WIN: Tickets voor het I Love Beauty Event!

Categoriën Winacties
i love beauty event winactiefoto: Erwin Sikkens

Op zaterdag 12 en zondag 13 december 2015 vindt de 2e editie van I Love Beauty plaats, georganiseerd door de bekende beautyblogger Cynthia Schultz, a.k.a. Miss Lipgloss. Dit jaar vindt het event plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Een stuk dichterbij voor mij dan Zwolle, waar het event vorig jaar was. Ik loop zaterdag 12 december ook rond op het event en mag onder jullie 2 guest tickets verloten voor een dag naar keuze! Dus wil je graag bij het I Love Beauty Event aanwezig zijn? Doe dan gauw mee met de winactie!

Op het I Love Beauty Event vind je alles op het gebied van beauty in de breedste zin van het woord. Bij het binnentreden van de grote beurshal waan je jezelf als vrouw al gelijk in een walhalla. Vele stands van verschillende merken en producten bieden van alles op het gebied van beauty. En naast dat je met korting bij deze stands kunt shoppen, kun je bij sommige stands tevens kijken naar demonstraties, een behandeling ondergaan of de nodige adviezen krijgen.

Daarnaast zijn er verschillende workshops met uiteenlopende onderwerpen over beauty. Voor de workshops heb je een ticket nodig, welke je tijdens I Love Beauty kunt kopen. Hiervoor wordt een kleine vergoeding gevraagd (3 euro) en de volledige opbrengst hiervan gaat naar het goede doel “Look Good…Feel Better”.

Op het grote podium in de vrij toegankelijke Main Area kun je terecht voor lezingen, demonstraties en shows. Benieuwd wie en wat je allemaal kunt verwachten? Check www.ilovebeautyevent.nl voor meer info.

I love Beauty

Praktische info:

Wat: I Love Beauty Event
Waar: Jaarbeurs Utrecht
Wanneer: 12 en 13 december van 11:00 – 18:00 uur

Winactie
Ik mag onder mijn bezoekers 1 x 2 kaartjes verloten voor het I Love Beauty Event. Leuk om samen met je vriendin, moeder of zus naartoe te gaan! De kaartjes zijn geldig op één van de twee dagen. Je mag zelf kiezen op welke dag je gaat.

Wat moet je doen om kans te maken?

 • Laat een reactie achter waarin je aangeeft dat je meedoet. Vergeet niet een geldig e-mailadres achter te laten in het daarvoor bestemde vakje zodat ik contact met je op kan nemen als je gewonnen hebt. Indien ik binnen 48 uur geen reactie ontvangen heb, ben ik genoodzaakt een andere winnares te kiezen.
 • Niet verplicht maar wel leuk: volg me op Instagram, Facebook en/of Twitter! Zo blijf je ook meteen op de hoogte van waar en wanneer ik op het I Love Beauty event ben. Natuurlijk mag je even een praatje met me komen maken of op de foto, dat vind ik alleen maar leuk!

Deze winactie is inmiddels gesloten, je kunt niet meer deelnemen. De winnaar heeft bericht gehad.

Liefs, Laura

8 thoughts on “WIN: Tickets voor het I Love Beauty Event!

 1. Leuk zeg ik doe zeker mee! Gelukkig is Utrecht voor mij ook een stuuuuk dichterbij dan Zwolle. Ben benieuwd naar al je winacties!
  X Stephanie

 2. Oh wat leuk! Ik volg je op Facebook en Twitter om kans te maken op deze leuke prijs, heb (nog) geen kaartjes dus ik ben benieuwd :)

  Liefs, Britt

 3. Aah wat leuk, ik doe zeker mee! Misschien heb ik dan wel gelijk het perfecte cadeau voor mijn beste vriendin haha. Ik ben benieuwd!

  xo, Jadee

 4. Wat superleuk! Ik zou heeeeeel graag kaartjes willen winnen voor mijn zus en mij. Dan gaan de ladies met zijn twee op avontuur richting Utrecht ;). Daarnaast is mijn zusje ook een enorme beautyfreak en ze trekt mij steeds meer mee, haha :lol:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.