Rituals – The Ritual of Sakura

Categoriën Huidverzorging

Ik krijg regelmatig pakketjes toegestuurd van merken maar toen ik dit pakket van Rituals opende, maakte mijn hart een klein sprongetje. Mijn favoriete Rituals lijn, Sakura, is namelijk in een nieuw jasje gestoken! En oh, wat hou ik toch van de geur van kersenbloesem in combinatie met rijstemelk…

Rituals The Ritual Of Sakura

Sakura is niet alleen mijn favoriete lijn van Rituals, het is tevens de populairste collectie van dit merk in Nederland. Niet gek, want de geur is echt goddelijk :blinkhearts: . Sakura is geïnspireerd door de Hanami-traditie; een jaarlijkse ceremonie waarbij Japanners de bloei en de schoonheid van de kersenbloesem vieren. De bloei is – net als alles in ons leven – vergankelijk, dus moeten we er zo veel mogelijk van genieten. Een mooie gedachte. Diezelfde kersenbloesem is ook verwerkt in de geur van deze lijn en zorgt voor een lichtzoete geur. Ik hou ervan. Ik laat je graag een aantal producten uit deze lijn zien.

Rituals The Ritual Of Sakura shower gel

Voorheen waren de verpakkingen van deze lijn groen van kleur, of wit met groene details. De nieuwe verpakking vind ik er nóg luxer uitzien in het wit met grijze en roze details.

De shower forma (€8,50) is mijn favoriete product van Rituals (oké, samen met hun geweldige scrubs dan). Die gel die dan verandert in een superzacht schuim… heerlijk!

Rituals The Ritual Of Sakura shower oil

Heb je een droge huid? Dan is de Shower Oil (€8,50) misschien wel wat voor jou. Idealiter breng je hem aan op de droge huid en spoel je hem onder de douche af. De olie verandert dan in een zachte, romige melkachtige substantie. Tip: gebruik deze olie na een dagje zonnen, om je bruine kleurtje langer te behouden!

Rituals The Ritual Of Sakura body cream

De verpakking van de Body Cream (€17,50) heeft nu een houten dop. Mooi! Een rijke crème die ideaal is voor de droge huid. Ik gebruik hem graag op mijn droge benen  :smile:

Rituals The Ritual Of Sakura rice scrub

Ik vertelde al eerder dat ik de body scrubs van Rituals geweldig vind. Zo’n grove zout- of suikerscrub, heerlijk. Alleen niet zo geschikt voor de gevoelige huid. Gelukkig is er ook een andere scrub: de rice scrub (€10,00). Deze is een stuk fijner van structuur. Deze milde reinigende body scrub verandert in combinatie met water in een scrubbende douchecrème. Hij scrubt en reinigt daarbij tegelijkertijd. 2-in-1 dus!

Rituals The Ritual Of Sakura bed & body mist

Ben je net als ik helemaal weg van deze Sakura geur en wil je je het liefst helemaal onderdompelen in deze geur? Dan is de Bed & Body Mist (€16,50) echt ideaal. Doe mij maar een literfles :wink:   :inlove:

Ben je nog niet bekend met de Sakura collectie en de geur van kersenbloesem en biologische rijstemelk? Ga hem zeker eens besnuffelen in één van de winkels.

Dit artikel bevat producten die naar mij opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees er hier meer over.
Liefs, Laura

4 thoughts on “Rituals – The Ritual of Sakura

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.