LOVE: Estée Lauder Sumptuous Extreme Mascara

Categoriën Ogen, Testjes

Ik trap het jaar af met een mascara die al járen favoriet bij mij is: de Estée Lauder Sumptuous Extreme mascara. Toch kom ik nu pas met de review. Ik weet niet precies wat dat is, maar favoriete producten belanden zo gemakkelijk in mijn make-up routine dat ik vergeet er een review over te schrijven. Zo ging dat dus ook met deze mascara en dat is zo zonde want ik wil jullie ook kennis laten maken met deze mascara! Dus hier gaan we :wink:

Estee Lauder Sumptuous Extreme mascara

Ik begin gelijk met een kleine disclaimer. Zoals jullie misschien wel weten van eerdere mascara reviews, ben ik gezegend met makkelijke wimpers. Ze zijn van zichzelf al behoorlijk lang en gekruld en een goede mascara doet daar nog even een schepje bovenop. Ik kan met heel veel mascara’s mooie, lange en gekrulde wimpers creëren, dus waar het bij mij vooral om gaat is het gemak waarmee dat gaat. Oh, en ik vind het ook belangrijk dat de mascara mijn wimpers goed scheidt. Mijn wimpers zitten namelijk altijd door de war als ik ’s ochtends wakker word #thestruggleisreal. Goed, dat gezegde hebbende, door met de review.

Estee Lauder Sumptuous Extreme mascara borsteltje

Ik hoor jullie nu al denken: als je van vrijwel iedere mascara mooie wimpers krijgt, waarom is zo’n dure dan toch favoriet? Want laten we eerlijk zijn, € 29,60 voor een mascara is niet goedkoop. Nu heb ik voor deze mascara nog nooit het volle pond betaald. Lang leve de 40% korting actie bij ICI PARIS XL ;-). Ik sla dan altijd flink in, want het scheelt toch bijna de helft! Daar komt bij dat er geen enkele andere mascara is waarmee ik zo snel klaar ben met mijn wimpers. Binnen een paar minuten zijn mijn wimpers goed gescheiden, nog langer en mooi gekruld. Vaak vind ik een tweede laagje niet eens nodig. De mascara heeft een borsteltje met gewone haartjes. Normaal gesproken vind ik siliconen borsteltjes fijner, maar dit is dus een uitzondering op die regel.

Nu kan ik wel een heel verhaal typen waarom deze mascara voor mij zo goed werkt, maar ik denk dat het makkelijker is als ik de foto’s gewoon voor zich laat spreken:

estee lauder sumptuous extreme mascara voor na

Het mooie, natuurlijke effect van deze mascara en het gemak waarmee ik mijn wimpers ‘in model’ krijg, maken dit voor mij de beste mascara die ik tot nu toe heb geprobeerd. Ik krijg er een hoop toegestuurd voor mijn blog, maar deze blijf ik toch iedere keer weer (met korting ;-) ) kopen.

revitalash na full face

Look Birthday Girl

Die actie met 40% korting op alle mascara’s bij ICI PARIS XL is helaas net geweest, maar zal komend jaar ongetwijfeld nog een paar keer voorbij komen. Dus probeer hem dan eens zou ik zeggen!

De Estée Lauder Sumptuous Extreme mascara is verkrijgbaar bij de betere parfumerieën. 

Liefs, Laura

9 thoughts on “LOVE: Estée Lauder Sumptuous Extreme Mascara

  1. Zelf heb ik deze mascara ook al meerdere malen gekocht en ook ik ben enorme fan! Je krijgt gemakkelijk snelle en lange wimpers en het blijft de hele dag zitten! :)

  2. Wauw, jij hebt inderdaad van jezelf ook hele prachtige wimpers zeg! Ik wil deze al een tijdje aanschaffen, goed dus dat je een positieve review hebt geschreven. Misschien moet ik hem nu toch echt zelf ook maar eens gaan proberen dan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.