My All American Party

Categoriën Lifestyle

Op 30 maart was ik jarig en daar hoort natuurlijk een feestje bij. Feestjes met een thema vind ik extra leuk om te organiseren en daarom besloot ik dit jaar mijn birthday party een Amerikaans tintje te geven. Compleet met hapjes in Amerikaanse stijl, versieringen met sterren en in de kleuren van de Amerikaanse vlag en red cups om uit te drinken. De hapjes heb ik voor jullie op de foto gezet, van de rest heb ik eigenlijk geen foto’s gemaakt omdat het gewoon té druk en gezellig was :blink: . Sommige foto’s zijn gemaakt met mijn iPhone, dus daarvan is de kwaliteit wat minder dan de foto’s die met mijn spiegelreflex zijn gemaakt. Kijk je mee?

Brownies

Deze brownies maak ik eigenlijk al jaren. Ze zijn ieder jaar weer zo’n enorm succes dat ze natuurlijk op mijn All American Party niet mochten ontbreken. Ze zijn lekker knapperig van buiten en fudgy van binnen. Het recept voor deze brownies publiceerde ik in 2014 op mijn blog.

Corn Dogs

Het recept voor deze corn dogs heb je onlangs nog voorbij kunnen zien komen op Beauty Addicts. Ik maakte mini’s zodat ze als party snack geserveerd konden worden. Leuk zo op een stokje!

mini hamburgers

Mini hamburgers mochten niet ontbreken op mijn feestje. Gelukkig waren die burgers en mini broodjes overal verkrijgbaar omdat ik rond Pasen jaren was :wink: . Ook deze vielen erg in de smaak!

My All American Party Muffins

Deze vanillemuffins waren zo gemaakt want ik had ooit een emmertje gekocht met kant-en-klaar beslag dat je maanden lang goed kon houden in de vriezer. Toen ik ze wilde maken was het gewoon een kwestie van laten ontdooien, met een ijsschep in een muffin tray doen en de oven in  :tongue: .

My-All-American-Party-Cinnamon-Rolls

Ik maakte last minute nog snel even deze cinnamon rolls. Niet de échte van deeg dat je moet laten rijzen, maar gewoon met croissantdeeg uit blik. Lekker makkelijk en toch ook erg lekker! Deeg uitrollen, gesmolten boter, suiker en kaneel erop, oprollen en in plakken snijden. De rolletjes kun je gemakkelijk in een muffin tray doen en zo de oven in. Binnen 15 minuten zijn ze klaar! De frosting maakte ik van poedersuiker met wat water. Misschien dat ik hier ooit nog een apart recept van maak, maar eigenlijk is het zo simpel…

Donuts & Oreo

Verder serveerde ik nog wat snacks die ik gewoon kant en klaar in de winkel kocht, zoals deze mini donuts (gekocht bij Albert Heijn) en Oreo’s.

My All American Party Red Cups

Ik had nog red cups liggen die ik afgelopen zomer uit de USA meegenomen had. Die kwamen nu goed van pas!

Hou jij ook wel eens thema feestjes? Het lijkt me leuk om jullie ideeën te horen!

Liefs, Laura

2 thoughts on “My All American Party

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.