LOVE: Starskin Glowstar & Red Carpet Ready

Categoriën Favorites, Huidverzorging, Testjes

Ik word zo gelukkig als ik weer eens een nieuw fijn merk ontdekt heb! Een tijdje terug ontving ik van een PR-bureau twee producten van het merk Starskin: de Starskin Glowstar Foaming Peeling Perfection Puff en de Starskin Red Carpet Ready Hydrating Bio-Cellulose Second Skin Face Mask. Dat zijn nogal lange namen, dus vanaf nu noem ik ze gewoon Glowstar en Red Carpet Ready :wink: . Natuurlijk heb ik ze getest en zoals ik al een beetje verklapte, ben ik razend enthousiast! Lees gauw verder!

Starskin is een luxe merk met verschillende soorten maskers. Voor ieder huidprobleem is er wel eentje. Ik heb -vooral in de winter- nogal last van een droge, vochtarme huid met schilfertjes. De peeling en het hydraterende masker leken me daarom erg interessant. Starskin is niet goedkoop (een verpakking kost € 9,95) maar belooft bijzonder effectief te zijn. Dat ga ik testen.

Starskin Glowstar

Ik begin met de Glowstar Foaming Peeling Perfection Puff. Voordat ik aan het masker begin, wil ik dat mijn huid goed gereinigd is en vrij is van dode huidcellen zodat het masker dat ik hierna aanbreng goed zijn werk kan doen. Deze peeling moet zorgen voor verwijdering van dode huidcellen, een zachtere,  egalere en stralende huid en diepe reiniging. Dat komt dus mooi uit :wink: .

Starskin Glowstar instructies

Starskin Glowstar Peeling ingredienten

Op de achterkant van de verpakking (zowel op de kartonnen verpakking als het sachet dat erin zit) vind je info over hoe je de puff moet gebruiken en welke bestanddelen erin zitten. Ik zie veel zuren en fruitextracten die ervoor zorgen dat de dode huidcellen losgeweekt worden.

Starskin Glowstar Peeling puff

Het werkt heel gemakkelijk. Zorg dat je huid schoon is. Dan maak je het plastic zakje open en doe je een paar druppels water bij de puff in het zakje. Knijp een beetje in het zakje tot er wat schuim ontstaat.

Starskin Glowstar Peeling

Neem de puff uit het zakje en scrub je hele gezicht voor ongeveer twee tot drie minuten. Daarna spoel je je gezicht af met water en dep je het droog. In tegenstelling tot de maskers van Starskin, kun je de Glowstar peeling puff vaker gebruiken, tot drie keer volgens Starskin. Stop hem na gebruik gewoon terug in het zakje en berg hem goed op.

Na gebruik voelt mijn huid geweldig zacht, schoon en egaal aan. En het werkt zó gemakkelijk! Het is één van de beste peelings die ik ooit gebruikt heb. Love it!

Starskin Red Carpet Ready

Goed, echt gehydrateerd was mijn huid na het gebruik van de peeling nog niet, dus tijd voor het masker. Het zou o.a. hydraterend, gladmakend en verjongend werken. Het masker kun je maar één keer gebruiken.

Starskin Red Carpet Ready ingredienten

In zo’n zakje zit een heel flesje serum, en das dus behoorlijk veel als je nagaat dat je normaal gesproken maar een paar druppeltjes serum gebruikt. Er zitten heel veel hydraterende ingrediënten in en wederom veel fruitextracten.

Starskin Red Carpet Ready masker

Voordat je het masker eruit haalt, knijp je nog even in het zakje zodat het serum goed verdeeld wordt. Daarna haal je hem eruit en verwijder je de buitenste twee beschermende lagen van het masker. Het middelste gedeelte breng je aan op je gezicht. Probeer het masker zo glad mogelijk aan te brengen, zonder vouwen of luchtgaatjes (al ging dat bij mij ook niet helemáál goed zoals je ziet). Het masker voelt prettig aan op het gezicht, het is een soort stof dat helemaal niet vervelend aanvoelt.

Na zo’n 20 minuten verwijder ik het masker en masseer ik het achtergebleven serum nog even verder in. Mijn huid voelt al meteen enorm gehydrateerd, maar ook een beetje plakkerig door het serum. Na zo’n 10 minuten is dat plakkerige gevoel gelukkig verdwenen. Mijn huid voelt geweldig goed aan. Alsof ik net een schoonheidsbehandeling heb gehad, wow! Mijn huid is enorm zacht, soepel en mega gehydrateerd. Daarnaast heeft het een prachtige natuurlijke glans gekregen, die ik helaas niet vastgelegd kreeg op beeld dus jullie zullen me op mijn woord moeten geloven :tongue: . Bij de meeste maskers is het effect al gauw weer verdwenen zodra ik de douche uit kom. Dat was bij dit masker niet het geval. Toen ik de volgende dag gedoucht had was de glans weliswaar zo goed al verdwenen, maar mijn huid voelde nog wel zacht, soepel en gehydrateerd aan. Een langdurig effect dus!

Wow, ik ben echt onder de indruk van beide producten. Vanwege de prijs is het niet iets dat ik direct aan mijn vaste huidverzorgingsroutine zou toevoegen, maar ik koop ze zeker weer voor een speciaal moment of wanneer mijn huid er echt aan toe is.

Starskin heeft naast deze producten nog meer maskers, waar ik zeker nieuwsgierig naar ben geworden. Starskin is te koop bij Douglas. 

Dit artikel bevat producten die naar mij opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees er hier meer over.
Liefs, Laura

6 thoughts on “LOVE: Starskin Glowstar & Red Carpet Ready

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.