De zomer zit eraan te komen. Nog even en we kunnen weer in onze bikini op het strand liggen. Ik kan haast niet wachten! Hoewel, echt bikiniproof ben ik nog niet. Een paar kilo afvallen voor de zomer zou zeker mooi meegenomen zijn. Dit begint natuurlijk bij gezond eten en sporten, maar soms kun je wel wat extra hulp gebruiken door bijvoorbeeld maaltijdvervangers te gebruiken. Zo is daar nu Yokebe, een maaltijdvervanger met natuurlijke ingrediënten.


Yokebe

Yokebe Active food zijn maaltijdshakes die dienen ter vervanging van een complete maaltijd met als doel verantwoord af te vallen. Yokebe is een speciale combinatie van hoogwaardige eiwitten (zorgt voor een langdurig verzadigd gevoel), honing (voor de smaak), essentiële vitaminen, mineralen en micronutriënten (ter ondersteuning van het energieniveau en de stofwisseling). Een Yokebe shake bevat 273 kcal, indien je het bereid met magere melk.
Yokebe biedt twee dieetplannen: het Turbo dieetplan en het uitgebreide Yokebe dieetplan. Bij beide dieetplannen vervang je in de eerste week 3 maaltijden per dag door een Yokebe shake. Daarnaast mag je wel gezonde en caloriearme tussendoortjes zoals groenten en fruit. In de tweede week vervang je twee maaltijden door en shake. Als lunch of als diner mag je een evenwichtige maaltijd nemen (op www.yokebe.nl vind je een aantal suggesties). Het Turbo dieetplan houdt hier op. Het uitgebreide Yokebe dieetplan gaat nog verder. In week 3 en 4 vervang je weer twee maaltijden door een shake en vanaf week 5 vervang je nog maar één maaltijd door een shake om op gewicht te blijven. In het uitgebreide voedingsschema staan ook nog een aantal beweegtips.

Yokebe

Yokebe Natural Honey heeft een natuurlijke en neutrale smaak, waarmee je zelf kan variëren.  Je kunt zelf de shakes ‘pimpen’ door er lekker fruit en/of groenten doorheen te mixen. Zo heb ik er een groen/gele shake van gemaakt met 1 kiwi, 200 ml sinaasappelsap, 100 gram komkommer, 5 maatschepjes Yokebe en een halve theelepel zonnebloemolie. Maar je kunt er ook een lekkere paarse shake van maken met blauwe bessen, banaan, amandelmelk en Yokebe. Experimenteer en ontdek zelf lekkere combinaties!

Check http://www.yokebe.nl voor meer informatie.

Advertorial
Liefs, Laura

2 thoughts on “Yokebe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.