lijkt me supertof om te winnen en deze in huis te hebben.

    (Ik heb trouwens eerder meegedaan aan een winactie van je – i.s.m. Gosh als ik me niet vergis- en toen gewonnen, maar er is waarschijnlijk iets misgegaan want het pakketje is nooit aangekomen :(

    Fingers crossed voor deze dus, haha.

  3. Wat zien deze producten er toch heerlijk uit! Ik heb al meerdere reviews gelezen en elke keer bedenk ik me weer dat ik écht een paar producten uit deze lijn wil scoren. Ik waag dan ook heel graag een gokje :)

  4. Wat een duidelijke review. Ik heb een lipbutter van deze lijn en wat een heerlijke geur. Ik zou heel graag mezelf willen verwennen met de rest van de producten zo kan het lekker testen met de feestdagen wat deze lijn is nu al favoriet! Ik volg je op facebook.

    Gr.

    Cheyenne

  5. Wauw, dit is wel echt een droom van een winactie!! Ik ga echt heel hard duimen! Ik vind deze zo lekker ruiken! Ik volg je uiteraard op je social media kanalen.

  6. Top ! Ik waag graag een gokje…de lijn ruikt zo lekker weet ik door de adventkalender van de bodyshop waar een mini inzat….

  7. Lijkt me zo heerlijk! Ik heb m nog niet besnuffelt maar dat kan niet missen😊
    Ik doe graag mee en volg je al op Twitter en instagram.

  8. Wauw! Heerlijke set om het nieuwe jaar en wellicht de eerste koude dagen mee te beginnen dacht ik zo! Want wie had nou gedacht dat we in december nog op het terras konden zitten? Volgend jaar komt daar verandering in.

    Deze set komt natuurlijk in een toffe verpakking, de producten en de geur lijken me heerlijk. Wat ik vooral bijzonder vindt zijn de niet-standaard producten van TBS zoals de heerlijke kaars, de bathfizzers (genieten geblazen) en de body splash is altijd lekker. Je begrijpt me al, ik doe graag mee voor deze beautiful euh.. ik bedoel Body Shop set :)

  9. Wat een leuke winactie! Het ziet er ook heel schattig uit.
    ik doe zeker mee! Ik heb helaas geen bodyshop bij mij in de buurt of waar ik kom.. zo jammer!
    Daarom lijkt me dit ook een heel leuk cadeautje.
    xxx :blinkhearts:

  10. Wat een leuke set die je kan winnen! Een vriendin van me heeft de showergel en die ruikt echt heerlijk. Ik zou het erg leuk vinden mocht ik winnen. Zo kan ik de producten uitgebreid testen.

  11. Nom! Heerlijke set lijkt mij, al heb ik hem nog niet kunnen ruiken, het klinkt in ieder geval alsof het een geweldige verwenset is. Ik doe mee!

    X Tara

  12. Ik zou dit pakket wel kunnen gebruiken. Ik ga binnenkort verhuizen en heb nu nog een prima badkamer, straks in ons nieuwe huis wordt deze helemaal verbouwd. Het zou fijn zijn nu nog even van een volledige badkamer te kunnen genieten.

  13. Ho ho ho wat een mooi kerst kadoo
    gooi mij maar in de hoge hoed
    dan beginnen mijn kerstdagen vast wel goed
    Goede verzorging is een uitje voor mijn tere huidje

  14. Wow leuke winactie! Deze lijn lijkt me heerlijk ik zou dit graag willen winnen voor mijn moeder.zij doet zoveel voor anderen ik gun haar daarom deze set zodat ze lekker kan genieten en ontspannen met heerlijke produkten.

  15. Zo’n heerlijk pakket zou zeer goed uitkomen om dit niet zo voorspoedig 2015 van me af te schudden en zo een hopelijk beter 2016 in te duiken!

  16. Ik doe,heel graag mee voor dit pakket. Lijkt me heerlijk, en die glimmers zijn echt helemaal leuk! Mag best een beetje opvallen in een feestmaand

  17. Ik doe graag mee voor dit leuke pakket! Het lijkt me leuk om zo’n mooi cadeau te krijgen voor Kerstmis! Het lijkt me heerlijk om deze producten te mogen gebruiken!

    Groetjes,
    Michelle

  18. Wij vieren morgen pas kerst omdat dan iedereen pas bij elkaar kan zijn, en dit zou een mooie toevoeging zijn onder de kerstboom! :blinkhearts:
    (En dan nu met kloppend e-mailadres…)

  19. Supergave actie! Ik heb voor mijn verjaardag spullen gehad van The Body Shop en ben er gek op. Dus graag win ik dit hele gave pakket :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.